Na mojem stripu LMS br. 1 Tajna zlatnog rudnika je cijena 4 nd a kod agozec i mnogih koji su prije prodavalji ovaj strip i na pretrazivanju u enciklopediji je cijena 5 nd. Postavio mi jedan kolekcionar pitanje kako je to moguce, pa eto ako netko zna odgovor... unaprijed hvala :) Ako netko ima taj strip u kolekciji, provjerite cijenu na njemu.
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Mr.Brooks, sawitch i hercegovina.boy su u pravu. sada sam malo detaljnije pogledao strip i naravno poslikao sam ga, u pitanju je prepravka. Hvala puno svima.
usput kad smo vec kod tog stripa htio bih samo da napomenem nesto sto mi je promaklo da napomenem kod stavljanja na aukciju: strip je iznutra na 2 mjesta zadrapljen na svakom listu par cm i to je spojeno selotejpom ali samo sa jedne strane pa kad otvorite strip sa lijeve strane se vidi selotejpa a sa desne strane samo kako je zadrapljeno. Pogledajte slike pa ce vam biti jasnije:
Naslovna korica je sa unutranje strane po vanjskom rubu pojacana sa necim sto mi takodjer lici na naslovnu stranicu vjerojatno zbog toga jer se tadasnji vlasnik bojao da mu se ne podere cijeli strip.
hvala puno svima i moja isprika na propustu
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava