forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koliko su vam važni stripovi?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 03/12/2011 : 13:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

A zasto se ovakve teme otvaraju u Bonelli podforumu? Pa, valjda su i clanovima koji ne citaju Bonelli stripovi po necem vazni?
Ja se ne bih opredjelio ni za jednu opciju, skupljam i citam stripove koje volim, i to je sve.

Priznajem svoju pogrešku i duboko se izvinjavam. Nije uistinu bilo namjerno. Kako najviše posjećujem Bonelli podforum nekako sam rutinski ovdje otvorio. Nije mi bila namjera zapostaviti ostale.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/12/2011 : 16:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Meni su stripovi jako važni u životu.
Npr. kad čitam kao da se doslovno prenesem u taj svijet, fenomenalan osječaj.
Nema mi bolje kad ne idem vani subotu navečer oko 10 sati uvalit se u krevet namjestit, kokice,čops,kola i zagor u rukama do 5 ujutro
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 03/12/2011 : 20:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
kako jedes kokice i citas sa masnim rukama ? ah to nikad ne bi smeo....inace meni su stripovi veoma bitni u zivotu i cine me srecnim...ponekad su samo oni taj trag sunca na nebu..zato su mi veoma vazni
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/12/2011 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
stripovi za nijansu ispred rock'n'rolla.to je moj svet.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/12/2011 : 12:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

stripovi za nijansu ispred rock'n'rolla.to je moj svet.

Slično razmišljamo...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 06/12/2011 : 00:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Opcija 1
Oni su meni mnogo sta u zivotu

1.Cista relaksacija i beg od stvarnosti
2.Obavezno stivo za u WC
3.Antidepresiv za posle ispita. Radije dam love za to nego za alkohol subotom vece tom prilikom.
4.Jedino lecenje gadne potrebe/navike za citanjem kad sam previse umoran da uzmem neko ozbiljnije stivo moje struke.
5.Bolest od koje ne zelim i ne mogu da se izlecim

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 06/12/2011 00:51:18
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 06/12/2011 : 16:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Vrlo bitna karika u mom životu, ne kupujem ih puno u posljednje vrijeme, ali uvijek su tu negdje, ako ništa u planovima :)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000