forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 MOJE AUKCIJE- tex i ostali - OBAVIJEST
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ZDENKO b
Starting Member

29 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 10/11/2011 : 19:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ZDENKO b a Private Message  Reply with Quote
ovim putem želim obavijestiti sve zainteresirane da sam na aukcije stavio gotovo sve stripove Texa zs i lms . a koji su sadržani u mojoj prethodnoj aukciji "malo veći lot"..tako da svi oni koji su eventualno zainteresirani za bidanje aukcije "malo veći lot", da me prije bidanja kontaktiraju na mail, pošto će iz navedenog lota faliti sve one aukcije koje budu prodane putem pojedinačne prodaje...
hvala

ZDENKO b
Starting Member

29 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 17/11/2011 : 21:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ZDENKO b a Private Message  Reply with Quote
zamolba za sve sudionike koji su ili budu osvojili aukcije.....molim Vas da sve poruke koje mi šaljete pošaljete putem poruka stranice stripovi.com, ili na mail zbicak1@gmail.com ne šaljite poruke direktno na registrirani mail, već ovako kako sam Vas zamolio..
hvala
Zdenko
Go to Top of Page

ZDENKO b
Starting Member

29 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 18/11/2011 : 19:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ZDENKO b a Private Message  Reply with Quote
zahvaljujem svim sudionicima na mojoj aukciji, a ujedno ponavljam zamolbu da kupci za kontakt koriste pretinac poruka na stripovi.com, ili da poruke šalju na mail zbicak1@gmail.com
ujedno obavještavam sve kupce da ću se svima javiti kroz dan, dva, samo da popakiram stripove .....
hvala na razumijevanju
Zdenko
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000