forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najbolji premijerni strip 2011. godine
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 01/02/2012 : 19:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
Koji stripovi su vam se svidjeli, a da su premijerno objavljeni 2011. godine?

mcn mi je preporučio Paying For It Chestera Browna. Moja preporuka je ZZCP #23: Family Man. Znam da dotična ZZCP sveska ne šljaka podjednako dobro izvan serije, ali je fantastična.

Probajte se, ako može, u preporukama ograničiti na "univerzalno dobre" stripove. Mene je, na primjer, 3'' raspametio, ali ga neću preporučiti jer je riječ o eksperimentu, konceptu, je l' te.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki

pcoro
Senior Member

Croatia
2283 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 02/02/2012 : 20:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Od domaćih definitivno Blast, a od stranaca ajmo reći Criminal:Last of the innocent ili Love and rockets III, broj 4. Paying for it je dobar, čak vrlo dobar, ali sve te silne kurve od se počnu ponavljati pred kraj.
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 03/02/2012 : 10:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Od domaćih definitivno Blast, a od stranaca ajmo reći Criminal:Last of the innocent ili Love and rockets III, broj 4. Paying for it je dobar, čak vrlo dobar, ali sve te silne kurve od se počnu ponavljati pred kraj.

Hvala lijepa na preporukama! Blast zapravo ne ulazi u kategoriju jer sam mislio na stripove koji su nastali 2011. godine, tj. koji su premijerno objavljeni na matičnom jeziku tijekom 2011. godine.

Drago mi je da kod Amerikanaca ima zanimljivih stvari koje nisu indie. Je l' dobar Zonjićev 'Who Is Jake Ellis', to je recimo jedini mainstream koji me iole zanima.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 03/02/2012 : 11:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey
Je l' dobar Zonjićev 'Who Is Jake Ellis', to je recimo jedini mainstream koji me iole zanima.

Meni je vrlo dobar. Vrlo, vrlo dobar.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 03/02/2012 : 12:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Greystorm

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/02/2012 : 12:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
senor. nadam se da ce se nastaviti dalje.
i naravno zzcp.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 03/02/2012 : 16:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
"Daytripper" Gabriel Ba & Fabio Moon
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000