Hvala djukak za dobru analizu, sad se stvarno sve pravilno vidi. Trud im je stvarno ocajan, a o njihovom potezu da ovo sve ponovo (i nepotrebno) objave je sve vec receno :)
Zato sam ja posle toliko brojeva vernog kupovanja svakog broja prestao da uzimam nove Zagore.Lepa naslovnica i lepa spoljasnost su mi mozda nesto znacili pre 10 godina.A sada kada imam Zagora u 300 razlicitih reprinta ne vidim svrhu da se nerviram zbog losih i stedljivih stamparija.
Ne znam da li je netko komentirao ali na stripu nema oznake extra?
Evo tek sad vidio, sto reci nego da mi je tek sada krivo sto sam ga kupio, bolje bi mi bilo da sam sam nesto isprintao i ubacio u niz kao broj 207 samo da nema rupe...
slaganje izdanja slobodne dalmacije extra po redu i nije baš po redu, jer su na primjer zamješali malo epizode (da ne pričam o srezanim pasicama i izbačenim stranama) ja od scanova sd i talijanskih tutto slažem zagore od broja jedan onako kako su izdani u italiji s kompletnim stranicama, pasicama, dodanom origanal naslovnom i naslovnicama striscia. imate linkove na stripzone. trenutno dovršavam broj 5
Sad tek vidim koja je šteta što "Zlatna serija" nije opstala, u tom slučaju ne bi "Slobodna Dalmacija" i "Ludens" napravili ovakav haos sa hronologijom epizoda ...ali jbg, to nam je što nam je
Sad tek vidim koja je šteta što "Zlatna serija" nije opstala, u tom slučaju ne bi "Slobodna Dalmacija" i "Ludens" napravili ovakav haos sa hronologijom epizoda ...ali jbg, to nam je što nam je
U pravu si. U ovom slucaju, Zlatna Serija bi nasla negi drugi nacin da usere naslove epioda, ili crtez na naslovnicama, ili bi produzili pricu koja moze u dvije sveske na tri ili cetiri, ili bi skratili epizode i izbacivali stranice, ili bog zna sta. Ali sto se tice hronologije, to mozda i ne bi sjebali, sto se toga tice imas pravo.