Author |
Topic |
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 21/01/2012 : 01:59:07
|
Ne znam zasto ste toliko zapeli ... pa činjenica je da imate pravo izbora, da kupite ili da preskočite ... u sustini tu treba razlikovati dva pogleda na strip ili neku ediciju. Jedan je čitalački, kao i vi i ja sam ljubitelj stripova, jer volim da ih čitam i uzivam u njima. Iz tog ugla, ovaj broj je totalno neinteresantan. Ali, pored toga ja sam i kolekcionar stripova, kao i mnogi ljudi pored mene. Sa te strane ovakve sveske kolekciju čine interesantnijom. Nadam se da razumete sta pokusavam da kazem, "Prokleto blago" u crno-beloj tuš izvedbi je interesantan deo moje kolekcije, bez obzira sto imam onaj A4 specijal zlatne serije i specijal ludensa. Recimo, "indijanski cirkus" imam u vidu ZS edicije, u vidu SD, onaj u boji primerak koji je izasao kao ludens klasik, ali ja planiram da nabavim negde i italijanski orginal, jer u njemu čiko ima plavo odelo za razliku od ludens klasika gde ima zeleno... To su neke kolekcionarske ludorije, mozda neko to ne shvata i ne gleda tako na stvari i to je ok ... ali, eto ima nas i ovakvih "sto smo ludi pa živimo..." ... meni interesantan deo moje ZAGOR kolekcije je zbirka primeraka sa štamparskom (fabričkom) greškom (postavicu jednom ovde na forumu slike kad budem imao vremena). Prijatelji, koji takodje vole stripove kazu mi da je to glupost i "šta će ti to", ali eto meni to pričinjava zadovoljstvo da mi kolekcija na taj način bude začinjena i ima neke priče koje se vezuju za "eksponate" u njoj. Tako da sve se svodi na to da je stvar izbora, ili ćes kupiti, ili "poljubi pa ostavi" sto je govorila moja pokojna baka ... |
Edited by - andjelt on 21/01/2012 02:06:16 |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/01/2012 : 13:16:17
|
quote: Originally posted by Zagor12
Veselite se što će uskoro Demonska Maska. Ovo preskočite.
Veselili smo se DM nakon Kruga života... U tome je problem |
|
|
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 21/01/2012 : 13:44:11
|
quote: Originally posted by velka031
Veselili smo se DM nakon Kruga života... U tome je problem
ako cemo realno,za mene je i demonska maska samo jedan od reprinta |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/01/2012 : 13:45:52
|
quote: Originally posted by dejan borca
ako cemo realno,za mene je i demonska maska samo jedan od reprinta
za tebe,ali večina ovih šta kupuju ludens to nemaju u izdanju zs |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 21/01/2012 : 13:51:33
|
Pa valjda možeš pričekati dodatnih 24 dana. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 21/01/2012 : 13:53:50
|
quote: Originally posted by lwood
za tebe,ali večina ovih šta kupuju ludens to nemaju u izdanju zs
onda je znaci ovo pravilan redosled izdavanja,zar ne |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 21/01/2012 : 13:55:09
|
quote: Originally posted by lwood
za tebe,ali večina ovih šta kupuju ludens to nemaju u izdanju zs
onda je znaci ovo pravilan redosled izdavanja,zar ne
na šta misliš? na prokleto blago? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
zagor_22
Starting Member
Croatia
10 Posts
Member since 18/01/2012 |
Posted - 21/01/2012 : 14:18:23
|
Pa valjda možeš pričekati dodatnih 24 dana.
kako ih ludens izdaje bit ce vise od 24 dana |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 21/01/2012 : 14:38:56
|
Uzeo sam i sasvim je OK izdanje... Tačno, imam utisak da je sken malo lošiji. E sada ne znam da li je Ludens skenirao table ili je dobio takav sken ali što se mene tiče svakako je poeljno imati ovo izdanje.. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 21/01/2012 : 18:40:18
|
quote: Originally posted by zagor_22
Pa valjda možeš pričekati dodatnih 24 dana.
kako ih ludens izdaje bit ce vise od 24 dana
To je odavno zapravo nekih 35 i vise dana izmedju svaka dva extra broja... |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 22/01/2012 : 00:38:45
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by andjelt
... vecinu vas bi ja upolje pa kukuruze brat .... :)
Umjesto nas, bolje ti je da uhvatis urednike Ludensa, pa njih zaposli na njivi, to bi im sigurno bolje islo nego izdavanje stripova
ne pravim ja pitanje ... svi odreda, ali kukuruzi moraju bit obrani :) |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 22/01/2012 : 10:19:37
|
Umjesto nas, bolje ti je da uhvatis urednike Ludensa, pa njih zaposli na njivi, to bi im sigurno bolje islo nego izdavanje stripova
lako tebi palit po Ludensu preko velike bare...skriven iza Kipa Slobode, mi nekog drugog izbora osim Ludensa i nemamo,ko ne voli ili nema kupus Dnevnika...a nezna ili ne želi učiti talijanski...Ludens extra izdanje Zagora je važan dio kolekcije, te prve priče izdaje Ludens kao i kolekcionarsku knjigu i htjeli-ne htjeli nama ostaje LUDENS kakav da je...nije idealan ali je solidan kiosk izdavać, izdanja su jim dosta redovna i zadovoljavajućeg kvaliteta, cijena,ajmo reć prihvatljiva.... DOK NEMA BOLJEG(a nije na vidiku i uz najave BIH Bonelli)LUDENS JE NAJBOLJI KIOSK IZDAVAĆ U REGIJI.... Dođi ti lepo ka nama ace, ostavi trulu Ameriku, kupi prava od Paninija i počni izdavat stripove za široke mase...svaka čast za ona bonelli izdanja na engleskom ali izdavat stripove na kioske je sasvim druga prića....LUDENS IMA GREŠKE(to nitko ne poriće,MM i MN je ukinuo Strip Agent da nebi bilo zabune)a ne Ludens...ALI I TAKAV KAKAV JE JE NAJBOLJI STRIP IZDAVAĆ U REGIONU(čast VČ ali LUDENS je bolji i po tempu i po kvalitetu izdanja)I DOK JE JEDINI JE I NAJBOLJI...nek nestane on-na kioscima smrak kiosk stripa. Valjda to nitko ne želi? valjda ne i ti, jer sve što želiš nećeš za svog života,pa kako dug bio..uspjeti štampati za svoju dušu...nama ostaje Ludens, dok ne počne na kioske izdavat ACE PRESS BONELLI.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 22/01/2012 : 11:05:26
|
"DOK NEMA BOLJEG(a nije na vidiku i uz najave BIH Bonelli)LUDENS JE NAJBOLJI KIOSK IZDAVAĆ U REGIJI...." ... ne budi smešan ... |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 22/01/2012 : 14:42:35
|
Pa dobro čovjek kaže,kakav bio da bio,trenutno u regiji nema izdavačke kuće koja ta "masovna-kiosk izdanja" daje u boljim intervalima(brzina izlaženja) ili po kvaliteti samog izdanja. Dalo bi se i bolje,ali zasad je takva situacija... |
|
|
Hajo
Senior Member
1874 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 22/01/2012 : 15:52:28
|
Po meni je ovo čista retardacija! Pa zakaj onda nisu izdali i originalni broj 100 u crno-bijeloj varijanti?! Ovo je čisti kretenizam! Da ne bude zabune, kupit ću ja ovo, ali j**** ja Ludensu sve po spisku! |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 22/01/2012 : 16:10:59
|
quote: Originally posted by teller
lako tebi palit po Ludensu preko velike bare...skriven iza Kipa Slobode, mi nekog drugog izbora osim Ludensa i nemamo,ko ne voli ili nema kupus Dnevnika...a nezna ili ne želi učiti talijanski...Ludens extra izdanje Zagora je važan dio kolekcije, te prve priče izdaje Ludens kao i kolekcionarsku knjigu i htjeli-ne htjeli nama ostaje LUDENS kakav da je...nije idealan ali je solidan kiosk izdavać, izdanja su jim dosta redovna i zadovoljavajućeg kvaliteta, cijena,ajmo reć prihvatljiva.... DOK NEMA BOLJEG(a nije na vidiku i uz najave BIH Bonelli)LUDENS JE NAJBOLJI KIOSK IZDAVAĆ U REGIJI.... Dođi ti lepo ka nama ace, ostavi trulu Ameriku, kupi prava od Paninija i počni izdavat stripove za široke mase...svaka čast za ona bonelli izdanja na engleskom ali izdavat stripove na kioske je sasvim druga prića....LUDENS IMA GREŠKE(to nitko ne poriće,MM i MN je ukinuo Strip Agent da nebi bilo zabune)a ne Ludens...ALI I TAKAV KAKAV JE JE NAJBOLJI STRIP IZDAVAĆ U REGIONU(čast VČ ali LUDENS je bolji i po tempu i po kvalitetu izdanja)I DOK JE JEDINI JE I NAJBOLJI...nek nestane on-na kioscima smrak kiosk stripa. Valjda to nitko ne želi? valjda ne i ti, jer sve što želiš nećeš za svog života,pa kako dug bio..uspjeti štampati za svoju dušu...nama ostaje Ludens, dok ne počne na kioske izdavat ACE PRESS BONELLI.
Svaka čast teller! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/01/2012 : 16:12:42
|
quote: Originally posted by Hajo
Da ne bude zabune, kupit ću ja ovo, ali j**** ja Ludensu sve po spisku!
nemoj molim te ovakve stvari da pises. Iako je Ludens firma, ipak su ljudi ti koji stoje iza nje, pa bi neko ovo lako mogao naopako da protumaci. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 22/01/2012 : 16:29:23
|
uzea brat jučer ovo čudo od ludensa. šta reči? kakvu poruku poslat? sken je loš i nikakav. potpuno nepotreban potez |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8254 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7825 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 22/01/2012 : 17:52:38
|
A što im je potreban financijski? Pa više bi zaradili da su objavili Demonsku masku... |
Edited by - mpavin on 22/01/2012 17:55:25 |
|
|
Topic |
|