Author |
Topic  |
talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 25/11/2011 : 22:38:36
|
quote: Originally posted by talicnitom
Denis ti je izlazio 1969 godine u 14 stripova.U pitanju je polozen format od 32 stranice na cirilici.
hm....hvala, a to da je na cirilici, to je za mene isto ko da je na kineskom haha. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
Posted - 25/11/2011 : 22:41:04
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
jebote nikad nekog veoma simpaticnog ludjaka poput tebe nebi tako zamislio :D
 A kako bi me zamislio....da imam crvenu kosu, pjege, i da sam bez zuba haha |
 |
|
all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
Posted - 25/11/2011 : 23:18:14
|
quote: Originally posted by all_ba
Pitanje je bilo koliko vrijedi ovaj crtež? Sigurno je da vrijedi dosta, ako je original. A koliko, to ti ne bi znao reći ni najveći stručnjak za takve stvari. Stvar potrebe i potražnje na tržištu. Vjerovatno bi na Zapadu na aukcijama, a ko zna možda i kod nas dostigao visoku cijenu.
pa original je, u to nema sumnje, a sada koliko vrijedi je vjerovatno teško reči jer ja dosta stvari sakupljam i uvijek mi drugi kolekcionari kažu kako jedna stvar vrijedi onoliko koliko je netko spreman za nju platiti (nenapisano pravilo) |
 |
|
all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
Posted - 18/12/2011 : 10:49:03
|
Eto, napokon sam dobio taj crtež iz Amerike (gdje sam ga usvojio na aukciji). Postavit ču ovdje slike, crtano je mislim da nekakvim flomasterom, pogledajte zadnju stranu (da vidite kako je flomaster vidljiv od pozadine, DOKAZ - DA SE NE RADI O NEKOM REPRINTU SA POMOČU PRINTERA!) i naravno i certifikat autentičnosti. Sada pitanje, koliko to nekome vrijedi. Ja ču ga staviti na aukcije, ali pošto tamo ne znam okačiti više od jedne slike, ja ču ovdje okačiti ove tri slike, pa možete pogledati slike ovdje, a link od aukcije ču staviti kasnije.

|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
|
Bachy
Senior Member

Croatia
1792 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 18/12/2011 : 12:41:16
|
Kad se već priča i govori o Dennisu dopustite da kažem, možda nekome, zanimljive pričice. Imam starijeg brata koji je rođen 1970. godine, ja sam se rodio 1984. Prije mene se još rodila sestra 1971. god. Sad kreće priča, bratu su dali ime Ernest, sestri Erika a ja sam se trabao zvati Elvis (da svi troje imamo ime koje počinje sa E). Moja brat je naravno obožavao stripove i kupovao ih je, skupljao, razmjenjivao itd...Između ostalog kupovao je i strip magazin Denis. Kada sam se rodio moj brat Ernest se odluči založiti da moje ime bude Denis a ne Elvis - te tako i bude. Tako ja danas nosim ime po strip junačiću Denisu! Istini za volju, kada sam bio mali sličio sam mu u svakom pogledu - i po fizičkom izgledu i po pristojnom ponašanju! Nažalost preselio sam se pa nemam slika iz svoje mladosti rane da to i dokažem. |
Oj, budi svoj! |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
Posted - 18/12/2011 : 16:01:17
|
quote: Originally posted by Bachy
Kad se već priča i govori o Dennisu dopustite da kažem, možda nekome, zanimljive pričice. Imam starijeg brata koji je rođen 1970. godine, ja sam se rodio 1984. Prije mene se još rodila sestra 1971. god. Sad kreće priča, bratu su dali ime Ernest, sestri Erika a ja sam se trabao zvati Elvis (da svi troje imamo ime koje počinje sa E). Moja brat je naravno obožavao stripove i kupovao ih je, skupljao, razmjenjivao itd...Između ostalog kupovao je i strip magazin Denis. Kada sam se rodio moj brat Ernest se odluči založiti da moje ime bude Denis a ne Elvis - te tako i bude. Tako ja danas nosim ime po strip junačiću Denisu! Istini za volju, kada sam bio mali sličio sam mu u svakom pogledu - i po fizičkom izgledu i po pristojnom ponašanju! Nažalost preselio sam se pa nemam slika iz svoje mladosti rane da to i dokažem.
Lijepa priča i hvala ti, što si to podijelio sa nama. Zavidim ti na tome, da imaš neku priču, neki smisao oko toga, kako su te nazvali, odnosno kako si dobio ime, jer puno nas smo dobili ime tek tako, bez neke "priče oko toga" jer se starcima svidjelo, a ti baš imaš OBJAŠNJENJE zašto se tako zoveš. Inače i Elvis bi bilo lijepo ime. Izgleda da ti je bilo suđeno da dobiješ ime po nekom popularnom liku, bio on izmišljen ili stvaran. Ja mogu samo bogu zahvaliti da se ne zovem JANEZ (ima puno slovenaca koji se zovu Janez, zbog toga nas i zovu janezima), jer je moja baka htjela da se ja tako zovem, a moja mama je odlučila da ja ipak budem Aleš. Aleš je tada bio dosta novo ime, ali danas isto tako ima puno ljudi, koji se tako zovu. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12553 Posts
Posted - 29/12/2011 : 12:24:17
|
eto, samo da podsjetim, aukcija se bliži kraju.....izgleda, da se ipak neču obogatiti na ovom crtežu.....(zbogom karibi...) |
 |
|
Topic  |
|