meni je bio taj DETEKTIV CHIKO jedan boljih Gambinih specijala...popišo sam se od scena Chica i Bat Batertona u podrumu sa duhom...finančno sigurno izplatljivo(jer prava več imaju kupljena),prošlo je 10 godina i neki novi klinac se možda navuće, a i moraju zamjenit plave rikne koje u kolekciji bodu u oči...ja če sigurno zamjenit kolekciju tim novim izdanjima, pogotovo ako otisak i kvalitet izdanja bude bolji od nekih starijih brojeva...neki če napasat opet Ludens, ali na nama je izbor to kupit, ako jim to pomogne da pobjede ova krizna vremena-NEK SAMO ŠOPAJU REPRINT CHIKA!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
mogli ali neće jer se ravnaju po starom redosledu tako da je najstariji Chiko reprintiram najprije, meni je to logično, zašto reprintirat Chico story koji je izdan koju godinu unazad?...prvo najstarije!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
nego šta! samo to bi trebao vratit Strip Agent! neznam kakve su relacije između ta dva izdavaća ali mislim da je SA Radovčič a Ludens Radovčič i comp...možda i nastave uskoro iako...
Meni stvarno nije jasno to. Po kioscima se povlače hrpetine Chico kompleta koje nitko ne kupuje a Tex koji ima sigurnu bazu fanova ide jednom u dva mjeseca već nekoliko godina. Nema smisla...
Meni stvarno nije jasno to. Po kioscima se povlače hrpetine Chico kompleta koje nitko ne kupuje a Tex koji ima sigurnu bazu fanova ide dva puta mjesečno već nekoliko godina. Nema smisla...
a svašta nećeš pročitati ovdje...čiko reprint...baš bezveze.... pa dajte mister noa,martina m.,a ne čika opet...
ko nebi MN i MM, ali kad se Chiko prodaje bar 5 puta bolje od navedenih, zašto jim zamjerit da ga reprintiraju? jedno su naše želje a drugo brojke...a zašto chikovci ne čitaju i pilota i strica Martija meni je večno i neodgovoreno pitanje.
Meni stvarno nije jasno to. Po kioscima se povlače hrpetine Chico kompleta koje nitko ne kupuje a Tex koji ima sigurnu bazu fanova ide jednom u dva mjeseca već nekoliko godina. Nema smisla...
Tex nažalost ima šačicu čitatelja, a što se fanova tiče, mislim da bismo se svi mogli okupiti na pivu u nekom većem bircu. Nažalost, tako je.