Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/12/2011 : 15:01:28
|
Evo neko rece da treba otvoriti topic... Pa ja cu.. Beba u zeninom stomacicu nesto manje od pet meseci... Svaki dan mazim i ljubim stomacic, pricam bebi itd.. Kako je ovo lep osecaj!!! Ne mogu da zamislim sta cu osecati kada dete ugleda svetlost dana i prvi put zakmeci...
Dee ceka bebu, Oki takodje... Ko jos ceka? Ko je trudan? Ko ima bebe? Kako se osecate? Kakva su iskustva? Zelite li decaka ili devojcicu ili svejedno? itd..
Meni je bas svejedno.. Ne patim od toga da bude sin.. Cak sam 51:49 za devojcicu.. Samo da je zivo i zdravo... Ne dam zeni nista da radi.. Spremam kucu, perem sudove, nosim ves, dodajem ovo ili ono, itd.. Da mi je neko rekao ovo, ne bih mu verovao..
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 15:02:52
|
quote: Originally posted by sawitch
Spremam kucu, perem sudove, nosim ves, dodajem ovo ili ono, itd..
Dugo smo čekali ovaj moment... sawitch je papučar |
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 15:04:04
|
Evo neko rece da treba otvoriti topic... Pa ja cu.. Beba u zeninom stomacicu nesto manje od pet meseci... Svaki dan mazim i ljubim stomacic, pricam bebi itd.. Kako je ovo lep osecaj!!! Ne mogu da zamislim sta cu osecati kada dete ugleda svetlost dana i prvi put zakmeci...
Dee ceka bebu, Oki takodje... Ko jos ceka? Ko je trudan? Ko ima bebe? Kako se osecate? Kakva su iskustva? Zelite li decaka ili devojcicu ili svejedno? itd..
Meni je bas svejedno.. Ne patim od toga da bude sin.. Cak sam 51:49 za devojcicu.. Samo da je zivo i zdravo... Ne dam zeni nista da radi.. Spremam kucu, perem sudove, nosim ves, dodajem ovo ili ono, itd.. Da mi je neko rekao ovo, ne bih mu verovao..
ja sam spomenia da triba otvoriti ovaj topic.bravo..
i cestitke na prinovi.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 15:06:22
|
quote: Originally posted by Zlotvor Dugo smo čekali ovaj moment... sawitch je papučar
I to teski! A sto je najgore, uopste mi nije tesko.. Cak letim na sve strane..
Hvala Brni! |
Edited by - sawitch on 21/12/2011 15:06:40 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/12/2011 : 15:09:08
|
quote: Originally posted by Zlotvor Dugo smo čekali ovaj moment... sawitch je papučar
I to teski! A sto je najgore, uopste mi nije tesko.. Cak letim na sve strane..
Hvala Brni!
Zajebajen se ja Naravno da zvuči smišno kad se izvuče iz konteksta. Mada san triba nadodat da bi tako bilo i da ti žena nije trudna Šalu na stranu, čestitan na prinovi i da ti se dite rodi zdravo. Pusti ove pizdarije oko spola, to kako bude. A ako si u stanju, napravi ti i cilu brigadu! |
Trljam ruke. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 15:13:25
|
Ja se samo nadam dobrom poslu da mogu nastancati petoro.. To mi je zelja... Sto vise dece, veca familija, zdraviji odnosi itd.. Jedan dan da budem deda sa coporom unucadi.. Sta ima lepse od toga... Samo da bude uslova... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/12/2011 : 15:39:31
|
quote: Originally posted by sawitch Dee ceka bebu, Oki takodje... Ko jos ceka? Ne dam zeni nista da radi.. Spremam kucu, perem sudove, nosim ves, dodajem ovo ili ono, itd.. Da mi je neko rekao ovo, ne bih mu verovao..
Baby-boom od cijela tri čovjeka... Ja već znam da će biti momak, tako da o spolu više ne moram razmišljati. Mada mi je bilo svejedno, bebač ko bebač, sretan si što ga uopće možeš imati!
Što se tiče ispomoći, žena mi nije jedna od onih koja će samo lijegati i ništa ne raditi izbjegavajući svaku aktivnost. Uostalom još radi na poslu. Za dizanje teških stvari i ostalo smo se dogovorili da se ne zafrkava uopće, uostalom zna što ne smije. Sad kako se trbuh znatno povećao dolazim u situacije u kojima se inače na nalazim, kao što je rezanje noktiju na nogama... heh A budući da inače pomažem u domaćinstvu, promjena i nije tako velika.
Još dva mjeseca pa smo tamo, i onda počinje opet nova pustolovina! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 15:59:26
|
Ja jos nisam sekao nokte.. Ni svoje ne isecem kako treba od svoje stomacine..
A moja zena nosi nisko i ne sme da se napreze uopste.. Kazu da je to + jer ce se lako poroditi a - jer se moze ranije otvoriti usled bilo kog napora ili neceg treceg... Zato je pazim k'o oko! Moram malog sawitcha/sawitchku da pazim..
A mi necemo znati pol uopste.. Ja nisam hteo a onda i ona... Tako da ce posle NG na sledecem ultrazvuku da kaze odmah doktorici da pol ne zeli da zna!!! Kompletan dozivljaj cemo imati... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 21/12/2011 : 17:25:44
|
Smješno mi je ovo: cura ili dečko....evo u mom slučaju žena ovo ljeto završila u bolnici radi neke infekcije zbog kupanja u moru. U bolnici je pregledala ginekologinja i kaže - dečko, već 3 tjedna kasnije redovni ginekolog kaže - cura... Kao što reče Sawitch: bitno da je živo i zdravo (pa možda kod njega tek peto bude muško), a ovako najbolje kupovati odjeću za bebu neutralnih boja, pa ako bude cura kupit ćemo naknadno i nešto rozoga. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 18:08:30
|
quote: Originally posted by Oki
Smješno mi je ovo: cura ili dečko....evo u mom slučaju žena ovo ljeto završila u bolnici radi neke infekcije zbog kupanja u moru. U bolnici je pregledala ginekologinja i kaže - dečko, već 3 tjedna kasnije redovni ginekolog kaže - cura... Kao što reče Sawitch: bitno da je živo i zdravo (pa možda kod njega tek peto bude muško), a ovako najbolje kupovati odjeću za bebu neutralnih boja, pa ako bude cura kupit ćemo naknadno i nešto rozoga.
Jebem ti misa.. Pa zar niste znali da ne sme kupanje u moru, bazenu, lezanje u kadi itd.???? Ja zeni nisam dao da prismrdi ni moru ni bazenu sada u Spaniji... To nikako... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 21/12/2011 : 18:47:28
|
quote: Originally posted by Oki
Smješno mi je ovo: cura ili dečko....evo u mom slučaju žena ovo ljeto završila u bolnici radi neke infekcije zbog kupanja u moru. U bolnici je pregledala ginekologinja i kaže - dečko, već 3 tjedna kasnije redovni ginekolog kaže - cura... Kao što reče Sawitch: bitno da je živo i zdravo (pa možda kod njega tek peto bude muško), a ovako najbolje kupovati odjeću za bebu neutralnih boja, pa ako bude cura kupit ćemo naknadno i nešto rozoga.
Jebem ti misa.. Pa zar niste znali da ne sme kupanje u moru, bazenu, lezanje u kadi itd.???? Ja zeni nisam dao da prismrdi ni moru ni bazenu sada u Spaniji... To nikako...
Sad znamo za drugi put...
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 19:24:28
|
Ja imam cerku, sa'ce 6 meseci. Inace i kod nas je baby boom, svastika dobila sina (drugo dete) pre 4 meseca, i jos jedna rodjaka cerku, luda kuca kad se skupe. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 19:26:06
|
quote: Originally posted by globinjo to ti inače radiš,nemoj se sad na dite izvlačit di ti je prijatelj ponki,možete pod ruku btw,kad dobiješ dite,život ti se okrene za 720 stupnjeva...to ti je dosta za početak...
Ponki to radi a jos se ozenio nije... Nisam siguran ali mislim da nosi za pojasom i futrolu sa kamenom za zuljanje peta.. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25522 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/12/2011 : 19:37:22
|
Jebem ti misa.. Pa zar niste znali da ne sme kupanje u moru, bazenu, lezanje u kadi itd.???? Ja zeni nisam dao da prismrdi ni moru ni bazenu sada u Spaniji... To nikako...
Odakle ti sad ovo? Moja žena je i u prvoj i u drugoj trudnoći plivala u bazenu, bili smo na moru (6. mesec trudnoće), vozila biciklu i radila do poslednjeg dana. Ćerka kad se rodila, žena taman htela da krene na posao kad joj je pukao vodenjak. Prvi put čujem ovo za ne-plivanje/kupanje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/12/2011 : 19:47:50
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sawitch Ne dam zeni nista da radi.. Spremam kucu, perem sudove, nosim ves, dodajem ovo ili ono, itd.. Da mi je neko rekao ovo, ne bih mu verovao..
to ti inače radiš,nemoj se sad na dite izvlačit di ti je prijatelj ponki,možete pod ruku btw,kad dobiješ dite,život ti se okrene za 720 stupnjeva...to ti je dosta za početak...
720 stupnjeva? znaci bude isto kao i prije? |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 21/12/2011 : 19:59:18
|
Kao prvo Sawitchu čestitam, nek ti dete bude zdravo i srećno! Ja imam sina, u februaru će 4 godine i zaista od dece nema ništa lepše i tek to životu da pravi smisao. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 20:36:48
|
quote: Originally posted by globinjo to ti inače radiš,nemoj se sad na dite izvlačit di ti je prijatelj ponki,možete pod ruku btw,kad dobiješ dite,život ti se okrene za 720 stupnjeva...to ti je dosta za početak...
Ponki to radi a jos se ozenio nije... Nisam siguran ali mislim da nosi za pojasom i futrolu sa kamenom za zuljanje peta..
@globinjo Evo me, i nemoj me trpati u isti kos sa sobom i svojim frendom sawitchem a tebe cu zovnuti na sljedece druzenje u BL da vidimo tko je sawitchpapuca, pa budi sawitchpizda i ne dodji
@sawitch a ti ne seri da ja ne kazem sta ti sve nosis
|
|
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 20:50:47
|
@Vronski Hvala :)
@Ponki Jel' ti zena vrati jaja bar za novu godinu? Ili od skopljenja i dalje pod kljucem?
@Feniks Centar! :) |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17831 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/12/2011 : 20:58:17
|
jel za dobrog oca potrebna dobra komunikacija? čujem neki pričaju s bebama u utrobama osjete djeca to i prije rođenja
ja sam slab komunikator ko zna kakav ću biti :) strog i pravedan nadam se
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40484 Posts
Posted - 21/12/2011 : 21:02:09
|
quote: Originally posted by manhunter
Odakle ti sad ovo? Moja žena je i u prvoj i u drugoj trudnoći plivala u bazenu, bili smo na moru (6. mesec trudnoće), vozila biciklu i radila do poslednjeg dana. Ćerka kad se rodila, žena taman htela da krene na posao kad joj je pukao vodenjak. Prvi put čujem ovo za ne-plivanje/kupanje.
Pitas bilo kog lekara... Pitaj nekog od svojih starijih zena iz familije... 100% tacno... Hvala Bogu pa niste imali komplikacija, ali infekcija je skoro zagarantovan... |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 21/12/2011 : 21:02:29
|
@Ponki Jel' ti zena vrati jaja bar za novu godinu? Ili od skopljenja i dalje pod kljucem?
ako tebi tvoja drzi jaja u skripu ne znaci da tudja nisu slobodna
ne znam ni sto obrazlazem kad oni sto hoce da znaju istinu, vec ju znaju |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25522 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/12/2011 : 21:12:18
|
quote: Originally posted by manhunter
Odakle ti sad ovo? Moja žena je i u prvoj i u drugoj trudnoći plivala u bazenu, bili smo na moru (6. mesec trudnoće), vozila biciklu i radila do poslednjeg dana. Ćerka kad se rodila, žena taman htela da krene na posao kad joj je pukao vodenjak. Prvi put čujem ovo za ne-plivanje/kupanje.
Pitas bilo kog lekara... Pitaj nekog od svojih starijih zena iz familije... 100% tacno... Hvala Bogu pa niste imali komplikacija, ali infekcija je skoro zagarantovan...
Lekari ovde preporučuju plivanje. Imaš posebne kurseve samo za trudnice. Ne znam čega infekcija, beba je hermetički zatvorena i eventualna infekcija može da usledi samo preko pupčane vrpce. A i tu teško, pošto je koncentracija antitela ogromna. Čak imaš slučajeva da majka boluje od side a bebi ništa kad se rodi.
Čuvaj ti bebu kad se rodi, veća je opasnost od infekcije kad svi dolaze da je vide prvih par dana i ostavljaju novčanice na bebin jastuk i pipaju je po obrazima a malopre su bili u gradu... I pusti ženu da pliva, super će se osećati. ;) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|