forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Archos Arnova tablet, kupiti?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

emirem
Advanced Member

10817 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 09/12/2011 : 20:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&sugexp=ppwc&cp=11&gs_id=1w&xhr=t&q=archos+arnova&biw=1333&bih=628&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=4859723850850673260&sa=X&ei=Gl3iToeJOouYOpabhdEE&sqi=2&ved=0CD0Q8wIwAQ

Kupio bih svoj prvi tablet za multimediju (film,strip) s obzirom na na cijene izbjegavam jer sam razuman po pitanju novaca ulozeno-vraceno,kako nisam neki "pati za markama" tip ,tako ne bih isao na Ipad2 koji je preskup...
Danas sam provjeravao ovaj model 189 eura i kako ovdje nisu neki trgovci iz francuske nesto informaticki potkovani nisam dobio pravi odgovor..
Pitanje je bilo da li je moguce spojiti tablet sa TV-om da se mogu gledati dloadani filmovi i serije
( ponukan zbog mog topika o Tv-u i HDMI kablovima na ovom dijelu foruma) odgovor je NE, a kako kada ima mali USB prikljucak i nasao sam kabel sa miniUSB i na kraju veci standardni USB kraj,pitao dvojicu jel bi sada bilo moguce spojiti oni izgleda ne smiju reci da ne znaju jer nisu kompetentni nego samo kazu da se ne moze reproducirati na TV sto mi malo cudno, ali svejedno im ne vjerujem..
Dakle forumasi vasa misljenja o spajanju tableta na TV?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 09/12/2011 20:26:03
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000