Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Zlotvor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/11/2014 : 19:57:42
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Odličan dan na sajmu: kava i vrlo ugodan razgovor s Polijem, susret u prolazu s tintonom i Pakom01 te mimoilaženje s kenom 2 (to ćemo nadoknaditi ovih dana).
S Polijem sam se pokusao dogovorit, ali neuspjesno - morao sam pomoci Paki i tintonu u teglenju stripova ![](icon_smile_blackeye.gif) A i sa split85-com sam pokusao naci se na cakuli, ali se nisam uspio ustat ujutro jerbo sam sinoc (jutros) gledao LA Lakerse protiv San Antonio Grampsa.
Vise srece drugi put. |
Trljam ruke. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 15/11/2014 : 19:59:36
|
Poli i ti ste se čuli dok smo on i ja kafenisali, pa su nam se putevi mimoišli.
Bit će prilike...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/11/2014 : 20:00:18
|
A tinton je definitvno buduca hokejaska zvijezda; sam je oteglio 30 kila stripova na ledjima od Velesajma pa do Trga zrtava fasizma! ![](hail.gif) |
Trljam ruke. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/11/2014 : 20:46:06
|
Naši virtualni identiteti često su u sukobu s identitetima u stvarnom svijetu... ;) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
corto33
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/345.jpg)
Slovenia
2541 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 15/11/2014 : 21:41:38
|
quote: Originally posted by Zlotvor A i sa split85-com sam pokusao naci se na cakuli, ali se nisam uspio ustat ujutro jerbo sam sinoc (jutros) gledao LA Lakerse protiv San Antonio Grampsa.
Vise srece drugi put.
Glava mi je bila ka balun, igubija popis fibri za kupit, pa je srića Marko ima onaj šta san mu posla na mail. Pa na brzinu kod Libellusa i trk na taxi(dva puta san nosija; torbu, kutiju i ruksak) i uspija stić na bus u 13:25 .
I tek san tada odahnija |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 15/11/2014 : 21:58:58
|
Obi, ja bih ti kupio i poslao, da si samo na vrijeme rekao/postao... Za vikend me nema u ZG; tako da ništa od toga. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/11/2014 : 22:09:07
|
quote: Originally posted by Zlotvor
A tinton je definitvno buduca hokejaska zvijezda; sam je oteglio 30 kila stripova na ledjima od Velesajma pa do Trga zrtava fasizma! ![](hail.gif)
Preimenovat ćemo ga u Trg žrtava stripovske kilaže. Ali bilo je to još dvije stanice od TŽF. Plus, nemoj biti skroman, Zlotvoru i Paki sam, inače, priuštio besplatnu teretanu.![](icon_smile_wink.gif)
Što se tiče dana, upoznao sam Polija i "nanovo upoznao" Johnnyja Difoola . Susreo sam i jednog i drugog Deersa, ali je bilo malo nezgodno jer ih nisam sreo istovremeno pa nisam znao jel' sam sreo dva puta jednog ili obadvojicu po jednom. Supermarka nisam htio još gnjaviti i s upoznavanjem kad sam ga već zagnjavio sa slaganjem stripova.![](icon_smile_tongue.gif)
Jučer sam pak sreo i dcopica, fikusa, DeeCaya, mladju, Boston Jacka i COLUMBA. Bilo je dosta zanimljivo obadva dana. A stripovi (i jedna knjiga)...
![](http://i62.tinypic.com/2cjx9x.jpg)
![](http://i61.tinypic.com/t8rn0o.jpg)
![](http://i61.tinypic.com/far8eu.jpg) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 15/11/2014 22:09:55 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/11/2014 : 22:12:11
|
quote: Originally posted by DeeCay
Obi, ja bih ti kupio i poslao, da si samo na vrijeme rekao/postao... Za vikend me nema u ZG; tako da ništa od toga.
Ma nema brige. Javio se oko pa će kupiti. Rješeno. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 16/11/2014 09:18:04 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 15/11/2014 : 22:26:51
|
quote: Originally posted by tinton
Supermarka nisam htio još gnjaviti i s upoznavanjem kad sam ga već zagnjavio sa slaganjem stripova.![](icon_smile_tongue.gif)
a jbte sad mi bas krivo sto se nisi javio ![](icon_smile_dead.gif) a koji si bio mozda se sjetim... onaj sa malim pimpekom? ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/11/2014 : 22:38:02
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by mladjo
![](http://i61.tinypic.com/3130xzl.jpg)
Evo nas! Stoje:mladjo, dcopic, Branka (koja je sa mnom ali ju iz nekog nepoznatog razloga grli Pirgavi![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_big.gif) ) i glavom i (ponajprije) bradom, najbolji pisac spekulativne fikcije u ovom dijelu galaksije - Ivan Lutz Pirgavi!
Sjede:Fikus, DeeCay, Zlotvor. Al' oni su manje bitni![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ajd' da prebacim na drugu stranu da nas svi vide![](icon_smile_big.gif) Fakat je bilo dobor, na kraju sam Mišaku fural stripove u autu Lik živi na dvesto metri od mene![](icon_smile_big.gif)
Nisu stigli da raspreme sto od prethodnih gostiju ili neko od vas pio Coca Colu. Ako jeste onda bruka, sklanjaj sliku dok ne vidi puno ljudi![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
koje zatvorske njuške ![](icon_smile_big.gif) a fikus još nenašminkan ![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/11/2014 : 22:57:15
|
Deecay je najopasniji. Izgleda kao serijski ubojica. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/11/2014 : 23:14:11
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Deecay je najopasniji. Izgleda kao serijski ubojica.
ma kakvi.pari da se predozira |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 15/11/2014 : 23:17:30
|
Hvala prijatelju na lijepim riječima. ;)![](icon_smile_big.gif)
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/11/2014 : 23:18:43
|
quote: Originally posted by DeeCay
Hvala prijatelju na lijepim riječima. ;)![](icon_smile_big.gif)
Nisam ja kriv što si opasan. ![](icon_pirat.gif) |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/11/2014 : 23:47:54
|
Sorry zlotvore i dcopic sto se nismo uspjeli naci (tek kasnije sam vidio neodgovoren poziv od dcopica). Ovi nasi nisu nasli klope u okolini sajma pa smo vec trebali ici, rado bih jos ostao. Barem sam uspio popiti kavu s Johnnyjem kako se planiralo, mada na brzinu, usput sreo Paku i tintona, vidio da je Gand isto zategnuo do sajma, kao i Renky.
Moram doci neki dan sa vise slobodnog vremena pa da u miru popricamo, popijemo ...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 15/11/2014 23:58:23 |
|
corto33
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2541 Posts
Posted - 16/11/2014 : 00:27:21
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
quote: Originally posted by corto33
Fotke sa današnjeg posjeta Interlibera. Fibrin štant nisam uspio poslikati, jer je tamo bila totalna gužva.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.760144137391258.1073741846.123448787727466&type=3
.
Poli mi je rekao da si tu negdje, i još vas nekoliko iz Slovenije, ali te je izgubio iz vida.
Šteta što nam se nisi pridružio ili pridružili, ali ostaje neki drugi put.
Šteta da ali biće još dosta prilika :) Eto sad vidim, da sam u silnoj gužvi zaboravio kod Fibre pokupiti Naša majka Rat i još neka izdanja, koja nisu imali u vrijeme, kad smo navratili (Jastreb, SOS Sreća, Ljepota tame, ...). |
Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 16/11/2014 : 01:03:15
|
quote: Originally posted by corto33
Fotke sa današnjeg posjeta Interlibera.
Tex gigs od 50 kunjerosa...pih...kad bih znao gdje ih kupit van ovih sajamskih dogadjaja![](icon_smile_approve.gif) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 16/11/2014 : 07:29:42
|
quote: Originally posted by Poli
Sorry zlotvore i dcopic sto se nismo uspjeli naci (tek kasnije sam vidio neodgovoren poziv od dcopica). Ovi nasi nisu nasli klope u okolini sajma pa smo vec trebali ici, rado bih jos ostao. Barem sam uspio popiti kavu s Johnnyjem kako se planiralo, mada na brzinu, usput sreo Paku i tintona, vidio da je Gand isto zategnuo do sajma, kao i Renky.
Moram doci neki dan sa vise slobodnog vremena pa da u miru popricamo, popijemo ...
Previše ljudi za razgovor, previše stripova i knjiga za pogledati! Ne stigne se sve! ![](icon_smile_cool.gif)
|
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2541 Posts
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/11/2014 : 09:34:28
|
![](http://i61.tinypic.com/3130xzl.jpg)
Dikeju bradica ispod donje usne nije simetrična u odnosu na usta - beži na levo.
quote: Originally posted by split85
![](http://i57.tinypic.com/wus4ky.jpg)
![](http://i58.tinypic.com/9tfhnc.jpg)
Brutalna kupovina! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 16/11/2014 09:35:44 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|