forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Povratak starih likova iz zagorova svijeta
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 06/01/2012 : 21:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Princ Noći je zadnji u trodjelno mserijalu di se Rakosi vraća treći put, Povratak vampir aje drugo pojavljivanje

U ovoj anketi 70% je po meni sigurno mrtvih i ne vraća se, Rakosi i Supermike imaju moj glas

Edited by - Krscho on 06/01/2012 21:06:09
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/01/2012 : 21:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Želio bih vidjeti Murda,ali kao pozitivca,to je genijalan lik.

Nešto kao Jim Gitara

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 06/01/2012 : 21:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

nek smisle nesto novo ako uopste zagor serijal ima smisla.
JA turneja pravi je pogodak!povratak starih likova ,cisto je gubljenje vremena u nedogled.

Zato sam galsao za Super Majka, jer oni jedini ima šta još da kaže Zagoru
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 06/01/2012 : 21:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kenan92

Volio bih povratak Baruba Wolfinghama..

+1

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/01/2012 : 21:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Nat Murdo, najkompleksniji i najzanimljiviji negativac u serijalu...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/01/2012 : 21:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Skull- mutant bio nedavno, nece ga se taj vise vrcati

Supermajk- Mike Gordon slazem se da ima potenicjala za jos najmanje jednu dobru pricu, mada, ovo je bio originalni Nolittin lik, tesko da ce ga neko drugi prenijeti u svjetlu u kakvom bi trebao da bude.

Akkronijanci- saveznici hellingena sa planeta akron oni su rekli svoje. nema potrebe za povratkom, to bi bilo skrnavljenje

Kandrax - keltski druid i kod njega je ostalo dosta toga nedoreceno. Jos jedan, zadnji povratak, bi bio ok. samo molim neka se Boselli drzi dalje od scenarija.

Otto Kraus- satnik i zapovijednik crnih vukova hvala mu na gostovanju u legendarnoj epizodi, nema potrebe da se vraca

Žuti Zmaj- Chung Khan ma daj

Nat Murdo- škot o Murdi je sve receno, nije nam potrebno jos jedno skrnavljenje. Neka pociva u stripovskom miru.

Hellingen- znanstvenik sta reci, poslije Boselijevog masakra Helli mora jos jednom da se vrati, u nekoj epskoj, legendarnoj epizodi ala Demon ludila. Mislim da niko u SBE ekipi nije u stanju da napise trenutno jednu takvu pricu, mozda Sclavi, ali cisto sumnjam.ako u naredno vrijeme bude planiran kraj Zagorovog serijala, onda bi bilo najbolje taj posljednji okrsaj ostaviti sa Hellingenom. Divovi dobra i zla, pocetak i kraj, jos jednom borba izmedju ultimativnog dobra i zla... po posljednji put.

Hegel von Axel - alkemicar neka pociva u miru

Bice iz hiljadu lica straha interesantna ideja, ali budimo iskreni, bilo bi to skrnavljenje legendarne price

Wendigo- duh zla on ce se vratiti, pitanje je samo kada i na koji nacin

Veliki Marcus- leteci covjek e njega bi bilo dobro vidjeti jos jednom, mada od price ne bi trebalo previse ocekivati

Barun Wolfingham-sledbenik dagona boga zla jok, dosta je njega bilo

Cudovište iz lagune gdje ti ono pade na pamet. Ma kakvi

Barun bela rakosi- madarski plemic nadvampir naravno, jedan od velike trojice, ali pod uslovom da nastup bude solo bez Varge i da se Boselli drzi dalje od scenarija.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7114 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2012 : 21:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ja sam za Supermikea! Samo bi to trebalo napraviti ambiciozno, zanimljivo ili ga bolje uopce ni ne vracati!
Srecom (ili nesrecom) Castelli ga je vec u drugom susretu malo "prizemljio" od one Nolittine perfekcije pa bi i Burattiniju moglo poci za rukom da napise nesto bez velikog pada u odnosu na prethodnu epizodu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 06/01/2012 : 22:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
supermajk..to cekam od drugog pojavljivanja
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/01/2012 : 22:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Iako sam glasao za Supermikea mislim da bi trebalo izmišljati nove negativne likove u okrilju novih mlađih scenarista.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 06/01/2012 : 23:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
HELLINGEN,ostali mu nisu ni do kolena!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 06/01/2012 : 23:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da njega treba vratiti kada dodje vreme za još jedan epski okršaj dva zakleta neprijatelja...
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 07/01/2012 : 00:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Sila Majk!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 07/01/2012 : 00:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
A ja se slazem sa Kingom, ne trebaju nam nova skrnavljenja. Ipak je bolje osmisliti nove, karizmaticne negativce radi osvjezenja serijala (iako ce biti tesko poslije svih ovih godina kreirati likove dostojne vecine nabrojanih).
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/01/2012 : 00:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by wolf

Kandrax će se pojaviti opet nakon određenog vremena. Njegov posljednji nestanak je ostavio prostora za to, više nego većina navedenih negativaca.

A ne bi se složio koliko je tek ostavio prostora za povratak Wendigo možda u paketu sa hellingenom?

Ne trebaju se ova dvojica uopće pojavljivati u paketu, ako već ima prostora onda svaki treba dobiti svoju priču.
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 07/01/2012 : 01:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Glasao sam za Akronijance.
Volim Ferrija, ali njih mi je bez veze nacrtao. Nisu uopće upečatljivi, više su smiješni, onako...kao iz starih sf filmova iz 50-tih.

Volio bih ih vidjeti u nekom modernijem crtežu/scenariju.
Moraju biti malo opakiji. Tko bi to mogao izvesti?
Hmm...Chiarolla...možda?

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/01/2012 : 01:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zagorov najveci neprijatelj je Pini Segna, tako ako hoce da vrate nekog ko ce, ne samo Zagoru, nego i nama svima dati nocne more svaku noc, neka samo vrate tok crtaca.
Koliko sam cuo, ima mogucnost da se stara epizoda koju je Segna nacrt'o objavi u sledecih par godina?
Zagoru ne treba veci neprijatelj od toga tipa.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/01/2012 : 02:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Hellinge se sigurno neće pojavljivati u dogledno vrijeme, već sam negdje bio napisao da je Burattini nedavno izjavio da je sada nakon Sergia, situacija ovo povratka neprijatelja "nešto relaksiranija" ali da mu sada ne pada na pamet, iz poštovanja prema Sergiu inzistirati na Hellingenu.
Budući da znamo program epizoda za sljedeće 4 godine, Hellingenov povratak je najranije moguć za 7-8 godina.

Ajme nisi me usrečio time, a ja se nadao
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/01/2012 : 02:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nobody

Bice iz hiljadu lica straha

Svi drugi sa spiska su več nekako ,,istrošeni,,, a
Bice iz hiljadu lica straha ima nekako najozbilnije
šanse za povratak. Samo da crta Ferri, radi mračne
atmosfere.

Slozio bi se s tobom... stvarno ostalo je puno prostora za povratak i fenomenalnu priču.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/01/2012 : 02:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Nedavni povratak je imao i Rakosi.

Ako mislis na prin noći ne bi nazvao to nedavni povratak

Što je pobogu prin noći

Ja sam mislio na Povratak vampira, ne znam ništa o prinu noći, kunem se

vampir, tajna fride lang i PRINC NOĆI
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/01/2012 : 02:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Zagorov najveci neprijatelj je Pini Segna, tako ako hoce da vrate nekog ko ce, ne samo Zagoru, nego i nama svima dati nocne more svaku noc, neka samo vrate tok crtaca.
Koliko sam cuo, ima mogucnost da se stara epizoda koju je Segna nacrt'o objavi u sledecih par godina?

Mislim da se slažem u slovo hahahaha ajme šta taj napravi od zagora
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/01/2012 : 09:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Kad čovjek pročita jedno inteligentno razmišljanje a to je Kingovo,postanu neke stvari jasnije.
Nekako Barun Rakosi i Wendigo imaju najviše šanse za povratak.Vjerojatno će se Boselli toga prihvatiti.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2012 : 10:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedavni povratak je imao i Rakosi.

Ako mislis na prin noći ne bi nazvao to nedavni povratak

Što je pobogu prin noći

Ja sam mislio na Povratak vampira, ne znam ništa o prinu noći, kunem se

vampir, tajna fride lang i PRINC NOĆI

Aaaaaaaaaaaa, hvala.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2012 : 10:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Sveta istina.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 07/01/2012 : 10:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Većinom se slažem sa King Warriorom ali ovo ne:
quote:
Originally posted by King Warrior
Barun Wolfingham-sledbenik dagona boga zla jok, dosta je njega bilo

Nije ti se svidjela priča ili? Bilo je bezveznijih negativaca koji su se pojavljivali drugi put tako da mislim da Wolfingham zaslužuje barem još jednu priču. A Morska strava (fantastična kakva već jest) pruža stvarno velike mogućnosti za nastavak.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/01/2012 : 11:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
prica je odlicna, ne radi se o tome, vec jednostavno mislim da Wolfingham i cijela prica nisu materijal za ponavljanje.
Jednostavno mislim da su ispucali u toj prici i sa tim likom sve sto se imalo reci.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000