Dobro, vas dva hoćete da na kraju zaključaju ovaj topic ili da Torghal sam prestane stavljati strip ? Ili što ? Kvarite veselje nama budalama koji su ovdje samo zbog stripa. Jedino fer i korektno bi bilo da sad lijepo pobrišete svoje postove.
Nemoj tako. Nije cilj da se zatvori topic niti da se pokoleba Thorgal (za što znam da se sigurno neće dogoditi ). I na topicu o Mirakulu je bilo rasprava o radnji pa je sve prošlo dobro. Čak je i strip izdan .... (i ja ga kupio...)
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Dobro, vas dva hoćete da na kraju zaključaju ovaj topic ili da Torghal sam prestane stavljati strip ? Ili što ? Kvarite veselje nama budalama koji su ovdje samo zbog stripa. Jedino fer i korektno bi bilo da sad lijepo pobrišete svoje postove.
Neću brisat ništa. Zašto bi se zaključa topic? Čime ti to kvarimo veselje? Uostalom pričamo o stripu, zar ne?
Neću brisat ništa. Zašto bi se zaključa topic? Čime ti to kvarimo veselje? Uostalom pričamo o stripu, zar ne?
Nemoj ništa brisati, samo nebi želio da rasprava krene u zabranjenom smjeru, a moraš priznati da plešete po rubu.
Ma na kraju krajeva, po čemu je on to ovdje pedofil? Po indicijama? Realno, onih par vinjeta se može tumačiti i na jedan i na drugi način. Kao i kraj Mirakula... Čini mi se da se ti voliš malo igrati živcima i percepcijama čitatelja, ha?
Ma na kraju krajeva, po čemu je on to ovdje pedofil? Po indicijama? Realno, onih par vinjeta se može tumačiti i na jedan i na drugi način. Kao i kraj Mirakula... Čini mi se da se ti voliš malo igrati živcima i percepcijama čitatelja, ha?
A moran vas nekako privuc da citate
I ide ti od ruke . Naime, svaki dan čitam tvoj strip..
I ide ti od ruke . Naime, svaki dan čitam tvoj strip.. [/quote] I hvala ti na tome...ali Tonto je u pravu...netko zajebanciju tebe i Nesvrstanog moze shvatit ozbiljno pa se pocet ovde svadjat i topic lako moze otic pod kljuc pa ako bi mogli stat na loptu bia bi van zahvalan.
Samo ti Thorgale piči dalje. A to šta nekima smetaju "klišei" vezani uz crkvu i pedofiliju zanemari. O tome se i premalo priča koliko bi trebalo.
Premalo? Pa samo otvori neki od dnevnih listova i svaki dan ima bar neki člančić o tome.. Kažem ti, masmedia radi svoje, a konzument nije ni "svjestan svoje nesvjesti"
Volin bit konzument. Volin bit u nesvjesti.
I da, prvi put kad neko od pedo ekipe završi u ćuzi da malo njegovo dupe razrade, umisto šta završi u susjednoj župi, možda postanen svjestan svoje nesvjesti.
tako je.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace