Jebiga, triba sad sve organizirat kad bude oko faksa, prakse, ovoga i onoga Al da, Stano je otkaza, rekli su tako na libellus forumu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
lova mi nikad nije bila problem da sletim u makarsku.jebe me(u dupe ga jebem)poso na koji sam skoro naleteo.sve pod kamerom,nema odmora,nema slobodnih dana(eventualno 1)-ropstvo!!! kad popizdim(iz razloga necu uskoro)oteram sve u kurac,eto mene na mafestu.
lova mi nikad nije bila problem da sletim u makarsku.jebe me(u dupe ga jebem)poso na koji sam skoro naleteo.sve pod kamerom,nema odmora,nema slobodnih dana(eventualno 1)-ropstvo!!! kad popizdim(iz razloga necu uskoro)oteram sve u kurac,eto mene na mafestu.
Tako se govori, druze. Mozda me ovo inspirira pa da i ja dodjem dole, ali vidicemo. ;)
Ne znam čemu sve ove najave, kad će se do Mafesta lista gostiju izmjenit 17 puta
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
najava je najavauvijek može doći do komplikacija za nekog gosta u zadnje momente ali sumnjam da se to može dogiti za više od jednog autora.a bit će ih petnaestak(gostiju a ne promjena).
Volio bi doć po prvi put, nevidim di se ovo održava?
Otvori oči i klikni na prvu stranicu ovog topica, na samom početku... Očito je da bode u oči! Vrijeme uvijek onda bude lijepo, a oni hrabriji mogu se i okupati.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Volio bi doć po prvi put, nevidim di se ovo održava?
Otvori oči i klikni na prvu stranicu ovog topica, na samom početku... Očito je da bode u oči! Vrijeme uvijek onda bude lijepo, a oni hrabriji mogu se i okupati.
Sta je je slijep sam, Makarska here i come :P
Šalu na stranu volio bi doć i ovime ako ima tko iz zagreba da putuje javljam se ko suputnik, benzin i sve to plaćamo and shit, znači ako se bude kakva grupa okupljala i ima mjesta u autu za jos jednog ;)
Evo najnoviji Gastonov update s Libellusovog foruma. Specijalni gosti, za sad:
Moreno Burattini (Italija) Stefano Casini (Italija) Pasquale Frisenda (Italija) ( Radi njega bi najrade platio avionsku kartu i dosao) Igor Kordej (Hrvatska) Vladimir Krstic Laci (Srbija) Tomaz Lavric (Slovenija) Nicola Mari (Italija) Jean Van Hamme (Belgija) Marco Verni (Italija)
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Dobri gosti, a vidim da dolazi i dosta Zagorovaca... MOžda dodatno privuče ljude. E, nije li ovaj Frisendin poster od prošle godine? Nekako mi je poznat.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."