Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 12:27:37
|
quote: Originally posted by Markos
Ma lwood uopće ne spada u istu kategoriju s tim likovima, ni blizu.
Istina, a trenutno se njega prikazuje kao ne znam kakvog galamdžiju i provokatora.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29459 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25613 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 29/01/2012 : 12:35:32
|
quote: Originally posted by paro
Ma lwood uopće ne spada u istu kategoriju s tim likovima, ni blizu.
Istina, a trenutno se njega prikazuje kao ne znam kakvog galamdžiju i provokatora..
Što on trenutno i jeste, ali ni prineti onim drugima. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 12:40:51
|
quote: paro Mislim da je ovo stravična ideja, opet bi bilo pizdekanja ko i prije, a forum bi se unazadio. Ne želim izdvajat imena, ali ima ih onih koji ne zaslužuju pomilovanje. Ljudi se ne mjenjaju preko noći, ako se uopće ikad promjene. Lwood barem ne vrijeđa za razliku od tih likova.
Opet paro pogađa u centar
quote: manhunter
quote: paro
quote: Markos Ma lwood uopće ne spada u istu kategoriju s tim likovima, ni blizu.
Istina, a trenutno se njega prikazuje kao ne znam kakvog galamdžiju i provokatora..
Što on trenutno i jeste, ali ni prineti onim drugima.
Sve tačno u sva tri posta osim korekcije u parovom: "a trenutno se njega..." treba da ide "trenutno se on sam..." Ali nadam se da će se posle sinoćnjeg pražnjenja vratiti u normalu
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 13:36:13
|
quote: Originally posted by manhunter
Wele, polako postaješ Iwoodov klon. Ja razumem i godine i hormone i sve ostalo, ali ideš pogrešnim putem. Drzak si prema lljudima, upadaš buntovno u svaku temu i što je najgore, pričaš o nekim stvarima u koje se ne razumeš.
Pitanje o Rommelu je na mestu, ali je Markos objasnio po hiljaditi put. A i sve se plašim da ste svi vi znali ko je bio i šta je radio Rommel u WWII.
Bože blagoslovi Antartiku |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Posted - 29/01/2012 : 13:42:30
|
quote: Originally posted by wele Lwood je stavio Gadafijevog sina koliko se sjecam.Kome je smetao taj lik?Vecina nije znala ni ko je na slici.
Stavio ga je u vrijeme kad je počela revolucija u Libiji. Ono, otvoreno izazivanje vraga, da se pokrene rasprava o Libiji koja je samo za par stranica odmah došla do naše politike.
hm,a vidiš taj lik na avataru poznatiji pod imenom Saif se par godina prije ovog događaja klataria jahtom po Jadranu. znači moga si naletit na njega na hvaru. i da, stavia san ga malo nakon izbijanja nereda u libiji. znači pola drugog miseca. a izbačen san 12.03. eto vidiš koliko je tribalo vrimena da nekome to počne smetat. sigurno 20 dana je sta na avataru.
|
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Posted - 29/01/2012 : 13:46:36
|
Sve tačno u sva tri posta osim korekcije u parovom: "a trenutno se njega..." treba da ide "trenutno se on sam..." Ali nadam se da će se posle sinoćnjeg pražnjenja vratiti u normalu
[/quote]
paro je dobro napisa. bez greške. nego, nisi mi odgovoria na ona 3 pitanja od jučer?
|
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 29/01/2012 : 15:19:22
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by sawitch Ovako udruzeni protiv Lwooda stvarate o njemu sliku kao o nekom zlocincu, pakosniku itd.
Ja uopšte nisam protiv njega, nego se moj komentar odnosio generalno. Dosta njih briše postove, teatralno odlazi sa foruma i ne mislim samo na ovaj, nego i na ostale na koje odlazim. A meni je to iskreno detinjasto.
a šta tebe boli mali mozak šta neko briše postove i zašto? eno je Lastan izbrisa postove jučer. i sad je djetinjast?? ovde su postove brisali gand,bob rock ,ja i lastan jučer. možda još neko ne znam. od nas 4 svak ima razlog zašto je to napravia. vjerovatno potpuno drukčiji. ako to ne možeš svatit šta ču ti ja.
ovakvi je ali gotovo svaki tvoj post..."tko si ti,šta mi možeš"...ovakvi su ti postovi bili i prije nego si počeja ganjat vjetrenjače...aj,kad si tako otvoren,daj ti svoj razlog-zašto i zbog čega si naprđen...tko ti je šta napravija od moderatora...i od tada si počeja njuškat i djelit nama savjete koga i zašto ćemo izbacit...uvik dižeš neke bune,revolucije...jebote,ima mali miljun ratova na kugli zemaljskoj,postani plaćenik,šta da ti kažem...ja se ne sjećam da si sa mnom ima neki konflikt na razini moderator-forumaš...ako jesam,podsjeti me...
jel ovo neka šala ?
istina,dok me niste počeli drkat nisan s nikim bia u konfliktu.
ne,nije šala...ne pratim sve odluke ni kinga,ni ultrasa,ni huntera ni kinga...pratim,ali ne sve...sjećam se da si se s njima kla zbog avatara i to je sve...ostalo ne pamtim... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Posted - 29/01/2012 : 15:22:11
|
Mislim da bi moderatorima trebalo zabranit da sudjeluju u pdf-u sport, a kao jedinog moderatora za sport postavit mladju, pa da vidimo. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 29/01/2012 : 15:55:09
|
evo priznajem, nije mi lako globinjo je najbolji moderator od kako je stripova.com zato što je neposredan ne uvlači se markosu i nije plači pička na drugim forumima- za razliku pd MH i KW... on, kad zagalami, jednostqavno mora se to poštovat i reko je nešto što dira u srce- zar jadni tito ni posle 30 godina nema mira- parafraziram teška jugoslavenčina je globo i ako me sjećanje nevara, sa njim sam imo prvi kontakt na stripovi.com, kad sam se učlanio pre skoro 10 godina prvi post mi je bio- kupujem zlatnu seriju u kompletu- a on se jedini nije sprdo... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/01/2012 : 16:05:26
|
quote: Originally posted by KRAS
i nije plači pička na drugim forumima- za razliku pd MH i KW...
evo, MH, vidis, sada smi i placipicke. a nas dvojica uzivo najzejabaniji tipovi. ajmo u Makarsku, da se pokazemo uzivo, ima da nas postuju ko Zagora Indijanci. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:12:20
|
quote: Originally posted by King Warrior
i nije plači pička na drugim forumima- za razliku pd MH i KW...
evo, MH, vidis, sada smi i placipicke. a nas dvojica uzivo najzejabaniji tipovi. ajmo u Makarsku, da se pokazemo uzivo, ima da nas postuju ko Zagora Indijanci.
ma to sam onako reko... vidio sam kako se na drugim forumima branite, pa ko reko, jeste vi stripovi.com moderatori šta se vi imate kome izvinjavati i da vas vređaju... vi ste naši komesari i ponašjate se shodno tome- dominantno |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:31:13
|
nego, ako je već markos odlučio da moderatori moraju ispunjavati nacionalni ključ... ko u dobra stara vremena... imamo dakle, hrvate, srbe, bosance ( KW )...
red bi bio, da dobijemo i slovenca moderatora...
to bi nas podiglo na malo viši nivo... |
Edited by - KRAS on 29/01/2012 16:32:27 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:38:58
|
quote: Originally posted by globinjo
[quote]Originally posted by KRAS
koje hrvate?ja znam samo za jednog kw bosanac...nisam znao...
dakle. tačno sam te pogodio ti si ovde najveća jugoslavenčina
iako sam mislio, da si 'ercegovac... porijklom poradi tvog ponašanja...
pa zar nije KW sarajlija... dakle bosančina teška i najbolji mneđu vama.... ako ćemo iskreno |
Edited by - KRAS on 29/01/2012 16:40:15 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:48:27
|
Markose Šefe... Slovenca još za moderatora imali nismo... red bi bio...ako oćeš da je ovaj sajt zaista multinacionalni i numero uno sajt na ovim prostorima... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Posted - 29/01/2012 : 16:56:06
|
Markose Šefe... Slovenca još za moderatora imali nismo... red bi bio...ako oćeš da je ovaj sajt zaista multinacionalni i numero uno sajt na ovim prostorima...
I bez toga je ovaj sajt zaista multinacionalni i numero uno sajt na ovim prostorima |
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29459 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/01/2012 : 17:07:37
|
Slovenci su pametni i praktični ljudi, nisu ludi da se prihvate takvog posla. Ali, ako mene pitaš, jang ili corto33 mogu sutra biti moderatori, ako hoće. |
Trouble will find me |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 29/01/2012 : 17:30:00
|
Slovenci su pametni i praktični ljudi, nisu ludi da se prihvate takvog posla. Ali, ako mene pitaš, jang ili corto33 mogu sutra biti moderatori, ako hoće.
janga sam i ja mislio, ali rijetko se javlja... mozda nema vremena, ali da bio bi odlican moderator, bio0 bi sigurno... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
Topic |
|