forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com Oskar 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Dr. Zistis
Advanced Member

5422 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/03/2012 : 12:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

OK, tlak mi se vratio u normalu, samim tim i zdrav razum: nema smisla kazniti razumnu većinu zbog nerazumnog pojedinca.
Organizirat ću izvlačenje u narednih par dana, kad popunim listu nagrada, a Sawitch će se pobrinuti oko organizacije preuzimanja nagrada.

To je razborita odluka.Bravo Marko
Jedino, gde Sawitchu dade da raspodeljuje nagrade
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/03/2012 : 12:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Neće ih raspodijeliti, nego dogovoriti sa dobitnicima detalje oko preuzimanja i ostalo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/03/2012 : 12:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Inače, jedna stvar mi je upala u oči: jako mi je drago, naravno, što je Vrh bogova tako visoko, prvi na listi premijernih, dosad neobjavljenih/nepoznatih stripova. No, ono što je zanimljivo je da je za njega glasalo 86 ljudi, od ukupno 106 ljudi koji su ga uopće kupili! To znači da su 80% kupaca Vrha bogova prisutni na ovom forumu i da je 80% onih koji su ga kupili oduševljeno njime. Slična stvar vrijedi i za Trgovinu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 01/03/2012 : 12:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by C Celtic
Ne želim nikoga da uvredim , ali ako je to najbolja strip sveska u 2011. godini , onda je strip stvarno otišao u ....

A mozda su ti zivci propali.

....pa zato ne smem da imam drugačije mišljenje ?

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 01/03/2012 : 12:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, jedna stvar mi je upala u oči: jako mi je drago, naravno, što je Vrh bogova tako visoko, prvi na listi premijernih, dosad neobjavljenih/nepoznatih stripova. No, ono što je zanimljivo je da je za njega glasalo 86 ljudi, od ukupno 106 ljudi koji su ga uopće kupili! To znači da su 80% kupaca Vrha bogova prisutni na ovom forumu i da je 80% onih koji su ga kupili oduševljeno njime. Slična stvar vrijedi i za Trgovinu.

jako, jako bitno...
zato i velim da je ovo pobednik, pravi i jedini...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."

Edited by - noemis on 01/03/2012 12:56:49
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 01/03/2012 : 12:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
a ja se slazem sa celticom totalno... glup strip do boli, al eto to je samo moj ukus
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9402 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/03/2012 : 12:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Pomalo san razočaran s plasmanom LBN-a, već kad tako dobro kotiraju reprinti.....

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/03/2012 : 12:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dal ovo znači da si iznenađen kako je prihvaćena jedna manga?
Možda još uvijek ima nade u razvoj strip kulture na ovim prostorima

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 01/03/2012 : 12:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brko17

Uvijek volim ove tzv elitiste, tj. oni koji uvijek sve znaju i njihovo misljenje je uvijek ono ispravno i oni znaju najbolje. Oduzeti pravo glasa odmah zenama(jer njih ionako ovdje nema 0,0001%), zatim ljubiteljima Zagora i ostalog trasha, itd.

E bas cu njima u inat, iako ga uopce ne volim, svake godine glasati za Zagora i sta mi mozete :) :) :) .

Neki zaista stripove shvacaju preozbiljno........

aaaa , sad si se odao....

Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 01/03/2012 : 12:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Ja i dalje ne kuzim sto ste svi toliko butt hurt,

dali ovaj izbor znaci da cete prestati kupovati strip koji volite, za stripove koji su se nasli na vrhu ovog izbora?

Isto tako kao da cete samo gledati one filmove koji su dobili Oscara, pa jb Titanik ih je pobrao masu ja ga jos nisam gledao, niti se zurim gledati ga.

Kupujte stripove koji vas vesele i koji vam se svidjaju, glasajte za koje god vam srce kaze da su vama naj naj naj, a za sve ostalo i za sve ostale koji vam tupe drugacije:"Odjeb je lansiran, lagano plasiran.........." hahahahahahaah
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 01/03/2012 : 13:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
@ C Celtic poceo sam stripove ponovno sakupljati u 8 mjesecu prosle godine. Prvo sam prodao sve Zagore i DD koje sam imao(jbg nisu mi vise ono sto su mi bili kao klincu i za razliku od nekih smatram da sam ih prodao po sasvim razumnim cijenama, a neke sam cak i poklonio, sve je javno sve se moze vidjeti).

I sta onda sto se meni vise Zagor i DD ne svidjaju, zsto bi ljubitelja Zagora ili DD bolila kita za to........

Kupovati cu ono sto se meni svidja, sto mene uveseljava, sto mene udaljava od ove sumorne i sive stvarnosti.

Zaista ste smijesni
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 01/03/2012 : 13:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogao sam se kladiti da će Demon ludila pobediti pa sam obećao sebi da ću ga kupiti i pročitati ( bože moj Sklavijev scenario ).Onda mi pade na pamet da skinem sken sa neta čisto da vidim o čemu se tu radi , što sam i učinio . E kad sam pogledao prvih nekoliko stranica sa pričljivim životinjicama , odustao sam od ideje da bacam pare. Ne želim nikoga da uvredim , ali ako je to najbolja strip sveska u 2011. godini , onda je strip stvarno otišao u ....

Cekaj. Jesi li ti to procitao, ili si batalio nakon par stranica, pa sada ovde pricas napamet o kvalitetu stripa koji obuhvata pet svezaka?

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 01/03/2012 : 13:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

ne, nema nade, ne samo za razvoj strip- nego za razvoj bilo kakve kulture...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/03/2012 : 13:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Zaslužena pobjeda Demona ludila. Meni je to najbolji strip ove godine (prvi put san ga pročita), ali da i nije opet bi ga stavi na prvo misto jer to zaslužuje zbog korektne cijene. 500 stranica-45 kn FTW!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/03/2012 : 13:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

quote:

a dobro, ja se i dalje nadam, iako teško na prostoru koji se po pitanju toga nije pomaknuo u zadnjih 40 godina i u kojem 85% stripofila čita jedne te iste epizode istih stripova otkad znaju za sebe...al nada uvijek postoji..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/03/2012 : 13:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a dobro, ja se i dalje nadam, iako teško na prostoru koji se po pitanju toga nije pomaknuo u zadnjih 40 godina i u kojem 85% stripofila čita jedne te iste epizode istih stripova otkad znaju za sebe...al nada uvijek postoji..

Ovo i mene nervira,gomila njih baca pare na reprint reprinta reprinta Zagora umjesto da probaju na necim malo ozbiljnijim.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5422 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/03/2012 : 13:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neće ih raspodijeliti, nego dogovoriti sa dobitnicima detalje oko preuzimanja i ostalo.

Salio sam se...coll

Edited by - Dr. Zistis on 01/03/2012 13:26:13
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40308 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 13:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

OK, tlak mi se vratio u normalu, samim tim i zdrav razum: nema smisla kazniti razumnu većinu zbog nerazumnog pojedinca.
Organizirat ću izvlačenje u narednih par dana, kad popunim listu nagrada, a Sawitch će se pobrinuti oko organizacije preuzimanja nagrada.

A zabelezio sam ti onu izjavu da ti trljam nos kad god me napusis nesto..

OK, uputi ih sve na mene i sredicu spiskove..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 01/03/2012 : 13:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je problem u meni,

ali meni nije jasno sto se vi toliko brinete i nervirate sto drugi rade sa svojim novcem, novcem koji su oni zaradili!?

Najvjerojatnije mislite da je steta da se stalno ogranicavaju samo na jedan aspekt stripa, da bi bilo za njih bolje i kvalitetnije da prosire malo horizonte, obogate iskustvo.

Pa njima to nitko ne brani osim njih samih, oni vec danas mogu krenuti kupovati i citati nesto drugo. Sve je stvar osobnog izbora.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/03/2012 : 13:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali meni nije jasno sto se vi toliko brinete i nervirate sto drugi rade sa svojim novcem, novcem koji su oni zaradili!?

Otkud ti pak ideja da se neko brine i nervira?

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 01/03/2012 : 13:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

quote:

Mogao sam se kladiti da će Demon ludila pobediti pa sam obećao sebi da ću ga kupiti i pročitati ( bože moj Sklavijev scenario ).Onda mi pade na pamet da skinem sken sa neta čisto da vidim o čemu se tu radi , što sam i učinio . E kad sam pogledao prvih nekoliko stranica sa pričljivim životinjicama , odustao sam od ideje da bacam pare. Ne želim nikoga da uvredim , ali ako je to najbolja strip sveska u 2011. godini , onda je strip stvarno otišao u ....

Cekaj. Jesi li ti to procitao, ili si batalio nakon par stranica, pa sada ovde pricas napamet o kvalitetu stripa koji obuhvata pet svezaka?

Vidi , ja sam to počeo da čitam , ali jednostavno nije mi išlo , bez obzira što obuhvata pet svezaka . U redu je , ko voli , poštujem.
S poštovanjem , Vaš elitista koji je smešan i priča napamet

Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 01/03/2012 : 13:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
@ Paro netko se sad malo pravi blesav :)

Edited by - brko17 on 01/03/2012 13:37:50
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/03/2012 : 13:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
... i pored liste, najbolji strip u proteklog godini je vrh bogova...

Definitivno, ako gledamo da je riječ o nekom novom osvježenju na ovim prostorim, Vrh definitivno pobjeđuje.
Ovako ˝su pobijedili 157-tisućiti reprint Zagora i ˝strip˝ od 7 kila.

Ne rise ropa!!

Pa bre, nije prvi put da pobeđuje izdanje, a ne strip. To je bila praksa u manjoj ili većoj meri svih ovih godina.
Takođe, praksa je da se glasa za prvi broj edicije, bez obzira da li je stvarno najboji ili ne, a uglavnom nije. Eto, i u slučaju VB-a je tako.
A i reprnti su uvek dobro prolazili. Valjda ljudi ne stignu da kupe/pročitaju/zavole nove stripove, pa glasaju za one proverene.

Što se Demona ludila tiče, to ipak nije samo 157-tisućiti reprint Zagora, već jedan od najboljih stripova najzastupljenije izdavačke kuće kod nas u poslednjih 40 godina. I to je prvi reprint posle više od 2 decenije, pa samim tim je i za mnoge čitaoce premijeran strip, dok je za nas matore sigurno bio jedan od stripova koji smo sa najviše nestrpljenja čekali. Da ne spominjem da je objavljen u odličnom integralnom i po prvi put celovitom izdanju.

I bezveze je da Konana svedeš na ˝strip˝ od 7 kila. Ako ništa drugo, ima jedva 3 kila.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/03/2012 : 13:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Paro netko se sad malo pravi blesav :)

Ja sam te najozbiljnije pitao.
Iskreno, meni se čini da zadnjih nekoliko postova pričaš sam sa sobom. Konstantno govoriš o nekakvom nerviranju, a nikom nije jasno ko?šta?kako?zašto?
Otkud izvlačiš zaključke, to mi zaista nije jasno.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40308 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 13:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
3 kile i 200 :)))

A ja sam isto glasao za edicije.. Glasao za Grejstorm, Kasidi itd.. A pokazuje se i da je ljudima zaista bitan dizajn koliko i sve ostalo... Pa bi trebali izdavaci malo da analiziraju ove rezultate..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000