Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/01/2012 : 16:47:28
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by wolf
Ja ne skupljam Stripoteke, ali za 300 eura bih i sam razmislio. To uopće nije puno za tako velik broj stripova. Mislim, to je oko 2,5 kn/kom.
Nema toga prijatelju! Ja bih po toj ceni kupio 3 kompleta Stripoteke. Jedino ako Anto ima vezu...
Prijatelj je sebi nabavio taj komplet. E sad, ali to je za neki drugi topik, a možda i nije za neku širu priču, taj tip što je prodavao Stripoteku imao je još par kompleta za prodaju po toj ceni.Mutna posla u svakom slučaju;ali to sad nije bitno - bitno je da je meni ta suma u tom trenutku bila povelika makar se radilo o krajnje povoljnoj kupovini, a imao sam problem i otići po te stripove i prebaciti ih iz Novog sada u Čačak, i tako dalje, i dok sam se ja smislio nakon nekih mesec dana, prošao je brzi voz - jebi ga, jedan od mojih najvećih strip kikseva u životu, ni dan danas se ne mogu iskajati, ali u tom trenutku stvarno nisam bio u prilici da kupim te Stripoteke.
Branko, pa zar ne vidiš da se zezam, zar i ti da se pališ ko ova dečurlija sa sportskih topica... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21116 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/01/2012 : 17:06:11
|
Pogrešno si me razumeo - nisam ovo uputio tebi (razumemo se nas dvojica), već sam iskoristio tvoj post da objasnim u čemu je stvar sa tim povoljnim kompletom. A da se klinci pale, pale se - ali to je posledica kratkog fitilja i nemanja strpljenja, što sve više karakteriše novije generacije. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 09/01/2012 17:06:32 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 09/01/2012 : 17:07:28
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Nikad sebi necu prezaliti sto nisam kupio od jednog coveka sa Bezaniske Kose,komlet stripoteke i alan ford sve ocuvanost 5 za 1000 evra,,KAKAV PROMASAJ ...
Nemoj se gristi. Moj kum je skupljao ZS i LMS od 1 broja do negdje preko 600-700-tog ne znam točno. Sredinom devedesetih ih je zapalio. PAZI ZAPALIO ih je skupa s ostalim otpadom sa tavana kad su mjenjali krovište. Što reći...
A susjed od mog bratića je također pobacao preko 1000 ZS/LMS-a. Oženio se, dobio dijete i odjebo sve to.
Da, okružen sam traumama.
|
Bok, kako si.
|
|
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
Posted - 09/01/2012 : 18:50:51
|
Kazem ja da je vecina ZS/LMS zavrsila kao potpala za smederevac ..treba stvarno skupljati 1-700 pa sve zapaliti..
quote: Moj kum je skupljao ZS i LMS od 1 broja do negdje preko 600-700-tog ne znam točno. Sredinom devedesetih ih je zapalio. PAZI ZAPALIO ih je
|
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 09/01/2012 : 22:55:07
|
Ostalo mi u sjecanju pa evo linka:
http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-extra-od-1-do-169-i-jos-puno-poklona/1281983
Ok,aukcija kao aukcija,ali sta mi je ovdje zanimljivo je sljedece, jedan izvodak iz opisa ove aukcije,moze se procitati u originalu ako se otvori link,a ja cu za one kojima je mrsko otvararti,zaljepiti ovdje:
Lunov Magnus Strip br 4 kojemu sam dao napraviti naslovnu identičnu orginalu a strip unutra je Vanredni broj STRIP ZABAVNIK iz 80 ih strip jako dobro izgleda može nekom dobro poslužiti za za zamjenu orginalno izdanje iz 1968 godine .
Steta da su slike izbrisane,ali posto je kupac nas drug olimpya,bilo bi super kad bi on postavio sliku ovog LMS stripa sa "IDENTICNIM "naslovnicama. Znaci ,ipak je moguce je napraviti?? |
|
|
Topic |
|
|
|