Gillian Anderson je izrazila želju da zaigra najpoznatijeg fiktivnog tajnog agenta, pa je netko sastavio zajebantski lažni trailer s njom u ulozi Bond, Jane Bond.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ovih dana je Tom Hardy opet intenzivnije u igri za novog Bonda. Meni se čini da je ipak prevelika sirovina, odnosno ima konotacije grubijana bez manira.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Jedan od najvećih gentlemana koji je ikad kročio Zemljom. Iako se ženio četiri puta, njegovo ime nikad nije povezivano sa skandalima. Iako stalno na udaru kritičara, uvijek je bio spreman našaliti se na vlastiti račun.
Iako nadaleko poznat kao najbolji/ najpodcjenjeniji James Bond, kojeg je utjelovio rekordnih 7 puta, svoju je bogatu karijeru ponajprije izgradio na televiziji u kultnim serijama kao što su Ivanhoe (1958), Alaskans (1960), Maverick (1961) te remek-djelima The Saint (1962-69) i The Persuaders (1971-72), kao i ponekom kritičkom uspješnicom kao što je film The Man Who Haunted Himself (1970) i The Last Time I Saw Paris (1952) s Elizabeth Taylor.
Sir Roger Moore imao je rijetko viđenu karizmu, koja se najbolje pokazala kada je puplika 1983. dala prednost njegovom šestom Bond filmu Octopussy nad Conneryjevim povratničkim Never Say Never Again. U svojoj post-glumačkoj karijeri bio je Unicefov ambasador, a njegov humanitarni rad donio mu je 2003. titulu viteza.