Author |
Topic  |
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17910 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/05/2015 : 14:56:16
|
vjerojatno je i ludens / SA prestao izdavati MMa jer nije bilo dovoljno kupaca?
a što je sa specijalcima nije valjda da su i oni loše prodavan
šteta
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9585 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 11/05/2015 : 22:21:47
|
quote: Originally posted by zeljko
vjerojatno je i ludens / SA prestao izdavati MMa jer nije bilo dovoljno kupaca?
a što je sa specijalcima nije valjda da su i oni loše prodavan
šteta
Nema straha, specijalcima vladaju Recagno i Torti a oni su tvrda kost  |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Korg
Senior Member

Ireland
1052 Posts
Member since 23/02/2015 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5269 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/05/2015 : 15:27:44
|
ha ha ha, cijela naklada MM Almanaha 10 je rasprodana za 2 dana nakon izlaska na Ma-Festu
ostao kratkih rukava, čim je izišao probao na web shopu naručit i nije ga još bilo... dođem danas i sve prodano... u PM sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 27/05/2015 : 15:34:02
|
quote: Originally posted by DOMI
ha ha ha, cijela naklada MM Almanaha 10 je rasprodana za 2 dana nakon izlaska na Ma-Festu
ostao kratkih rukava, čim je izišao probao na web shopu naručit i nije ga još bilo... dođem danas i sve prodano... u PM sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije još pušten u prodaju, polako, uvek je na svemu prvo stanje 0. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5269 Posts
Posted - 27/05/2015 : 16:23:29
|
quote: Originally posted by thekide
ostao kratkih rukava, čim je izišao probao na web shopu naručit i nije ga još bilo... dođem danas i sve prodano... u PM sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije još pušten u prodaju, polako, uvek je na svemu prvo stanje 0.
jesi siguran u to? (*jer Super Book je također otišao za 3 dana) |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 27/05/2015 : 16:29:11
|
jesi siguran u to? (*jer Super Book je također otišao za 3 dana)
Naravno da sam siguran, a i lepo piše (na početnoj strani) "nova izdanja u pripremi". Prvo pripreme text sa sličicama pa tek par sati kasnije sa nule prebace na 300.
Ako i dalje nisi ubeđen, tu ti je jaki, pa kupi od njega. |
Edited by - thekide on 27/05/2015 16:31:39 |
 |
|
chris.tower
Junior Member

Croatia
399 Posts
Member since 17/12/2011 |
Posted - 27/05/2015 : 16:30:22
|
quote: Zasto jos uvijek nema u online prodaji ovih novih izdanja iz zadnje ture......? Iz samo jednog razloga, jer nakon MaFesta nismo stigli staviti to online i pustiti u prodaju. Burza je zavrsila u nedjelju, stripove smo vracali za Zagrebu u ponedjeljak, pa treba malo vremena, uskoro ce biti dostupno...
|
https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari! |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 27/05/2015 : 18:29:32
|
jesi siguran u to? (*jer Super Book je također otišao za 3 dana)
Koliko vidim, od jučer u Asteroidu. Domi, požuri! Što bi to toliko dobro trebalo biti u ovom MM almanahu da je razgrabljen ? |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5269 Posts
Posted - 30/05/2015 : 11:21:10
|
Kupljeno ¸¸ proradio web shop, još 211 kom imaju, dobro je
DD Almanah XIV već na kioscima 46 god. Alan Forda u HR  |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17910 Posts
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5269 Posts
Posted - 31/05/2015 : 11:34:26
|
quote: Originally posted by zeljko
e jesi paničario jbt gori si od mene
kaće novi VČ MM knjiga 3
priznajem, ovaj put mi je diglo živce do neba
46 god. Alan Forda u HR  |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17910 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 05/06/2015 : 22:08:17
|
Martin the Magician pulls two complete stories out of his hat, from the fantastic dimension of Zona X!

MAXI MARTIN MYSTÈRE 6 Frequency: annual LA SCATOLA DEI TRUCCHI (BOX OF TRICKS) Release: 08/07/2015
Plot and script: Alfredo Castelli, Enrico Lotti e Andrea Pasini Artwork: Enrico Bagnoli e Gino Vercelli Cover: Giancarlo Alessandrini e Lucio Filippucci
"Do you remember the “Young Prestidigitator” game boxes? They were full of tricks and surprising things. That’s just like this new volume, that reissues some of the best tales Martin Mystère invented and told. "La scatola dei trucchi" and "Al di là del tempo": two “impossible” stories from the fantastic world of Zona X."

|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 10/06/2015 : 18:38:06
|
In the heart of the forest, a door opens on the void! What is hidden behind that threshold?

MARTIN MYSTÈRE BIMESTRALE 340 Frequency: bimonthly L'ALBERO FILOSOFICO (PHILOSOPHICAL TREE) Release: 12/08/2015 Plot: Vincenzo Beretta Script: Vincenzo Beretta Artwork: Giancarlo Alessandrini Cover: Giancarlo Alessandrini
"Clarisse Norman is a shy girl who lives in the New Hampshire woods, training to become a psychoanalyst. During a trip to the northern forests, she kills her boyfriend for no apparent reason. After a trial finds her to be schizophrenic, she is sent to an asylum. Why is she obsessing with her own drawings? Why is shy studying an 18th-century alchemist, chased away from Europe for his deranged theories? And why is there a door that seems to give onto a sheer void, in the middle of the forest? Martin Mystère finds out that the veil dividing a rational mind from a crazed one is far thinner than you can imagine!"

|
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 10/06/2015 : 19:06:08
|
Beretta & Alessandrini je kombinacija koja mi se itekako sviđa. U Zoni X Bagnoli gadno kvari očekivanja, a Lotti (Knjiga pijeska, Aleph, Velika iluzija...) i Pasini (Psihički simboli, Hamptonovo prijestolje, Otok mrtvih) znaju biti i solidni.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 10/06/2015 : 20:03:04
|
Je li netko čitao ovaj novi Četvrtkov Marti

naime zanima me je li ova epizoda neki nastavak ili obrada one iz drugog Maxia- 'Biblioteka u pijesku' Poprilično mi se je svidjela ta ideja iz Maxija o nekom Zoo-u nemogućih bića iz legendi.
|
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9585 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 10/06/2015 : 20:51:21
|
quote: Originally posted by Poli
MARTIN MYSTÈRE BIMESTRALE 340 Frequency: bimonthly L'ALBERO FILOSOFICO (PHILOSOPHICAL TREE) Release: 12/08/2015 Plot: Vincenzo Beretta Script: Vincenzo Beretta Artwork: Giancarlo Alessandrini Cover: Giancarlo Alessandrini
Beretta se vratio?? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7151 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 11/06/2015 : 23:17:00
|
quote: Originally posted by IGMAN2
naime zanima me je li ova epizoda neki nastavak ili obrada one iz drugog Maxia- 'Biblioteka u pijesku' Poprilično mi se je svidjela ta ideja iz Maxija o nekom Zoo-u nemogućih bića iz legendi.
Zna li itko da pomogne kolegi? Inače, baš sam Maxi 2 čitao prije desetak dana i začudilo me kako je katastrofalno "Biblioteka u pijesku" prošla na recenziji. To me podsjeti da ni sam nisam dao komentar. Idem mu popraviti krvnu sliku. |
loading...
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17910 Posts
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 12/06/2015 : 11:20:10
|

Jeste nastavak "Biblioteke u pijesku". |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 17/06/2015 : 09:50:17
|
The walls of the bizarre Blandings castle conceal even bizarrer happenings!

SPECIALE MARTIN MYSTÈRE 32 Frequency: annual MISTERI A BLANDINGS (BLANDINGS MYSTERIES) Release: 17/07/2015 Plot: Carlo Recagno Script: Carlo Recagno Artwork: Rodolfo Torti Cover: Giancarlo Alessandrini
"Do pigs have wings? It seems they do, in old England's Blandings castle, a bizarre place where anything can happen, between easy-going noble countrymen, distinguished young men searching for the right girl to marry and impeccable butlers. But, what are those mysterious visons, the strange flying creatures and other paranormal phenomena? What are the obscure plans of Dee & Kelly? Are they responsible for the appearances and disappearances of Angie? Once again, Martin has to unravel an intricated matter, in a Summer adventure that brings some fresh air under your hot beach umbrella!"
More:
Martin Mystere Presents: La notte degli orti viventi (The night of the living gardens )
Plot and script: Alfredo Castelli e Carlo Recagno Artwork: Giancarlo Alessandrini, Esposito Bros., Lucio Filippucci e Rodolfo Torti Cover: Lucio Filippucci
"On the flipside, you'll find “Martin Mystère presenta: La notte degli orti viventi”, 48 food themed pages, cooked to fill you with adventure, humour and mysteries! We are sure that, at the end, you're going to want more of them and you're going to beg us to reveal our recipe!"

|
|
 |
|
djukak
Senior Member

2983 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 17/06/2015 : 18:04:29
|

Jeste. Nastavak je te epizode, javljaju se isti likovi i poenta je ista. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
Topic  |
|