Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 22/11/2011 : 22:43:51
|
quote: Originally posted by kreŠa Možeš izneti mišljenje, ali ga barem argumentuj. I pokušaj da to uradiš bez omalovažavanja (a upravo si to uradio :) ).
'aj' ne vuci me za jezik... Da ti argumentujem ukus!? Pa da li si ti normalan? Argumentuj ti meni zasto ti je lepo??!!! Boze, sta sve necu cuti... Kada mi je crtez gadan, on je gadan pa makar ceo svet rekao da je lep... Ja poredim ovo sa meni lepim crtezima gde ovo ne moze da prismrdi...
quote: Originally posted by kreŠa
quote: Originally posted by Paka01
Pa njemu je ružno. Iskreno, i meni je.
Ružno u odnosu na šta? :)
Na nesto lepo.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
vladimir
New Member
Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 22/11/2011 : 23:00:07
|
Crtež mi se sviđa, ali bih voleo videti i neki preview. Otkud znam da li priča prati crtež kvalitetom. Ne verujem ženama kada se radi o knjizi/filmu/strpu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 22/11/2011 : 23:09:48
|
quote: Originally posted by sawitch
'aj' ne vuci me za jezik... Da ti argumentujem ukus!? Pa da li si ti normalan? Argumentuj ti meni zasto ti je lepo??!!! Boze, sta sve necu cuti... Kada mi je crtez gadan, on je gadan pa makar ceo svet rekao da je lep... Ja poredim ovo sa meni lepim crtezima gde ovo ne moze da prismrdi...
Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš... Zamisli sad (a jako je moguće) da autorica pročita tvoj komentar... Nakon što je potrošila mjesece i mjesece da ovo nacrta, nađe se netko tko za to 'ne bi dao ni sto dinara'... Nije lijepo, priznat ćeš...
Jednostavno kažeš 'crtež mi ni malo ne odgovara' i nitko ti neće reći ni a... A rekao si upravo ono što misliš...
Sjeti se koliko si ti osjetljiv kad netko loše priča o ljudima sa sela i kako reagiraš... A onda zamisli kakva bi reakcija autorice mogla biti na ovo tvoje napisano... Ipak je u to uložila gomilu truda i, makar ti se ne sviđa, trebao bi bar to poštovati... A složit ćeš se da je poštovanje zadnje što se iz tvog komentara može pročitati... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 22/11/2011 : 23:12:02
|
ma sta ti pada na pamet ako neko zna da ceni bilo ciji trud onda je to sawitch :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 22/11/2011 : 23:17:40
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by wele
Crtež mi se ne svidja.
A tko zna što bi napisao da nismo ovako napali Sawitcha :)
Ma ne bih,slažem se da nije fer omalovažavati nečiji rad i trud,ali meni je ovo odbojno. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 22/11/2011 : 23:21:43
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by kreŠa Možeš izneti mišljenje, ali ga barem argumentuj. I pokušaj da to uradiš bez omalovažavanja (a upravo si to uradio :) ).
quote: Originally posted by kreŠa
Pa njemu je ružno. Iskreno, i meni je.
Ružno u odnosu na šta? :)
Na nesto lepo..
Niti te vučem za jezik niti te teram da argumentuješ svoj ukus, već svoj stav i svoje mišljenje. To su dve vrlo različite stvari, što bi trebalo da znaš, budući da si se osetio pozvan da prokomentarišeš izdanje omalovažavanjem. Kako seješ, tako žanješ. I normalan sam, hvala na pitanju. :) Meni je crtež lep oku, dopadaju mi se šrafure, te kako izgleda vrlo realno. Kadriranje je jako neobično, za razliku od onoga što najčešće viđamo po kioscima (govorim kao potpuni laik, naravno :) ).
|
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
vladimir
New Member
Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 00:22:24
|
Džaba, KreŠa. Kad Nina Bunjevac bude izdavala Panini sličice ili kad bude crtala krivu perpektivu kao Ferri - nek se onda javi. Onda će biti - lijepo. |
|
|
JAH WOBBLE
Average Member
633 Posts
Member since 20/01/2009 |
Posted - 23/11/2011 : 00:31:10
|
quote: Originally posted by Markos
Ja sam kupio originalni crtež s ilustracijom za naslovnicu Ženskog stripa na Balkanu od Nine za nekoliko stotina dolara i jedino mi je žao što nisam bio u prilici platiti bar duplo.
Jedna od najboljih naslovnica koju sam ikad video! Ovog meseca, na Međunarodnom bijenalu ilustracije - 46. Zlatno pero Beograda, Nina je dobila nagradu, upravo za ilustraciju "Ženski strip na Balkanu". http://www.novimagazin.rs/opusteno/otvoreno-zlatno-pero-beograda
Iz previewa se vidi da je strip Opportunity Presents Itself preveden. Kod Fibre je išao na engleskom.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/11/2011 : 00:39:45
|
quote: Originally posted by Beva Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš... Zamisli sad (a jako je moguće) da autorica pročita tvoj komentar... Nakon što je potrošila mjesece i mjesece da ovo nacrta, nađe se netko tko za to 'ne bi dao ni sto dinara'... Nije lijepo, priznat ćeš...
Jednostavno kažeš 'crtež mi ni malo ne odgovara' i nitko ti neće reći ni a... A rekao si upravo ono što misliš...
Sjeti se koliko si ti osjetljiv kad netko loše priča o ljudima sa sela i kako reagiraš... A onda zamisli kakva bi reakcija autorice mogla biti na ovo tvoje napisano... Ipak je u to uložila gomilu truda i, makar ti se ne sviđa, trebao bi bar to poštovati... A složit ćeš se da je poštovanje zadnje što se iz tvog komentara može pročitati...
Beva, ja nisam naucen da uvijam svoje misljenje u sjajan papir.. Saspem pa kom odgovara takva komunikacija sa mnom je.. A kome ne, nije... Ja da sam crtao nesto voleo bih da mi kazes "Ovo mi je krs" nego da mi pises da ti ne odgovara, da je srafura ovakva, onakva, kadar itd.. Ja u ovom crtezu necu traziti lepu liniju.. Ili je lep ili ruzan... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 02:04:38
|
quote: Originally posted by Beva Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš...
Čekaj malo Beva... ti zaista misliš da je savićevo mišljenje relevantno u cijeloj ovoj priči??? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 23/11/2011 : 02:29:51
|
Ne Općenito mi se takav stil ne sviđa. Crumba zapravo nisam nikad ni čita kako triba, al sam lista trejdove i izgledalo mi je pravo bezveze... Jebiga, nije moj đir.
I lol'd. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Posted - 23/11/2011 : 07:57:58
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Beva Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš...
Čekaj malo Beva... ti zaista misliš da je savićevo mišljenje relevantno u cijeloj ovoj priči???
Ma mišljenje kao mišljenje, ali mi je baš zasmetalo kako je napisano, a vidim da nije samo meni pa kontam da nije do mene...
A sawitchu, nije stvar u uvijanju nego je tvoj komentar baš napisan nekako svisoka... Da si napisao 'ružan mi je crtež' ne bi vrijeđao nikoga, a ne bi ni uvijao ništa...
Evo, primjerice, ja nisam religiozan čovjek, pa to mogu iznijeti na dva načina 'Ja nisam religiozan' i 'Jebeš religiju, kome je to još bitno'... Uviđaš razliku, a ja bih bez ikakvog uvijanja uvijek koristio prvi izraz... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/11/2011 : 08:25:08
|
meni se ne sviđa nikako, jbg, mi esse-geese i Gamba fanovi imamo više standarde, nemojte se ljutit ali to je meni više neka grafika nego strip...sve u nekim točkicama crtež. a kritika je dozvoljena, kad se može Ferriju prebacati proporcije kako ne priznati da ovo ne vredi? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Posted - 23/11/2011 : 09:20:49
|
za mene i sawicha? kakva čast? hvala... poštujem i cijenim da se vam to sviđa ali meni je valjda previše alternativno...okorijelog Bonellijevca teško promijenit, svaka čast onima koji su to uspjeli... uživajte, pa kud bi stigli da imamo svi iste oči za ljepote...ko bi oženio one cure koje nisu manekenke onda? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Posted - 23/11/2011 : 09:22:19
|
Ma nije stvar ukusa, to je sasvim ok da ti se nesto ne sviđa. Ali reći "mi esse-geese i Gamba fanovi imamo više standarde", to je ... |
Trouble will find me |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Posted - 23/11/2011 : 09:28:13
|
moram podhitno naći facepalm smajli i staviti ga u forum...
Da znas da treba.
Evo ga!
|
Trouble will find me |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Posted - 23/11/2011 : 09:40:12
|
sviđa mi se....tako je tellerovsko/sawichevski... evo i našeg doprinosa napredku foruma.
|
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 09:50:29
|
moram podhitno naći facepalm smajli i staviti ga u forum...
Da znas da treba.
Evo ga!
Legendo To je zaista točka na i.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 23/11/2011 09:50:44 |
|
|
Topic |
|