Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40297 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4810 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 01/03/2012 : 07:53:24
|
tex prso nacisto... bljutava sahara na drugom mestu od texovih izdanja... rat man i psdz ??? ne mogu da verujem... dylan dog 200 zasluzeno visoko... meni je ta epizoda promakla... zagor se ovog puta nametnuo velikom epizodom... za koju su mnogi glasali... konan da bude onoliko ubedljiv nisam ocekivao... inkal rip i ubistveni vic zasluzeno na vrhu... vrh bogova odlicnan plasman... prilicno realan izbor ove godine... |
sangue navajo |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 01/03/2012 : 07:53:33
|
quote: Originally posted by sawitch
Nikad izvesniji izbor.. :)
A znaci nema nagrada?! :(
klenu jedan, pa kad su se jos nagrade podijelile odmah nakon proglasenja izbora to je uvijek islo nekoliko dana poslije |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40297 Posts
Posted - 01/03/2012 : 08:11:45
|
Sta je klen? I otkud ja znam kad se dele.. Cini mi se da je bilo nakon proglasenja... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Posted - 01/03/2012 : 08:19:15
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta je klen? I otkud ja znam kad se dele.. Cini mi se da je bilo nakon proglasenja...
ovoj je klen
a izraz klen se koristi u narodu da bi nekome dao epitet tupana sad da li je klen stvarno gluplja riba od ostalih to ne znam,moras pitati nekog ribolovca |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 01/03/2012 : 08:46:29
|
Bzvz rezultati, a još više pobjednici.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 01/03/2012 : 09:59:25
|
Ako izuzmemo reprinte Demone ludila i PSDZ...najbolji strip u prošloj godini je fibrin Rat-man??? WTF??? Po meni,većina glasača je imala taktiku: Glasat ću za FIBRA izdanje pa ću lakše osvojiti neku nagradu! Parodija u lošem crtežu da je najbolji novi strip u protekloj godini? ...meni nebi bio ni u prvih 50...
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/03/2012 : 10:13:17
|
OK; ovo je sad prevršilo svaku mjeru. Ja se svake godine gnjavim da osiguram i podijelim nagrade i onda me netko dolazi ovako vrijeđati. Da je to rekao neki klinac, onda ajde, nekako, nego čovjek od 35 godina... Tako mi i treba kad sam idiot.
Definitivno od ove godine više nema nagrada. Hvala svim izdavačima koji su bili spremni donirati nagrade, hvala svima koji su glasali. |
Trouble will find me |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38070 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 01/03/2012 : 10:19:21
|
quote: Originally posted by Oki
Ako izuzmemo reprinte Demone ludila i PSDZ...najbolji strip u prošloj godini je fibrin Rat-man??? WTF??? Po meni,većina glasača je imala taktiku: Glasat ću za FIBRA izdanje pa ću lakše osvojiti neku nagradu! Parodija u lošem crtežu da je najbolji novi strip u protekloj godini? ...meni nebi bio ni u prvih 50...
Sorry, ali vecu glupost jos nisam cuo!
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 01/03/2012 : 10:24:47
|
Pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma. Nemaš pojma o sistemu dodijele nagrada, a vjerovatno i o mnogim drugim stvarima. Najbolje ti je da se pokriješ po ušima... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13461 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
brko17
Junior Member
Croatia
387 Posts
Member since 30/08/2011 |
Posted - 01/03/2012 : 10:35:52
|
Steta sto ranije nisam saznao za ovaj forum,
pa ovdje svaki dan KINO i neki drugi film igra, a ja fino kokice u krilo i uzivam u predstavi |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 01/03/2012 : 10:37:34
|
au brate... nemam ništa protiv kritike ali daj razmisli malo pre nego se daš na kljucanje tastature... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 01/03/2012 : 10:38:13
|
quote: Originally posted by Poli
Sorry, ali vecu glupost jos nisam cuo!
Ajde...kao prvo,izvinjavam se ako sam ovom izjavom nekog uvrijedio,prvenstveno Markosa..! Nije mi bila namjera reći da će netko namjestiti podjelu nagrada, već mi jednostavno ne ide u glavu visoka pozicija koju je zauzeo Rat-man. Ja sam ga pročitao i nije mi se svidio...zatim na forumu pročitah hvale na račun istog tipa: u jednoj pričici od par strana je autor izrekao više toga nego neki u cijelim strip serijalima... To me natjera da opet u ruke uzmem Rat-mana jer sam možda imao loš dan kod prvih čitanja,ali nakon drugog čitanja mi se opet Rat-man nije svidio i jednostavno mi se ne sviđaju te fore u stripu. Vidjevši top listu za oskar 2011. bio sam iznenađen tim 3.mjestom i priznajem naveo sam glupe razloge(koji će ili već jesu neke uvrijediti),pa se odmah svima izvinjavam uz činjenicu da mi Rat-man nije strip koji će mi biti na ljestvici najomiljenijih ma koliko mu prilike za to ja dao.
|
Edited by - Oki on 01/03/2012 10:42:15 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40297 Posts
Posted - 01/03/2012 : 10:38:55
|
quote: Originally posted by Markos
OK; ovo je sad prevršilo svaku mjeru. Ja se svake godine gnjavim da osiguram i podijelim nagrade i onda me netko dolazi ovako vrijeđati. Da je to rekao neki klinac, onda ajde, nekako, nego čovjek od 35 godina... Tako mi i treba kad sam idiot.
Definitivno od ove godine više nema nagrada. Hvala svim izdavačima koji su bili spremni donirati nagrade, hvala svima koji su glasali.
Boze Gospode!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 01/03/2012 : 10:40:47
|
quote: Originally posted by Markos
Definitivno od ove godine više nema nagrada. Hvala svim izdavačima koji su bili spremni donirati nagrade, hvala svima koji su glasali.
ne loži se i ne nasedaj na budalaštine pojedinih članova... već podeli nagrade izdavača koji su želeli i bili spremni nagraditi svoje čitaoce... ili ako ti se ne aka s tim, prepusti nekom drugom ko ima strpljenja gledati/čitati/gutati gorepomenute budalaštine... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 01/03/2012 : 10:45:39
|
Ajde...kao prvo,izvinjavam se ako sam ovom izjavom nekog uvrijedio,prvenstveno Markosa..! Nije mi bila namjera reći da će netko namjestiti podjelu nagrada, već mi jednostavno ne ide u glavu visoka pozicija koju je zauzeo Rat-man. Ja sam ga pročitao i nije mi se svidio...zatim na forumu pročitah hvale na račun istog tipa: u jednoj pričici od par strana je autor izrekao više toga nego neki u cijelim strip serijalima... To me natjera da opet u ruke uzmem Rat-mana jer sam možda imao loš dan kod prvih čitanja,ali nakon drugog čitanja mi se opet Rat-man nije svidio i jednostavno mi se ne sviđaju te fore u stripu. Vidjevši top listu za oskar 2011. bio sam iznenađen tim 3.mjestom i priznajem naveo sam glupe razloge(koji će ili već jesu neke uvrijediti),pa se odmah svima izvinjavam uz činjenicu da mi Rat-man nije strip koji će mi biti na ljestvici najomiljenijih ma koliko mu prilike za to ja dao.
ni meni se nije svideo, štaviše nema goreg pljuvača po pacoglavom od mene... ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je u pitanju "taktičko" glasanje... s druge strane ni inkal ni konan mi nisu ništa posebno pa eto ih na vrhu
s treće strane, na darkvudovom sajtu sam se opkladio sa slobom da će konan pobediti (on je tvrdio da neće) pa eto ja mu čak nisam dao nijedan glas... toliko o taktici
i s četvrte strane... i pored liste, najbolji strip u proteklog godini je vrh bogova... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 01/03/2012 : 10:46:31
|
quote: Originally posted by Jasko
Ja predlazem da Oki, za kaznu, dobije Retmena (kao nagradu)
slažem se...
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 01/03/2012 : 10:57:45
|
Da je bilo taktičkog glasovanja, pobijedio bi Rip ili Inkal, tako da Okijeva teorija ispada stvarno neumjesna. I dapače, nitko ne bi mogao reći niti riječi prigovora takvom izboru jer su to top izdanja.
Meni se ne sviđa što je pobijedio Konan jer je pobijedio samo zbog veličine, debljine papira i ukupnog dojma . Osobno bih volio da je Vrh pobijedio jer je to zaslužio radi više razloga, ali cest la vie.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/03/2012 : 11:04:48
|
- pobjednici u svakoj od dvije kategorije osvojili rekordan broj bodova. - Po prvi put u kat. strip sveske jedno izdanje sa preko 1000 bodova. - Odaziv je bio dobar, ali je vec dvaputa bio veci, u god. 2009. i 2007. racunajuci neregistrovane glasace, iako je po broju registrovanih glasaca ovo ipak knap rekordna godina. - Darkwood ponovo sa cak dva prva broja jedne edicije u top 5. - U top 10 kat. albumi, Fibra pet puta prisutna. - ocigledno da se nastavlja trend slabe zainteresovanosti za izdanja domacih strip autora. |
|
|
Topic |
|