Author |
Topic |
|
herzegovina.boy
New Member
Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 07/11/2011 : 01:21:31
|
Ma budala bio ,budala ostao mister L,to je jedino objasnjenje i potpuno se slazem sa dijagnozom,ni dan danas od onih koji su bili upoznati sa pricom ,ne prestaju postavljati pitanje zasto i ako je od tada proslo cetvrt vijeka,a valjda ce ta misterija ostat ne razjasnjenja ,dok je se ne docepa neki scenarista Martyja pa nam je on razjesi,mada ce i on za to trebati bar desetak brojeva
Ma nisam bas bukvalno mislio da voli stripove,samo da mi se ne penje na glavu radi njih,fale mi jedino djeca,a za zene to je vec problematicno,jer je opstina u kojoj zivim etnicki prilicno ociscena,bez uvrede,i kome,ali tako je kako je,Bosnjaci se drze jedni drugih i prilican broj mladii se vratio ,dok se za Srbe to nemoze rec,pa nema ni pod razno da se nadje neka cura moje nacionalnosti od 16 do 36 godine jednostavno ih nema.Ja nikad nisam mrzio ni jednu vjeru i naciju,evo kao primjer veceras sam bio kod hodze na Bajramu koji mi je u jedno i najbolji prijatelj,i ovi putem svim Bosnjacima Muslimanima na sajtu zelim BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUM.nije da nebi zelio da se ozenim Hrvaticom ili Bosnjakinjom,ali to ovde nema sanse da se desi prvenstveno iz razloga da izbjegnu probreme sa roditeljima.Mogu reci da ti jako zavidim na djeci,djeca su obaveza ,ali i najveca radost koju covjek moze doziviti u zivotu. Mislim od kada sa poceo da pisem postove da smo se udaljili od primarne teme,te se svima izvinjavam zbog toga,od sada ako ista budem pisao,to ce biti price o stripovima i djetinjstvu.
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/11/2011 : 07:27:13
|
hmmm, pa ja bi reko, ovako odokativno... najmanje 1,25 promila.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
osmo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
651 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 07/11/2011 : 07:28:30
|
Prije svega hvala na čestitkama ! Dođi duže do Brčkog pa ćemo ti naći neku da je vodiš do Čapljine I ja sam kroz stripove upoznao Pravoslavnog popa pa ako ti on ne nađe neku onda ne znam ko će |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts