forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hladna Kao Led, Nina Bunjevac
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/12/2011 : 14:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by vladimir
na ovom topicu nema mjesta za jednog od nas.
pa, ja idem.

vladek, zašto si nam lagao?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 02/12/2011 : 15:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

Roland, koliko ti imaš godina?
Oprosti, ali mi je jako bitno
za čitanje tvojih impresija o stripu.
Mislim, stvarno bez ljutnje, baš me zanima.

Zbog cega je tebi bitno da znas moje godine, da bi citao moje impresije o stripu?
Mislim, stvarno bez ljutnje, baš me zanima.
Ako se ne slazes sa onim sto sam napisao slobodno napisi kontra argumen, ne vidim u cemu je problem.
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 02/12/2011 : 18:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
nisam još čitao strip, nemam argumente.
ti si pisao o nečemu što možemo staviti pod "politiku", recimo.
(ne smeta me što si pisao).
naprosto, kad govorimo o stvarima koje si navodio,
želim znati govori li to čovjek od 20, 30 ili 40 godina.

zašto?
recimo, sad kad smo bili na sajmu stripa u Beogradu,
prošli smo pored džambo plakata
na kojem je pisalo "VOLIM DEVEDESETE".
nastala je zanimljiva situacija: stariji od 30 godina nisu mogli vjerovati što piše,
a mladji nisu kužili u čemu je problem.
naravno, riječ je o različitom gledanju na stvari.
uostalom, situacija je ista i sad: drukčije na ovo vrijeme
gledam ja, privatnik, dvoje djece, sa 36 godina
i mladac od kakvih 18 godina.
što je normalno i nijednom se ne može zamjeriti...

vjeruj, nema ništa loše stvarno u tome što pitam.
ako te smeta i ne želiš to iznositi tu na forumu,
možemo razgovarati preko PM...

a tvoje impresije o stripu me zanimaju, jer su zasad jedine ovdje.

Edited by - vladimir on 02/12/2011 18:33:39
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 03/12/2011 : 14:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

nisam još čitao strip, nemam argumente.
(ne smeta me što si pisao).
naprosto, kad govorimo o stvarima koje si navodio,
želim znati govori li to čovjek od 20, 30 ili 40 godina.

zašto?
recimo, sad kad smo bili na sajmu stripa u Beogradu,
prošli smo pored džambo plakata
na kojem je pisalo "VOLIM DEVEDESETE".
nastala je zanimljiva situacija: stariji od 30 godina nisu mogli vjerovati što piše,
a mladji nisu kužili u čemu je problem.
naravno, riječ je o različitom gledanju na stvari.
uostalom, situacija je ista i sad: drukčije na ovo vrijeme
gledam ja, privatnik, dvoje djece, sa 36 godina
i mladac od kakvih 18 godina.
što je normalno i nijednom se ne može zamjeriti...

vjeruj, nema ništa loše stvarno u tome što pitam.
ako te smeta i ne želiš to iznositi tu na forumu,
možemo razgovarati preko PM...

a tvoje impresije o stripu me zanimaju, jer su zasad jedine ovdje.

Da se javim na brzinu.

Malo sam mladji od tebe i malo vise stariji od Krese. Dete osamdesetih, blizu tridesete.

Otisao jutros do Darkvuda, po strip posto sam moj likvidirao, pokupio ga da bih napravio par fotografija i sto plasticnije objasnio moje zamerke. I usput kako to obicno biva naletim na Kresu, i sa njim procaskao malo o datoj temi. Sada sam trenutno u frci, tako da se nadam da cu uspeti da do veceras napravim par fotografija i dam jednu malu analizu.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 03/12/2011 : 23:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message

Ah da je toliko prosto, problem je u tome sto tu i nema politike, vec autorovo vidjenje stanja u Srbiji, trenutnih ideala medju omladinom, i nacina zivota. Da je strip koncipiran kroz odredjenu politicku propagandu i podrzavanje politicke partije kojoj autor pripada, onda ga ne bi kritikovao jer svako ima pravo da pripada levicarima, desnicarima ili opoziciji i kroz svoju umetnost iznese svoje subjektivne politicke stavove kao i ubedjenja. Problem ovog stripa je to sto autorka iznosi toliko neutemeljenih cinjenica koje mogu da se okarakterisu kao lazi i negativna kampanja protiv srba i Srbije, cak bih i to mogao da svarim da autorka nije sa ovih prostora jer ovo pljuvanje po sopstvenom indentitetu meni je stvarno bilo mucno za citanje. Autorku ni u jednom momentu ne bih optuzio da laze vec bi se posluzio onom starom od Djoke Balasevica “Ako su lagali mene i ja lazem vas.”, dugo zivi van zemlje i cinjenica je da uopste nije upucena u stvarnu situaciju u zemlji. Cak bih njen poslednji strip i njegov scenario nazvao cistim amaterizmom, zbog toliko ocitih gresaka koje bi se potkrale samo strancu ciji je izvor informacija bio iskljucivo CNN ili BBC i politicka propaganda stranih medija. Poslednja prica ima pomalo ulizivacki ton i sam nacin prikazivanja radnje, dramatike, i isuvise mi lici na koriscenje trenutnog raspolozenja u svetu i opstem javnom misljenju i dozivljaju srba na zapadu, i na jedan ulizivacki nacin se podilazi njihovim citaocima i stvara neka kvazi kontraverza, to je moje subjektivno misljenje i moji dozivljaj procitanog. Kao sto je Kresa napomenuo autorka je dala objasnjenje zbog cega je uradila tu pricu i koji su bili njeni porivi i motivi. Sledi njena izjava:

Veoma samoziva i neuverljiva izjava ne racunam tu njenu tragediju i gubitak oca sto je strasno, vec na osnovu licnog razocaranja i nepravde koju je osetila prica o izmisljenim fasistickim grupama i uparuje gej paradu sa pravima romske manjine sto veze sa vezom nema, istakao bi i to sto kaze da tu postoji vise klero-fasistickih grupa sto je teska nebuloza. Autor svoje licne frustracije i svoj boravak u inostranstvu leci na taj nacin sto ce omladinu srbije prkazati kao najgore zlocince.
Ako vec krtikujem izjavu autorke red je da kazem i nesto vezano za mene. Potekao sam iz izuzetno bogatih porodica kako sa mamine tako i sa oceve strane, imali smo zamak, grofoviju moji stari su se druzili i bili jako dobri prijatelji sa grofovima Dundjerski snimljena je skoro i serija “Sva ta ravnica”. I sta se desava dolazi komunizam dedu mi sa sesnaest godina salju u zatvor zato sto je nosio bele espadrile i belo odelo i dosao u skolu sa fijakerom a ne drvene klompe kako su propisi uslovljavali, posle toga su ga poslali na Sremski front koji je srecom preziveo, vratio se i vencao u crkvi i odmah ga sutra dan poslali u zatvor jer boze moj tada je to bilo zabranjeno, pokupili su nam sve lokale, radnje, robu, novac, posede, umetnicke predmete…dosta je mojih stradalo…I posle svega sta bih ja trebao da radim da jurim unuke nekadasnjih komunista i na njima da iskaljujem bes, da njih blatim i proglasavam za zlocince. Zar su unuci krivi zbog onoga sta su im dedovi radili? -propo autorkine frustracije.

I da nabrojim nebuloze:
Cigani van Srbije.
Ova nebuloza me je toliko zasmejala da nisam mogao da dodjem do daha. Pa koji bi debil napravio transparent na kome to pise. Gde da idu van Srbije, odakle su cigani uopste dosli pa oni su nam domaci, moram reci da je ovo stvarno retardirano.
Ubij cigane. I ovome sam se slatko nasmejao, autorka je to malko pogresno protumacila, nisu to vikali nacisti romima, vec grobari zvezdasima kada su se makljali na derbiju
Vlast belim Srbima, koliko znam uvek smo bili crne ovce (ovo je toliko slihtarski i jadno da je isuvise ovo sto komentarisem)
Crkva propoveda netrpeljivost - apsolutna laz. Bilo da je autor vernik ili ateista ovo je stvarno preterano reci…
Drzi svoje ljude gluvim, mutavim i slepim – kakva dinamika pripovedanja sta smo mi u srednjem veku pa kopiramo inkviziciju, pre neki dan su mi spalili komsiju jer je opstio sa demonkom, jebo te jezivo
Jadno, tuzno,amatersko, komicno u neku ruku bljutavo delo koje svakako ne bih prodavao na nasem trzistu.

Propo nacizma u Srbiji i amaterizma ili bezobrazluka od strane autora.
Ako ima nacistickih organizacija zasto ni na jednom transparentu ne pise smrt Kinezima, zasto u medijima nije bilo ni jednog napada na kineza, zasto ne pise Kinezi mars u Kinu, zato sto nema nacista jer da ima Kinezi bi bili prvi na udaru a ne domaci cigani (pisem cigani jer imam par drugara koji su cigani i uzasavaju se da ih ljudi nazivaju romima)!!
Kao sto i nema napada na cigane, desio se jedan napad i smrt jednog decaka pre vise godina ali ne od strane nacista vec od strane tri nadrogirana klinca koji su gledali Romper Stomper pa se napalili.
U Beogradu je najpoznatija ciganska kafana Brodarac kod Brankovog mosta i u kojoj se svi okupljaju u ranim jutarnjim casovima kada se svi splavovi zatvore, bilo da su narodnjaci, dizelasi, tehno-dram manijaci, reperi, metalci…ili splav Blek Panter cuveni ciganski splav, niko nikada nije dirao te objekte ili izazivao haos, zasto, zato sto nacista nema u formi organizacija! Glavni hit je od skoro ciganska kafana u “karton naselju” kod Delta Cytija, opste ludilo pokretna kafana. Baj D Vej zar je autorka zaboravila da je u Srbiji stara tradicija pozivati cigane trubace na sve bitne dogadjaje osamnaeste rodjendane, vencanja, krstenja, kumstva, zavrsetak skolske godine... A sta je sa Gucom nasim internacionalnim festivalom trube i ko su glavni domacini pa cigani, da bas nacisticka neka zemlja!

Skoro je u medijima bila izjava Kineza o tome kako zive u Srbiji i rekli su da im je to “obecana zemlja”, zive i rade u miru a srbi ih postuju sto se ne bi moglo reci za razvijene zemlje gde su drzavljani na margini drustva bez ikakvih prava i pod stalnim udarom od strane nacistickih drustava.
A propo gej parade, nju nisu napali nacisti vec huligani, a ko je kriv za rusenje mog beograda i oni i huligani. Da parada ima ikakav smisao i da je jedna u nizu parada npr., domacice, rudari, ucitelji, zemljoradnici, a da je njima zabranjena pa da i razumem.

A zasto me to sve pogadja:
Masa nasih sportista koja igra u stranim klubovima se stidi odakle je, stidi se svoje zemlje i svog indetiteta. Par njih ne i tu bih istakao Novaka Djokovica koji u svakoj prilici naglasava odakle je i promovise svoju zemlju na najbolji moguci nacin. Kroz porodicne vrednosti, kulturu, nosnju, tradicionalne igre i kroz srpsku gostoljubivost sto je i pokazao u par americkih emisija.
Zbog lose slike o nama u Svetu dolazimo u situaciju da i kada nismo krivi budemo krivi.
Tako da nas mladic koji zivi u Americi, sportista, dodje u situaciju da odbrani svoju drugaricu od napada narkomana i posle on ispadne najgori zlocinac.
Manijak nacista koji je pobio onu silnu decu ne znam ni ja vise gde Norveska, Svedska, strani novinar u jednoj izjavi kaze kako on simpatise Srbe i veoma ih ceni kao narod.
Amy Winehouse na svom poslednjem koncertu u Beogrdu je dosla toliko pijana i nadrogiranada nije ni uspela da do kraja odrzi koncert, na sta su njeni fanovi koji su dali dobre pare za kartu reagovali zvizdanjem i razocarenjem. A u americkoj emisiji jedna voditeljka (mrzime da kopam po netu kako se zove) je izjavila “Pa sta ste vi ocekivali od Srba da razumeju umetnost, pa oni su varvari”.
Zbog svih tih i mase drugih stvari, ovaj strip je jos jedno propagandno smece koje je izaslo na zapadu.
Toliko od mene.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/12/2011 : 23:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by roland

I da nabrojim nebuloze:
Cigani van Srbije.
Ova nebuloza me je toliko zasmejala da nisam mogao da dodjem do daha. Pa koji bi debil napravio transparent na kome to pise. Gde da idu van Srbije, odakle su cigani uopste dosli pa oni su nam domaci, moram reci da je ovo stvarno retardirano.

"Srbija Srbima, napolje sa romima" je bila cesta parola skinhead populacije.

quote:
Crkva propoveda netrpeljivost - apsolutna laz. Bilo da je autor vernik ili ateista ovo je stvarno preterano reci…

Mora da me zajebavas.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/12/2011 : 23:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kako ja mrzim ovo sprdanje i huljenje... Ali necu dalje, da me ne bi opet okarakterisali kao klerofasistu, homofoba ili sta ti ja znam vec kako...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/12/2011 : 23:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Nemoj se ljutiti, ali ovaj smajli je najbolja reakcija na ovo.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/12/2011 : 00:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Transparent "Vlast belim Srbima" je nešto najogavnije što je moglo da se iskoristi u propagandi protiv jednog naroda koji je stradao upravo od fašista čiji je ovo moto.

Ko je i gde video ovakav transparent Nigde niko, naravno!

Odvratan način da se skrene pažnja na sebe a Srbija izjednači sa fašističkom tvorevinomn.

Gadi mi se ovo.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/12/2011 : 00:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Da, to beli Srbi zvuči urnebesno

Inače, posle slika koje je okačio Roland, ovaj strip mi je još manje privlačan nego ranije. Iako se ne slažem sa njegovim stavovima.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 00:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
:D Ako moze pojasnjenje koji Srbi to nisu beli...Steva Shumadinac ? :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 01:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

I da nabrojim nebuloze:
Cigani van Srbije.

quote:

Mora da me zajebavas.

Sta si ti neki propali komedijas? Pa se ko lud na brasno smejes sopstvenim forama?

Sa razlikom jedino u prve dve reci, koje se prilagodjavaju datoj drzavi, to, ili slicno tome je parola u svakoj zemlji koja ima manju ili vecu grupu skinheada, nije nikakva privilegija Srbije. Ta devijantna grupacija nazalost postoji u vecini evropskih zemalja, ali kako je u nekim drzavama, kod nas je jos i prilicno marginalizovana, osim sto je Srbija pod lupom svetkse javnosti, pa i sitni ekscesi odjeknu kao nesto strahotno.
Marginalnih ekcesnih grupa je uvek bilo i uvek ce ih biti, naravno daleko manje nego kod nasih zapadnih suseda. I cija je ono bese rec skinhead srpska? Uvek ce biti par obrijanih glava napaljenih klinaca koji tu rec koriste da bi opravdali nasilje ali da postoji skinhead organizacija i prava fasisticka ideologija ja za to jos nisam cuo. Ako ti znas za koju molim te prosvetli me.

quote:

Mora da me zajebavas.

Obrazlozi a nemoj da seres u prazno. Ko je izjavio, gde je izjavi i sta je konkretno rekao. Na koji to nacin crkva propoveda netrpeljivost.

A ono za Stevu Sumadinca samo govori o tome kakav je tvoj mentalni sklop.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 01:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Prilagodi recnik. Niko te nije napao, niti ti govorio da seres. Sto se tice propovedanja netrpeljivosti od strane SPC, zasao bih u zonu postovanja koju pravila foruma ne dozvoljavaju. Google "filaret mitraljez" za glupi primer, izjave nekih zvanicnika pred svaki pokusaj parade za drugi.

Garant i ne znas ko je Steva Sumadinac, salu ocigledno nisi shvatio. Mi proleteri smo na drugim talasnim duzinama od vas aristokratije ;)

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 01:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

Prilagodi recnik. Niko te nije napao, niti ti govorio da seres. Sto se tice propovedanja netrpeljivosti od strane SPC, zasao bih u zonu postovanja koju pravila foruma ne dozvoljavaju. Google "filaret mitraljez" za glupi primer, izjave nekih zvanicnika pred svaki pokusaj parade za drugi.

Garant i ne znas ko je Steva Sumadinac, salu ocigledno nisi shvatio. Mi proleteri smo na drugim talasnim duzinama od vas aristokratije ;)

Vidis na konkretnu stvar mi nisi odgovorio, niti ikoga citirao. Mislim da ti argument uopste nije na mestu, i opet pucas u prazno. Nadji konkretne izjave, posalji mi ih na PM a ja cu ih okaciti i rizikovati ban od moderatora.

Postoje mnogo perfidniji i uvijeni nacini da nekome iskazes netrpeljivost i da ga udaris ispod pojasa i uvredis, od moje krajnje iskrene konstatacije. Nadam se da se razumemo.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 01:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
OK, zadrzimo se na tome da pucam u prazno. Svi srecni.

Sto se drugog dela gornjeg posta tice, apsolutno ne znam o cemu pricas, stoga, ne, ne razumemo se. Mozda je i bolje.

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 02:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

OK, zadrzimo se na tome da pucam u prazno. Svi srecni.

Sto se drugog dela gornjeg posta tice, apsolutno ne znam o cemu pricas, stoga, ne, ne razumemo se. Mozda je i bolje.

Proanaliziraj malo ovu tvoju recenicu, nadam se da ces onda razumeti.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/12/2011 : 02:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Obzirom da vas obojicu poznajem, apelujem na primirje...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 02:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Mora postojati konflikt da bi se doslo do primirja. Ovo je samo razmena misljenja.

Konkretno, kakav je moj mentalni sklop ako sam izrazio, makar izmedju redova, moju zbunjenost parolom "vlast belim srbima" ? Buduci da u zivotu jos nisam sreo nekoga ko se definise kao "crni Srbin", "zuti Srbin" ili "straftasti Srbin", pretpostavio sam da je nekome simpaticni gospodin Hannington zasmetao, te je iz revolta napravio parolu "vlast belim Srbima". Ovako napamet, mislim da su vlastodrzci u ovoj zemlji bili iskljucivo - beli, cak i kad su bili Turci, tako da parola "vlast belim srbima" ne drzi vodu.

Sem ako Steva nije postao predsednik ovih dana bez mog znanja.

Eto, prosireno objasnjenje je ubilo esenciju vica.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/12/2011 : 02:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Eto, sve je reseno. Sad obojica po konja pa ga potkivajte po Mesecu ili dajte Sonji da voli istog.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 02:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Hej, ja cu kupiti album, to mi daje barem pet postova fore da serem o cemu hocu na promo threadu.

A inace, da mi je neko rekao da cu docekati Colta da smiruje a ne potpaljuje na ovom forumu, bokte...zadnje vreme doslo.

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 04/12/2011 : 02:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Eto, sve je reseno. Sad obojica po konja pa ga potkivajte po Mesecu ili dajte Sonji da voli istog.

"Dosao je tiho i odagnao nevolju" ko je to bio neki Dok... ma ne kod Doca je legenda...ovo je Colt Peacemaker, brejker nevolja...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/12/2011 : 02:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
srbi,mirujte

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/12/2011 : 02:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

srbi,mirujte

Priznaj da si uvek zeleo da ovo kazes. :P

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/12/2011 : 02:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

srbi,mirujte

Priznaj da si uvek zeleo da ovo kazes. :P

a,nije prvi put
nedavno je bilo:srbi,ne srbujte po forumu,dosta srbovanja
ili još davnije:srbi,prestanite s grupiranjem

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/12/2011 : 02:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Jednom recju - budimo ljudi iako smo Srbi.
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000