riješeno na drugi način.otkrija sam da mi na media player classicu pokazuje titlove.e sad kako da spojim komp sa tv lcd-om?imajte na umu da mi je potreban kabel barem 10 metara dužine.ima li hdmi kabel takve veličine?na kompu imam slobodni dvi i hdmi priključak a ekran mi je spojen na d sub a ne da mi se izvlačit pa opet vraćat.na tv lcd-u imam slobodno hdmi i d-sub.i ako imam spojen istovremenu na kompu ekran i tv kako odabrati gdje će pokazati sliku?
hvala lijepo.oće li mi biti problem dužina hdmi kabela?ima li ga uopće te dužine(10 m)?hoće li kvaliteta slike biti lošija zbog dužine kabela? samo pitanja i pitanja
hvala lijepo.oće li mi biti problem dužina hdmi kabela?ima li ga uopće te dužine(10 m)?hoće li kvaliteta slike biti lošija zbog dužine kabela? samo pitanja i pitanja
Neće biti nikakav problem. Ima ga. Slika će biti dobra.
U mene je LCD Philipsov spojen sa laptopom Acer 5720 G stariji model pet godina(razbio ekran pa serije i filmove saltam preko ltopa) ,sa VGI kabelom na tv-u sam odabrao opciju sa kojim uredjajem se spaja i sa kojim prikljuckom(vgi,hdmi,scart itd) imam i novi laptop MSI Tajvanski je i nije los ima HDMI spoj ali nisam jos probao spojiti sa TV-om ali kako sam prije cuo i citao bolja je slika preko hdmi-ja.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"