Scenarij: Michele Medda Crtež: Luigi Piccatto Naslovnica: Angelo Stano
Kratki sadržaj: Nakon 25 godina glumci iz poznate serije "Obitelj Milford" ponovno se okupljaju u TV emisiji "Godišnjica". Ubrzo nakon toga, svi redom počinju umirati na okrutne i gotovo nemoguće načine.
Koliko sam prolistao, ponovno se pojavljuju beskućnici iz Meddine "Tamnice od papira" A i Ludens je malo promjenio impresum ( i usput napisao krivi naslov u njemu)
Koliko sam prolistao, ponovno se pojavljuju beskućnici iz Meddine "Tamnice od papira" A i Ludens je malo promjenio impresum ( i usput napisao krivi naslov u njemu)
Svi likovi u epizodi, pa tako i Dylan, zadovoljno srču Milford čajeve. Prije no što će nastradati oduševljeno prokomentiraju kako piju odličan čaj, kojim uostalom Groucho uvijek nudi šefove klijentice. Tako se radi dobra reklama!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Svi likovi u epizodi, pa tako i Dylan, zadovoljno srču Milford čajeve. Prije no što će nastradati oduševljeno prokomentiraju kako piju odličan čaj, kojim uostalom Groucho uvijek nudi šefove klijentice. Tako se radi dobra reklama!
Odlichno..onda ce dobro doc ova epizoda po ove hladne dane..
Svaki novi Dylan koji nikad prije nije objavljen u nasim krajevima je razlog za slavu, ako mene pitate
Kupljeno jutros! čitanje večeras
SLAŽEM SE... a i br.122 - "Uskrsnuće" (u najavi) obećava... _________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRKATODIK već u SNKDRVOMORCI u veljači
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Svidjelo mi se.Naslovnica je prežalosna;ona žena ima "derp"-face, Dylanove ruke su malo neproporcionalne i njegova faca šteka, i cijeli smještaj likova i pozadine ne valja.
Pa, poanta epizode je očita. Televizijske kuće svojim gledateljima nameću da gledaju sladunjave serije (Pod istim krovom, Puna kuća, Cosby show,...), naštetu onih koje razotkrivaju licemjerje društva i sve loše što svijet proizvodi, kako narodne mase ne bi kojim slučajem potresle fotelje ili čak osporile legitimitet vladajućih oligarhija i korporacija Naravno, ne radi se samo o TV serijama, nego o svim medijima.