ako nekoga zanima ovdje je link na sajt gdje vrlo neredovito vodim serijal loših mini stripova pod nazivom "smeče!" o autoru koji nikako da napravi obaćani strip za sajt.
Sad ce ispast da ja tebe hvalim zato sta si i ti mene ali to nije istina...Izbor sam procitao jos na Darkovoj stranici i odusevia me...atmosfera fenomenalna.svaka cast.
velike zahvale svima, premda bi volio čuti i konkretnija mišljenja, tipa što bi moglo biti bolje u crtačem smislu, textualnom, formatiranje, bilo šta.
Originally posted by austin
btw God je He, ne It.
boga sam naslovio sa It iz 2 razloga - da udaljim čovjeka od boga i na taj način (obraćanje istom kao prema bilom kojem drugom čovjeku je u najmanju ruku sebično(pardon na kenjanju)) - te kao element zbunjivanja. u istoj funkciji je i crtež u tom kadru čije simboličko značenje možda nije najjasnije. a sve zato da bi efekt šoka u zadnjem kadru bio jači.
novi strip, "ROĐENI U SLUČAJNOSTI" ili tako nešto. ideje za naziv? makar mi se sviđa za isti jednostavno iskoristiti prvu rečenicu/stih texta.
prožvakana priča predstavljena na moj način. simpatično i turobno.. mislim da je crtež oke, (virusi su odrađeni tušem a ljudi i njihov svijet olovkom kako bi naglasio razlike te kako jedni druge zapravo i ne primjećuju.. koliko mi je uspio experiment, te ima li atmosfere, to pitam vas.
pozdrav!
(btw sad tek vidim kako sam zeznuo formate samih tabli... čim to riješim editirat ću post)
velike zahvale svima, premda bi volio čuti i konkretnija mišljenja, tipa što bi moglo biti bolje u crtačem smislu, textualnom, formatiranje, bilo šta.
Originally posted by austin
btw God je He, ne It.
boga sam naslovio sa It iz 2 razloga - da udaljim čovjeka od boga i na taj način (obraćanje istom kao prema bilom kojem drugom čovjeku je u najmanju ruku sebično(pardon na kenjanju)) - te kao element zbunjivanja. u istoj funkciji je i crtež u tom kadru čije simboličko značenje možda nije najjasnije. a sve zato da bi efekt šoka u zadnjem kadru bio jači.
he=on it=to sta god da si hteo da postignes, gramaticki nije ispravno kad je engleski u pitanju, a nemam ideju ni kako bi to preveo na nashki.
na crtezh nemam nikakvih zamerki, stavishe mislim da je izuzetno efektan i dovoljno dobar da mozhe da prodje opsuhteno medju afirmisanim autorima u nekoj zbirci. Zaboravih da pomenem da mi je i Yuri odlichan , a i poslednji strip koji si okachio. Rado bih kupio neku tvoju kompilaciju "Crnih misli" kada bih je ugledao u striparnici. Evo ti zadatka, skupi dovoljno strana, a mi cemo da ubedimo mcn-a da napravimo jos jednu akciju i objavimo finalni rezultat. Odmah da ti kazem da od mene imas zagarantovanu podrshku. Il da skupimo vishe autora ? anyone ? :P
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
vau.. o izdavanju nisam ni sanjao.. ne znam šta da kažem.. eto ja šibam, pa ako bude, bude..
vau.. (:
što se macana tiče grozan sam što nisam dosad spomenuo.. da nije njega, ne bi bilo ni mog stripa. počeo sam se baviti ovime prije cca 2 mjeseca kad smo na faxu (umjetnička akademija osijek) dobili kolegij STRIP sa profesorom darkom macanom. toliko o tome, mislit ce da se uvlačim hehe..
nego, ne znam koliko često autori prave parodije na vlastite radove ali evo (a i na zadnjem predavanju je bilo riječi o foto-stripu, pa reko da probam..)
dakle "ROĐENI U SLUČAJNOSTI - PARODIJA"
inače, "veš mašine nisu prijevozna sredstva" je pjesma od jednog lokalnog experimentalnog benda "aquamarine". link je samo za one tolerantnijeg uha i želuca (bas na distorziji i bubanj - snimljeno preko mp3 playera, ne pitajte kako.)
Deda je ok ideja. Protiv provokacije nemam ništa, ali ovdje sam ipak dojma da je sve podređeno njoj i da ona iskače kao glavni moment stripa a to mi se ne sviđa.
Kukuriku street je izvrsno nacrtan. Vizualno mi je i bolji od oceana, no ipak je samo stih... hoću strip. (ovo si mogao poslati i darku za ponedjeljaq)