Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/12/2011 : 22:36:31
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Inače, Sandman je odličan strip, ali Beskrajne noći nikako nije za početnike.
Nadam se da će jednog dana Algoritam izdati kompletnog Sandmana.
Meni su Beskrajne noći bile prvi Sandman koji san pročita, i moran priznat da mi ništa nije bilo jasno, onda san prova sa tradeovima Belog puta pa mi opet ništa nije bilo jasno . Koncept stripa mi je čudan, i ne mogu se nikako ufilmat. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/12/2011 : 23:15:23
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by NESVRSTANI Ono što treba izbjegavat su Velika tajna predstava, a bogami i Sandman.
Sandman (Algoritmov) mi također nije ništa posebno. Predstavu sam čitao knjigu i bila mi je super onomad. Šta ne valja kod stripa?
Oprosti, tek sad san vidija pitanje. Kod stripa nevalja pa skoro ništa osin cijene od 49 Kn. Crtež mi je prolazan, al ono 2/5, a kolor očajan. Priča poludosadna/polunebulozna. Sijaseti, dimenzije, smrtonosni dečko i njegova vojska mrtvih,Jaffe i njegova vojska čudovišta,Quiditty,Nuncij,Umjetnost,bla,bla,bla... totalni čušpajz. Prije 7-8 dana san doša do 170-te strane, i nikako da ga završin. Inače, i meni je 30 days of night odličan.
Kupio sam po 49 kn. pa ću se i sam razočarati... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 13/12/2011 : 04:36:06
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Meni su Beskrajne noći bile prvi Sandman koji san pročita, i moran priznat da mi ništa nije bilo jasno, onda san prova sa tradeovima Belog puta pa mi opet ništa nije bilo jasno . Koncept stripa mi je čudan, i ne mogu se nikako ufilmat.
Da, ako ti se ni one prve knjige nisu svidjele onda vjerojatno neće ni ostatak. Sandman možda jest cijenjen strip, ali definitivno nije za svačiji ukus. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
Edited by - Mr. Bushido on 13/12/2011 04:37:00 |
 |
|
Topic  |
|
|
|