Nije mi pretjerano stalo do obožavanja, više do razmjene mišljenja i ideja :) Uostalom, ljudski lik nisam nikad apsolvirala. Najdalje što sam došla je ovo:
Dok čekamo da se Zagor ispeče, evo nešto što sam maloprije izradila, još jedan zmaj iz glave, ovaj put samo privjesak za ogrlicu. Neočekivani efekt dogodio se očima (plastične polukuglice) za vrijeme pečenja. Stoga ga zovem "Zeleni zmaj iz Slanog jezera" :)
@Zlotvor - nije na kraju. Pokušala sam svugdje, ali nitko nije htio pričati o sebi, kao da ih je sram što skupljaju stripove hehe :) Radila sam za rubriku Zagreb pa je i ta osoba trebala bit iz Zagreba ili okolice, šta je naravno jako smanjilo šanse da nađem pravu osobu, iako je bilo ponuda iz drugih gradova iz regije. Šteta, baš mi je bilo krivo. U međuvremenu sam dala otkaz i uhvatila se nekih drugih stvari, ako se opet vratim u medije možda pokušam ponovo. Meni se to i dalje čini kao super tema :)
Too bad I što nisi našla osobu za članak i što si dala otkaz Mada, mogla bi skočit na MaFest. Tamo će ti biti cila hrpa stripaša pa bi mogla napravit jedan hebeno dobar članak.