forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hladna Kao Led, Nina Bunjevac
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/11/2011 : 22:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa
Možeš izneti mišljenje, ali ga barem argumentuj. I pokušaj da to uradiš bez omalovažavanja (a upravo si to uradio :) ).

'aj' ne vuci me za jezik... Da ti argumentujem ukus!? Pa da li si ti normalan? Argumentuj ti meni zasto ti je lepo??!!! Boze, sta sve necu cuti... Kada mi je crtez gadan, on je gadan pa makar ceo svet rekao da je lep... Ja poredim ovo sa meni lepim crtezima gde ovo ne moze da prismrdi...

quote:
quote:
Originally posted by Paka01

Pa njemu je ružno. Iskreno, i meni je.

Ružno u odnosu na šta? :)

Na nesto lepo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 22/11/2011 : 22:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Ljudi mogu misliti štogod žele o čemu god.
Kad i kako ih iznose, to je stvar kućnog odgoja.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/11/2011 : 23:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Crtež mi se sviđa, ali bih voleo videti i neki preview.
Otkud znam da li priča prati crtež kvalitetom.
Ne verujem ženama kada se radi o knjizi/filmu/strpu.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 22/11/2011 : 23:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

'aj' ne vuci me za jezik... Da ti argumentujem ukus!? Pa da li si ti normalan? Argumentuj ti meni zasto ti je lepo??!!! Boze, sta sve necu cuti... Kada mi je crtez gadan, on je gadan pa makar ceo svet rekao da je lep... Ja poredim ovo sa meni lepim crtezima gde ovo ne moze da prismrdi...

Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš... Zamisli sad (a jako je moguće) da autorica pročita tvoj komentar... Nakon što je potrošila mjesece i mjesece da ovo nacrta, nađe se netko tko za to 'ne bi dao ni sto dinara'... Nije lijepo, priznat ćeš...

Jednostavno kažeš 'crtež mi ni malo ne odgovara' i nitko ti neće reći ni a... A rekao si upravo ono što misliš...

Sjeti se koliko si ti osjetljiv kad netko loše priča o ljudima sa sela i kako reagiraš... A onda zamisli kakva bi reakcija autorice mogla biti na ovo tvoje napisano... Ipak je u to uložila gomilu truda i, makar ti se ne sviđa, trebao bi bar to poštovati... A složit ćeš se da je poštovanje zadnje što se iz tvog komentara može pročitati...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/11/2011 : 23:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ma sta ti pada na pamet
ako neko zna da ceni bilo ciji trud
onda je to sawitch
:D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/11/2011 : 23:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Crtež mi se ne svidja.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 22/11/2011 : 23:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

ma sta ti pada na pamet
ako neko zna da ceni bilo ciji trud
onda je to sawitch
:D

A uviđam to sad i sam, ali mi bezveze editirati post pa nek stoji :)

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 22/11/2011 : 23:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Crtež mi se ne svidja.

A tko zna što bi napisao da nismo ovako napali Sawitcha :)

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/11/2011 : 23:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Crtež mi se ne svidja.

A tko zna što bi napisao da nismo ovako napali Sawitcha :)

Ma ne bih,slažem se da nije fer omalovažavati nečiji rad i trud,ali meni je ovo odbojno.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/11/2011 : 23:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Možeš izneti mišljenje, ali ga barem argumentuj. I pokušaj da to uradiš bez omalovažavanja (a upravo si to uradio :) ).

quote:
quote:

Pa njemu je ružno. Iskreno, i meni je.

Ružno u odnosu na šta? :)

Na nesto lepo..

Niti te vučem za jezik niti te teram da argumentuješ svoj ukus, već svoj stav i svoje mišljenje. To su dve vrlo različite stvari, što bi trebalo da znaš, budući da si se osetio pozvan da prokomentarišeš izdanje omalovažavanjem. Kako seješ, tako žanješ.
I normalan sam, hvala na pitanju. :)
Meni je crtež lep oku, dopadaju mi se šrafure, te kako izgleda vrlo realno. Kadriranje je jako neobično, za razliku od onoga što najčešće viđamo po kioscima (govorim kao potpuni laik, naravno :) ).

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 23/11/2011 : 00:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Džaba, KreŠa.
Kad Nina Bunjevac bude izdavala Panini sličice
ili kad bude crtala krivu perpektivu kao Ferri - nek se onda javi.
Onda će biti - lijepo.
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

633 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 23/11/2011 : 00:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ja sam kupio originalni crtež s ilustracijom za naslovnicu Ženskog stripa na Balkanu od Nine za nekoliko stotina dolara i jedino mi je žao što nisam bio u prilici platiti bar duplo.

Jedna od najboljih naslovnica koju sam ikad video!
Ovog meseca, na Međunarodnom bijenalu ilustracije - 46. Zlatno pero Beograda, Nina je dobila nagradu, upravo za ilustraciju "Ženski strip na Balkanu".
http://www.novimagazin.rs/opusteno/otvoreno-zlatno-pero-beograda

Iz previewa se vidi da je strip Opportunity Presents Itself preveden. Kod Fibre je išao na engleskom.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/11/2011 : 00:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš... Zamisli sad (a jako je moguće) da autorica pročita tvoj komentar... Nakon što je potrošila mjesece i mjesece da ovo nacrta, nađe se netko tko za to 'ne bi dao ni sto dinara'... Nije lijepo, priznat ćeš...

Jednostavno kažeš 'crtež mi ni malo ne odgovara' i nitko ti neće reći ni a... A rekao si upravo ono što misliš...

Sjeti se koliko si ti osjetljiv kad netko loše priča o ljudima sa sela i kako reagiraš... A onda zamisli kakva bi reakcija autorice mogla biti na ovo tvoje napisano... Ipak je u to uložila gomilu truda i, makar ti se ne sviđa, trebao bi bar to poštovati... A složit ćeš se da je poštovanje zadnje što se iz tvog komentara može pročitati...

Beva, ja nisam naucen da uvijam svoje misljenje u sjajan papir.. Saspem pa kom odgovara takva komunikacija sa mnom je.. A kome ne, nije... Ja da sam crtao nesto voleo bih da mi kazes "Ovo mi je krs" nego da mi pises da ti ne odgovara, da je srafura ovakva, onakva, kadar itd.. Ja u ovom crtezu necu traziti lepu liniju.. Ili je lep ili ruzan...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 23/11/2011 : 01:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Za dopadanje i ne dopadanje nije potreban razlog!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/11/2011 : 02:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš...

Čekaj malo Beva... ti zaista misliš da je savićevo mišljenje relevantno u cijeloj ovoj priči???

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 23/11/2011 : 02:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:

Ne
Općenito mi se takav stil ne sviđa. Crumba zapravo nisam nikad ni čita kako triba, al sam lista trejdove i izgledalo mi je pravo bezveze... Jebiga, nije moj đir.

I lol'd.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/11/2011 : 07:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Nije stvar u tvom mišljenju nego u načinu na koji ga iznosiš...

Čekaj malo Beva... ti zaista misliš da je savićevo mišljenje relevantno u cijeloj ovoj priči???

Ma mišljenje kao mišljenje, ali mi je baš zasmetalo kako je napisano, a vidim da nije samo meni pa kontam da nije do mene...

A sawitchu, nije stvar u uvijanju nego je tvoj komentar baš napisan nekako svisoka... Da si napisao 'ružan mi je crtež' ne bi vrijeđao nikoga, a ne bi ni uvijao ništa...

Evo, primjerice, ja nisam religiozan čovjek, pa to mogu iznijeti na dva načina 'Ja nisam religiozan' i 'Jebeš religiju, kome je to još bitno'... Uviđaš razliku, a ja bih bez ikakvog uvijanja uvijek koristio prvi izraz...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/11/2011 : 08:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
meni se ne sviđa nikako, jbg, mi esse-geese i Gamba fanovi imamo više standarde, nemojte se ljutit ali to je meni više
neka grafika nego strip...sve u nekim točkicama crtež.
a kritika je dozvoljena, kad se može Ferriju prebacati proporcije kako ne priznati da ovo ne vredi?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/11/2011 : 09:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
moram podhitno naći facepalm smajli i staviti ga u forum...

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/11/2011 : 09:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
za mene i sawicha? kakva čast? hvala...
poštujem i cijenim da se vam to sviđa ali meni je valjda previše alternativno...okorijelog Bonellijevca teško
promijenit, svaka čast onima koji su to uspjeli...
uživajte, pa kud bi stigli da imamo svi iste oči za ljepote...ko bi oženio one cure koje nisu manekenke onda?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/11/2011 : 09:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma nije stvar ukusa, to je sasvim ok da ti se nesto ne sviđa. Ali reći "mi esse-geese i Gamba fanovi imamo više standarde", to je ...

Trouble will find me
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 23/11/2011 : 09:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Da znas da treba.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/11/2011 : 09:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Da znas da treba.

Evo ga!

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/11/2011 : 09:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
sviđa mi se....tako je tellerovsko/sawichevski...
evo i našeg doprinosa napredku foruma.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/11/2011 : 09:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da znas da treba.

Evo ga!

Legendo
To je zaista točka na i..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 23/11/2011 09:50:44
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000