forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The Hobbit (TRAILER!)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/01/2013 : 20:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

How about 'Dark Knight Rises'? ne sjecam da je niti jedan od vas dvojice jos uvijek rek'o sta mislite o tom filmu ...

;)

Haha..ok my friend..sve sta sam reka o TDKR i Hobbitu sam reka i neman vise sta dodati..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/01/2013 : 20:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

murdoc i brni, 'oladite malo.
ubiste ovaj film i citav topic sa svojim negativnostima.
predlazem da se diskusija malo promjeni, mozda malo o nekom drugom filmu da komentiramo.
How about 'Dark Knight Rises'? ne sjecam da je niti jedan od vas dvojice jos uvijek rek'o sta mislite o tom filmu ...

;)

Oladi amer ..vjerovatno nisi ovo procitao..

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=43112&whichpage=5

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 21/01/2013 : 20:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Beren

Greote. Nemam vremena za gubljenje
A vas dvojica kao pokvarena ploča.

Sta je Beren jesi li isa u IMAX 3D ili obični IMAX..di su bolji efekti..

Je li mi se to cini ili ovo podjebavanje vise ide meni nego Berenu?
Cemu toliko gadjenje prema ovom filmu?

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/01/2013 : 20:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

quote:

1. Je li mi se to cini ili ovo podjebavanje vise ide meni nego Berenu?
2. Cemu toliko gadjenje prema ovom filmu?

1. Mozda obojici..ko ce me znat..ono ovo sam napisa ponukan jednim mojim prikom..dosa iz kina i isto je gleda nekakav film sa efektima tim (mislim da je bija avatar) i govori "jbt znas koji film, najbolji film ikad..da vidis te efekte itd"..uglavnom shvacas moju poantu, efekti ne odreduju da neki film bude oznacen kao kvalitetan uradak..
2. Prije par strana sam objasnia ne da mi se ponavljati..zivia!!

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/01/2013 : 20:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Je li mi se to cini ili ovo podjebavanje vise ide meni nego Berenu?
Cemu toliko gadjenje prema ovom filmu?

Ne radi se o gadenju , a vidim da ga kao takvog zelis prikazati.
Mene neces zavarati boziji covjece
Film je definitivno podbacio ..
J. R. R. Tolkiena sam citao na 3 jezika i slazem se da je prvi i pola drugog dijela tkz trilogije LOTR-a odlicno odradeno..no ostatak , a ponajvise Hobbit su vise nego trivijalni..
Hobbit 6/10

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/01/2013 : 21:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

"The film was written by Peter Jackson, his longtime collaborators Fran Walsh and Philippa Boyens, and Guillermo del Toro, who was originally chosen to direct the film before leaving the project in 2010."

Guillermo zasto si otisa..zasto?

I dopustia ovom sarlatanu da sve unisti..

I bolje da je otišao...da ne bih po drugi put gledao Pan's Labyrinth.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/01/2013 : 21:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

"The film was written by Peter Jackson, his longtime collaborators Fran Walsh and Philippa Boyens, and Guillermo del Toro, who was originally chosen to direct the film before leaving the project in 2010."

Ah jedan od najboljih fantasy filmova..e da je Hobbit samo na 30% tog filma da bi mu prolaznu ocjenu..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/01/2013 : 21:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Ma nije Pan loš, samo ne bih htio gledati Hobbita snimljenog u tom Del Torovom stilu.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/01/2013 : 21:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo je ipak Shit of the Week:

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/01/2013 : 21:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Ovo je ipak Shit of the Week:

...kao i sve što dolazi iz tvojih usta.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/01/2013 : 22:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
heh..stvarno?
Guillermo del Toro je nedostojan ekranizacije Hobbita ?
Reci sinko sto te tisti u Pan's Labyrinth..
Mozda cinjenica da je fasisticki rezim zlo?
Mozda cinjenica da je nacionalni-socijalizam samo pokrice za sopstvenu nemoc..
Zelis li insuinirati da Guillermo del Toro po tvojim mjerilima ne bi trebao rezirati ovaj film?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/01/2013 : 07:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh..stvarno?

Mislim da je Jackson dosta dobro odradio taj posao. Zadovoljan sam s prethodnom trilogijom i s ovim filmom, tako da mi se Toro tu činio suvišnim, u stvari ne znam kako bi ekranizirao jednu ovakvu priču pa mi se čini boljim da je to odradio već provjereni majstor na tom području.
quote:
Zelis li insuinirati da Guillermo del Toro po tvojim mjerilima ne bi trebao rezirati ovaj film?

Opet fantaš...
Ništa me ne tišti, pa naveo sam da to nije loš film (imam ga i u kolekciji), ali mi se Torov stil jednostavno ne bi svidio u obradi jednog ovakvog spektakla kao što je Hobbit.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/01/2013 : 10:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Mozda obojici..ko ce me znat..ono ovo sam napisa ponukan jednim mojim prikom..dosa iz kina i isto je gleda nekakav film sa efektima tim (mislim da je bija avatar) i govori "jbt znas koji film, najbolji film ikad..da vidis te efekte itd"..uglavnom shvacas moju poantu, efekti ne odreduju da neki film bude oznacen kao kvalitetan uradak..

Ja nigdi nisam napisa da je Hobbit dobar samo radi specijalnih efekata. Dapače, specijalni efekti u filmovima, ako su svrha samima sebi, vrlo mi malo znače. Hobbit je dobar zato što je dobar.

Primjedba da sam gledao u IMAX-u je bila vezana uz vrstu kina kao način da se film doživi i u toj dimenziji, a ne da je sam film zbog toga dobar ili loš.
Svoditi dojam na vrstu kina, spec.efekata ili slično je ka da slušam mulce kako prepričavaju film.
A mulci nismo.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/01/2013 : 10:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh..stvarno?

Di ti udaraš opet u politiku!?

Del Toro je genijalan redatelj i Panov labirint je strašan film (jedan od rijetkih koje doma imam na originalnom DVD-u).
Siguran sam da bi i on napravio odličnog Hobbita u kojemu bih uživao u svakom trenutku. Možda bi bila i prednost drugačijeg stila od Gospodara, ali to ne možemo znati.
Sjećam se da sam bio oduševljen prije par godina kada je izašla vijest da će on raditi Hobbita.

S druge strane, drago mi je da je Pere ovo režirao jer je i LOTR njegov i ovako je zadržan kontinuitet, da tako kažem, redateljskog izraza. Napravio je odličan film, ubacio je puno stvari iz univerzuma kojih u samoj knjizi i nema (vjerujem da će director's cut biti još bolji) i sigurnom rukom vodi dalje kroz priču zadržavajući Tolkienov duh.
Što više tražiti?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/01/2013 : 11:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja nigdi nisam napisa da je Hobbit dobar samo radi specijalnih efekata. Dapače, specijalni efekti u filmovima, ako su svrha samima sebi, vrlo mi malo znače. Hobbit je dobar zato što je dobar.

Nema sto..stvarno argumentirano..

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 22/01/2013 : 11:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Del Toro je otišao s projekta jer je studio previše otezao,stalno su postojali neki problemi....dugo se vremena nije znalo apsolutno ništa,jednostavno čovjek više nije htio čekati.
Iako,surađivao je s Jacksonom na scenariju.....ima tu dosta njegovih stvari.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/01/2013 : 11:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Del Toro je otišao s projekta jer je studio previše otezao,stalno su postojali neki problemi....dugo se vremena nije znalo apsolutno ništa,jednostavno čovjek više nije htio čekati.
Iako,surađivao je s Jacksonom na scenariju.....ima tu dosta njegovih stvari.

Ima, ali jedno je napisat nesto pa to das drugome da unisti ko sta je bilo u ovom slucaju a drugo je sam rezirat..

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/01/2013 : 12:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

....Hobbit je dobar zato što je dobar[/b].

Nema sto..stvarno argumentirano..

Kad je dobar!

Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 22/01/2013 : 13:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh..stvarno?

Apsolutno!

Poslije onakva tri genijalna filma, što su LOTR trilogija, a posebno produžene verzije, svatko drugi osim Petera Jacksona jeste nedostojan ekranizacije Hobita!

Edited by - Davor2403 on 22/01/2013 13:25:12
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/01/2013 : 13:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

quote:

heh..stvarno?

Apsolutno!

Poslije onakva tri genijalna filma, što su LOTR trilogija, a posebno produžene verzije, svatko drugi osim Petera Jacksona jeste nedostojan ekranizacije Hobita!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/01/2013 : 15:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
majstore!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/01/2013 : 15:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

quote:

heh..stvarno?

Apsolutno!

Ovo ide pod Shit of the year

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/01/2013 : 16:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
heh...mislim da ću kasnije biti zahvalan brniju i mr murdocku. Posle negativnih kritika film mi ne može ispasti nego dobar

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2013 : 16:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ni Toro ni Jackson ni Spielberg, ni tko zna koji redatelj po meni ga ne bi ništa bolje napravili sa scenarističke strane jer Hobbit je takav kakav je: napisan - za djecu. I film je u takvom duhu. Da brni pročita Hobbita, nekako mislim da bi mu opet bio bezveze.

Što se tiče vizualnog, to je Jackson fino napravio, samo se meni ne sviđa tehnologija, a to je krivo ovo novo tehnološko doba. Ko mi je kriv što mi ovaj HRF 3D i nije nešto.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/01/2013 : 17:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ni Toro ni Jackson ni Spielberg, ni tko zna koji redatelj po meni ga ne bi ništa bolje napravili sa scenarističke strane jer Hobbit je takav kakav je: napisan - za djecu. I film je u takvom duhu. Da brni pročita Hobbita, nekako mislim da bi mu opet bio bezveze.

Brni je procita hobbita Dee moj dragi..i nevjerovatno sta je ovaj sarlatan uspia naravit od te prije svega zabavne knjige..nekakvo dosadno razvlacenje sa patuljicma koji pivaju ka u snjeguljica i sedam patuljaka + pregrst scena koje smo vec vidili u prethodnim filmovima..film za djecu..da los film za djecu rekao bih..no kad je vec tako ja ne mogu shvatit da se toliko starih jaraca ode pali na to..

Edited by - brni on 22/01/2013 17:03:56
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000