forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 nema novca u koverti!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/12/2011 : 18:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
danas mi stiglo pismo u kojem je trebao biti novac...
tačnije nisam očekivao kovertu,već da će kupac poslati novac normalno,sa onim kuponom što dođe sa novcem,jer koliko znam,da sam čitao u pošti,da se ne smije slati novac u pismu...međutim poslao mi je novac u pismu,u kojoj su još bila 4 lista.
poslano je preporučeno.trebalo je dođi 33,5 KM.
kad sam otvorio pismo,u njemu sam našao već ta 4 pomenuta lista,i na jednom su bile zalijepljene 3,5 KM u kovanicama, dok ostalih 30 KM nema nigdje...
kupac tvrdi da je poslao sav novac,a ja kontam da nisu u pošti uzeli novce.
a što je još zanimljivo,na koverti piše nešto slično kao ''-30'',bar se tako čini.
e sad to -30 je napisano sa različitom hemijskom od one kojom je kupac pisao adresu,pa čak i od one na kojoj piše težina...

e sad mi nije jasno:
1. da li je kupac poslao samo 3,5 KM, a ostalo nije,mada je platio i preporučeno, pošto nisam dosad radio sa njim niti ima kakvih komentara..
2. da je neko u pošti uzeo novac,što nije i ove kovanice uzeo,samo papirne??
3. što piše na koverti -30,baš koliko novca fali??
4.zašto kupac nije uplatio na račun,jer sam mu to prvo ponudio,i to je najlakše, i besplatan način slanja novca??

ima li ko kakvu pametnu ideju da šta kaže o ovom!!!

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 18:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote

Svi znamo da u pošti radi pokvarena ga..d

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1745 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 17/12/2011 : 18:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

tačnije nisam očekivao kovertu,već da će kupac poslati novac normalno,sa onim kuponom što dođe sa novcem,jer koliko znam,da sam čitao u pošti,da se ne smije slati novac u pismu...međutim poslao mi je novac u pismu,u kojoj su još bila 4 lista.
kad sam otvorio pismo,u njemu sam našao već ta 4 pomenuta lista,i na jednom su bile zalijepljene 3,5 KM u kovanicama, dok ostalih 30 KM nema nigdje...
a što je još zanimljivo,na koverti piše nešto slično kao ''-30'',bar se tako čini.
e sad to -30 je napisano sa različitom hemijskom od one kojom je kupac pisao adresu,pa čak i od one na kojoj piše težina...

e sad mi nije jasno:
1. da li je kupac poslao samo 3,5 KM, a ostalo nije,mada je platio i preporučeno, pošto nisam dosad radio sa njim niti ima kakvih komentara..
4.zašto kupac nije uplatio na račun,jer sam mu to prvo ponudio,i to je najlakše, i besplatan način slanja novca??

Zlatane, Zlatane... o ovome se nema ništa pametno reć...
Neka šalje opet! Pa će shvatiti da je najbolji način slanja novca preko bankovnog računa!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 17/12/2011 : 19:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message  Reply with Quote
Po meni kriv je kupac sto te nije poslusao i uplatio ti na racun.Pretpostavljam da je uplatio ceo iznos i poslao preporuceno ali ko jos salje kovanice u koverti???To se oseti i sigurno da je neko uzeo papirne kune na brzinu a sa kovanicama nije hteo da se mlati vec ti je velikodusno ostavio.Jel si primetio da li je koverta otvarana?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/12/2011 : 19:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Novac u kuverti, pa tko to još radi...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2011 : 19:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Novac u kuverti, pa tko to još radi...

Ja sam dosad obavio pet-šest transakcija i svaki put na ovaj način. Uvijek je sve bilo u redu, ali očito se može naletjeti na nepoštenog zaposlenika.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 17/12/2011 20:43:04
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17809 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/12/2011 : 20:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
unutar bih se može slati poštanskom uputnicom

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/12/2011 : 20:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

e sad mi nije jasno:

Ako postoji bilo kakav izbor, novac se ne šalje u koverti.
Unutar jedne države, slati novac u koverti, je čist idiotizam ili neupućenost.
Šalje se samo ako se mora u inozemstvo i pri tome je kupcu potrebno objasniti da je to rizik i zabranjeno.
1. Postoji šansa da kupac nije poslao tih 30 km, no veća je šansa da je ukrao nepošten poštanski službenik.
2. Može biti više razloga. Npr. zbog težine pošiljke (kovanice imaju težinu), zbog žurbe, taktika zbunjivanja ili ima dovoljno papirnatih za krasti pa mu se ne bakće sa sićom.
3. Ovo sugerira da su na pošti legalno izvadili 30 km. no, također se postavlja pitanje kako su mogli otvoriti nečiju poštu i vaditi novac. Predlažem da ih odeš pitati...
4. Zato što je neupućen ili mućak ili idiot.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 17/12/2011 20:46:53
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 17/12/2011 : 20:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
U svakom slucaju i ako je neko u posti uzeo novac, ne mozes nista, jer se ne smije tako slati novac, tako da ...

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/12/2011 : 21:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Je li kupac iz inozemstva u odnosu na BIH?
Nisi vidio tragove otvaranja kuverte?
Šta ti je odgovorio kupac kad si ga obavijestio da nedostaje 30 km?
Jesi li ti uzeo 30 km?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 17/12/2011 : 21:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Je li na kuverti pisalo: "Oprez, unutra je novac"? Ccc, ljudi moji, kovanice u kuverti...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17809 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/12/2011 : 21:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
naša najmanja papirnata novčanica je vaših 40 kuna
a vidim na drugoj temi da se ljudi krve i za 10 kuna :D
i ja sam slao i dobivao kovanice unutar BiH poštom i to od 2 i 1 marke

jednostavno mrzim banke i nemam nikakve moderne tekuće račune :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Da, da pa se nemojte čuditi zašto imamo toliko viceva o Bosancima i da ih smatramo glupima.
P.S. Ispričavam se ako sam vas uvrijedio, ali stvarno.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Da, da pa se nemojte čuditi zašto imamo toliko viceva o Bosancima i da ih smatramo glupima.

Da ti nisi toliko glup, znao bi da to što je netko iz BiH ne znači automatski da je Bosanac.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Da ti nisi toliko glup, znao bi da to što je netko iz BiH ne znači automatski da je Bosanac.

Jao majko, pa niste valjda hercegovci

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
http://danas.net.hr/kultura/page/2011/12/17/0281006.html?pos=n0
Pronađene marke!

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nismo ni Bosanci.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nismo ni Bosanci.

To si već napisao.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2011 : 21:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nismo ni Bosanci.

To si već napisao.

Znam, ali odgovoram na ono što si napisao poslije, a bio mi je prevelik post da bih ga kvotao.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 22:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nismo ni Bosanci.

To si već napisao.

Znam, ali odgovoram na ono što si napisao poslije, a bio mi je prevelik post da bih ga kvotao.

Jesi li ili nisi hercegovac?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2011 : 22:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Jesam. Ako ti nije jasno kako, voljan sam pojasniti.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 22:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Objasni...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2011 : 22:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
bjelolasice, nije ti ovo bia baš najpametniji potez.
Imaš sriće što je selanne strpljiv i što te nije posla u "you know where"...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 17/12/2011 22:07:57
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2011 : 22:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Objasni...

Prvo, kako ti nazivaš državljane BiH? To nisu Bosanci, nego Bosanci i Hercegovci. Bosanac označava samo regionalnu, zemljopisnu pripadnost, isto kao što Hercegovac, Dalmatinac, Slavonac, Andalužanin, Bavarac, ..., označava regionalnu pripadnost.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 22:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Neću o politici, ali bih se radije predao ljudima na Palama nego Mostaru.
Govorim naravno o kolinju. Svinja kao životinja, a ne metaforički.

Edited by - bjelolasica on 17/12/2011 22:21:47
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 17/12/2011 : 22:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Bjelolasica ne znam šta si htio reći sa tvojim zadnjim postom? Da li ti je poznato da Hercegovac može biti iz sve 3 nacije u BiH ?

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000