Author |
Topic |
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 19/01/2012 : 00:28:41
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by dicmanjac
1Euro, jedno pitanje. Jel ti imaš viška slobodnog vrimena,pa sa ovakvim idejama i topicima pokušavaš iznervirati,nasmijati,zajebavati... ostale članove foruma? Hvala
tko se iznervirao npr? Koga se zajebava ovim topikom?
samo ti prati tu aukciju pa češ vidjeti koliki novac če postiči ove "kreacije" na kraju aukcije. Onda če "nestati" za nekoliko godina, pa če se opet pojaviti a kada se budu pojavile tada če vrijediti 10x puta više, jer če se prije njih pojaviti još neki drugi crteži (ukupno ih je bilo 62 i samo mali broj njih je u privatnim rukama), pa če se početi tražiti i ovi crteži. Proči če i recesija, pa če ljudi lakše bacati novce na takve stvari, snimit če se neka serija o Kraljici Viktoriji npr pa če sve još više biti zanimljivo sve što bude u vezi kraljice Viktorije, ovi crteži su danas stari oko 170 godina, za 30 godina če biti stari 200 godina i bar 20 puta skuplji! Nači če se neki bogati Kinezi,Japanci,Katarci,....koji če onda to kupovati. Zapamti nešto, umjetnost nema cijene!
OK. Vjerovatno si u pravu. Ja sam student pa nažalost nemogu novčano pomoći u tvom "projektu". jbg. Ali ako će trebati izraditi okvire za te slike,ja znam stolara jednog. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/01/2012 : 06:31:32
|
quote: Originally posted by dicmanjac
Ma ništa osobno, nisam se prije obazira na njegove teme,ali pokušavam sebi objasnit neke stvari,shvatit. Izgleda da nemogu. Nezna se ko koga ovde jeb*. :D
http://www.youtube.com/watch?v=RDqi0upFrVQ |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/01/2012 : 16:35:21
|
quote: Originally posted by mamlaz
to zvuci kao sigurno obogacivanje:)
prodaj svoju kolekciju stripova i uloži u ovo |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/01/2012 : 17:05:23
|
quote: Originally posted by dicmanjac OK. Vjerovatno si u pravu. Ja sam student pa nažalost nemogu novčano pomoći u tvom "projektu". jbg. Ali ako će trebati izraditi okvire za te slike,ja znam stolara jednog.
Pa imaš valjda 0.76059 funti da daš kao i mi ostali... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 19/01/2012 : 20:20:18
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by dicmanjac OK. Vjerovatno si u pravu. Ja sam student pa nažalost nemogu novčano pomoći u tvom "projektu". jbg. Ali ako će trebati izraditi okvire za te slike,ja znam stolara jednog.
Pa imaš valjda 0.76059 funti da daš kao i mi ostali...
Moze,ja sam za. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 01/02/2012 : 13:34:47
|
Šmrc...
|
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/02/2012 : 13:40:17
|
a u pm. ne mogu virovat da euro nije uspia zainteresirat forumaše za ovako nešto.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 01/02/2012 : 14:54:23
|
Nisi u pravu, zainteresirao nas je. Lijepo prebroj, vidjet ćeš koliko nas je bilo spremno ponuditi novce. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12536 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 01/02/2012 : 16:13:34
|
quote: Originally posted by lwood
a u pm. ne mogu virovat da euro nije uspia zainteresirat forumaše za ovako nešto.
a pazi, ova aukcijska kuča je predvidjela da bi oni mogli dobiti od 1500-3000 funti. JA SAM ZNAO DA TO VRIJEDI BAREM DVOSTRUKO i eto, na kraju je prodato za 6600 funti.... sada če se ovi crteži malo maknuti sa scene i pojaviti se za nekoliko godina, recimo kada se popravi ekonomska situacija u svijetu, kada budu snimili nekakav film o toj kraljici Viktoriji ili neke gluposti vezane za nju, pa da se narod "informiše" pa če se opet pojaviti ali ne u kompletu pa če se lijepo zaraditi na njima.....Još da saznaju nešto kvalitetno o tom njezinom učitelju crtanja, koji je ionako bio jedan boljih slikara u svijetu pa če i to podiči cijenu,...ma to je investicija! Iako su crteži bez vezni ali umjetnost nema cjene, ipak se radi o rijedkosti, o artiklu koji je 100% autentičan, koji je reklamiran po čitavom svijetu ili bar europi, recimo čak smo mi saznali za to, bilo je i u našim novinama,....taj koji je kupio neče bankrotirati na tome, ako neče on zaraditi, zaradi če njegova djeca kada budu prodali,...u međuvremenu se može desiti svašta, možda neki printevi izgore u tom Albert Muzeju npr.,....i odjedanput če svaki takav print biti vrijedan suvog zlata,....ionako su rijetki printevi da su u zasebnim rukama,.... Trebao sam prodati kola i kupiti ove printeve, sto mu gromova haha! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 01/02/2012 : 16:19:09
|
Mogli smo ih ubaciti u muzej. Doduše, ne bi imali kraljičinu sliku i potpis. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 02/02/2012 : 13:50:10
|
quote: Originally posted by Grujah.
Nije to problem, imam ja drugara (Bilija) iz Engleske koji se bavi ekshumacijom.
|
|
|
Topic |
|