Poll Question:
Mister No vs. Martin Mystere Čisto teoriziram, ali kada bi ponuda bila da jedan se vraća dok drugi više neće izlaziti. Kojeg biste željeli ponovno vidjeti na kioscima 2012?
Choices:
Mister No
Martin Mystere
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
glasao sam za Mister Noa. U životu nisam NIKADA čitao Marty Misteria, malo sam prelistao, to je za mene najglupiji strip, n ebi ga uzeo da mi netko pokloni cijelu kolekciju, ili bi ga uzeo tek toliko da bi ga zamijenio za nešto drugo.
definitivno mister no.....čak bi rađe i neke sadašnje junake stavio na led uz martina m. ali da vidim još tih 30-ak epizoda redovnog izdanja i tih 10 specijala...
glasao sam za Mister Noa. U životu nisam NIKADA čitao Marty Misteria, malo sam prelistao, to je za mene najglupiji strip, n ebi ga uzeo da mi netko pokloni cijelu kolekciju, ili bi ga uzeo tek toliko da bi ga zamijenio za nešto drugo.
Marty Misteria SUCKS!!!!!!!!!!!
Bitno da Kapetan Miki rules Šalim se, svatko ima svoj ukus, iako naravno da se ne slažem s ovakvom izjavom za MM, ponekad zna biti naporan, no radi se o vrhunski zamišljenom i realiziranom stripu... Glas ide Mister Nou u ovom pollu, jer to je uz Zagora moj omiljeni junak!
ne razumijem kako netko može reć da je najgluplji strip a samo ga je prelistao? I uz to krivo mu napisat ime a piše mu dva posta iznad
Na kog li si mislio?!
Inace, kladionicarski receno X. A ako bih morao da odlucim ipak, onda MM. Fenomenalne price na pocetku i jednog i drugog, a kasnije MN lose, a MM-i se i dese dobre epizode.
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Budimo ozbiljni... Marti je Marti. Mister No se precesto ponavlja za moj ukus. Uvijek isti zapleti i raspleti ali to ne smeta da, uz Zagora i Martija, bude moj omiljeni junak ali u ovom slucaju gubi.
Marty Misteria SUCKS!!!!!!!!!!!
Uh, za ovo mi stvarno ne bi bilo žao da dobiješ ban od godinu dana. Čak bih se i založio za to. tako da možeš na miru izgraditi svoju rendžersku predstražu o kojoj toliko sanjaš...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Volio bih Mister No Maxi, da se dovrši Bonellijev run na Mister Nou i da vidim konačni završetak serijala. Toliko je Mister No zaslužio. A također bih volio svakako vidjeti sve od Misterije... Kad se čovjek navuče, moraš ih imati sve!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
pa najbolje da u naredne tri godine odrade mister noa, tih 30-ak redovnih epizoda do spajanja sa VČ,da izdaju još onih 10 specijala,i 3-4 ''maxija'',zadnje epizode. i što se mene tiče,nakon toga,nek u narednih 40 godina izdaju martina misteriju...
I za mene Marti. Ovaj dvoboj nije ni blizu! Mislim da sto se tice prosjeka, ako uzmemo prvih 100 epizoda nekog Bonelli junaka, Marti tuce sve osim Kena (koji ih i nema 100, a Magicnog Vjetra jos nisam dosao do broja 100). Cak se kladim da kad bi 1Euro uzeo i procitao Mac kralja Arthura ili Izvor mladosti ostao bi pozitivno iznenaden!
...ali tocan odgovor na postavljeno pitanje bi bio Mr. No jer mi se svida kako su te zadnje epizode krenule i stvarno je steta ako ih Strip Agent ne zavrsi Ali da krecu Marti ili Mr. No od prve epizode, onda je Marti ubjedljivo.