Ivi, ne priznaje se, ta sam si kazo da prebira po glasnim žicama ko po udu, oću reći, ko instrumenat ih koristi. Al da valja, valja. Trebalo je da iskoristim priliku i pogledam nastup uživo.
Ajd sad, kad smo kod ovih tematskih predloga, evo nešto ritmično za satrdej najt:
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Chief što bi po naški rekli svira kur*u, ili na istoimenom. Ipak ako navrati do ZG-a gotovo sigurno to neću propustiti. Inače, kad postaš, za pola ekipe nisam ni čuo, pa da ipak malo potjeram vodu na svoj mlin, meni najdraži trombonist.
Chief, skroz simpa ova obrada. Mingus je doduše dokazani nasilnik, pa mu nije mjesto na ovako tolerantnom forumu. Danas nekako imam slobodnog vremena, pa sam gledao šta da si pustim, ali kako me žena zamolila da je ne ubijem sa jazzom, više otišao na klasiku. Ipak sam odšacao par cd-a od Duska Goykovicha, pa samo jedna da ne zaboravim malo ponoviti gradivo.
evo i jedna multikulti
što bi rekao Miles Davis, Dusko my man (yebi ga, uz talent imao sreće što ga je Mile volio)
Još nisam pribavio Latin Haze a već je dve godine od kako je izašao... Nego, daj neku preporuku za Fullera posle 1965, jel ima nešto da je najnaj, za ne propustiti?
Evo nešto za Difoola:
Ima dovoljno klipova za igru - Spot the Hot Lips!
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Dakle Prva stvar daleko bolja od Rushinga (uostalom ima i više pogleda), a sad netko ko se isto čita, ali različito piše. Rahssan Roland Kirk (mžda se ipak malo drugačije izgovara).
Prijatelj iz Splita me upoznao sa njegovim likom i djelom te mi poklonio baš ovaj cd.
Poslije sam još ponešto kupovao od njega, no ipak mi ovaj ostao najdraži.
p.s. Chief ovo ispod sam napišeš ili copy pejstaš odnekuda?
Na kioscima je Musica Jazz iz rujna 2015., s CD-om Sergija Endriga i niza drugih manje ili više poznatih umjetnika, od Ornelle Vanoni i Omara Sose do Arsena i Matije Dedića te Perpetuum jazzilea, koji sviraju i pjevaju jazz.
Odlično utrošenih 35 kn!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Nisam previse upoznat sa Jazzom, slusam Dukea Ellingtona i po malo Cheta Bakera, ali me odusevljava i filmski jazz. Najvise muzika iz Taxi Drivera i Chinatowna Poptuno me prebace u neko drugo vreme i drugi svet, cinicniji, mracniji, tezi ali nekako podnosljiviji i privlacniji od ovog danasnjeg.
Je l zna neko jos neku slicnu ovako mocnu jazz muziku?