forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAGNETI SA LIKOVIMA STRIP JUNAKA!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/02/2012 : 10:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Čuvam starudije
Na ovom sajtu postoje aukcije. Stavi magnete pojedinačno, ili u kompletima na aukcije. To je mjesto gdje svi prodaju stripove i slično. Provizija je simbolična (3.69 %) i plaća se tek kada pređeš 100 kn. (dakle kada prodaš preko 3690 kn. robe) što u tvojem slučaju vjerovatno neće tako brzo...
Možda je najbolje da kontaktiraš Markos-a (koji je vlasnik sajta) pa pitaš njega direktno šta misli o svemu tome.

Što se tiče piratskih magneta, meni to zvuči malo bezveze.
Postoje li original magneti pa da ovi budu piratski? Nije ovo baš kao kopiranje stripova ili filmova.
To su magneti sa slikama iz stripa. Da li je trebalo kontaktirati izdavače za prava? Možda je, ali možda i nije.
Znate za one bilježnice što na naslovnoj imaju superjunake, motive iz igara ili filmova (prodaju se u knjižarama diljem Hrvatske). Ako nisu kupljena prava, onda je i to piraterija.
Ima li netko majicu sa Supermen, Betmen ili Zagor znakom? Mislite li da je taj što je štampao platio Bonelliju i DC-ju prava.
Ono što želim reći je da nisam baš siguran da je ovo piraterija.
Naravno, ako netko pouzdano zna da jeste, treba obrisati topic u skladu sa pravilima sajta...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 05/02/2012 10:24:24
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 10:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:
Originally posted by paro

Zar nije piraterija zabranjena na ovom sajtu?

Rece covek koji kao avatar koristi sliku najveceg borca protiv kapitalizma i simbol otpora sistemu i borbe za slobodu coveka kao pojedinca.
Uzgred, topik je za 1 dan pregledan 1000 puta, sto znaci da sam pogodio u centar i da su ljudima slicice stvarno interesantne.

To i dalje nije odgovor na pitanje...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/02/2012 : 10:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zar nije piraterija zabranjena na ovom sajtu?

Rece covek koji kao avatar koristi sliku najveceg borca protiv kapitalizma i simbol otpora sistemu i borbe za slobodu coveka kao pojedinca.
Uzgred, topik je za 1 dan pregledan 1000 puta, sto znaci da sam pogodio u centar i da su ljudima slicice stvarno interesantne.

To i dalje nije odgovor na pitanje...

Zabranjena je i na ovom sajtu i inače.
Treba samo utvrditi da li je to stvarno piraterija.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 10:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan
Zabranjena je i na ovom sajtu i inače.
Treba samo utvrditi da li je to stvarno piraterija.

Osim toga, ne znam zašto ovdje reklamirat svoju robu, za to postoje Aukcije..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 05/02/2012 10:34:53
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 10:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Ma covece, nije poenta u prodaji, topik je otvoren kako bi se pricalo i diskutovalo o magnetima sa temom stripova.

Presmiješno

Edited by - paro on 05/02/2012 10:52:32
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/02/2012 : 11:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

quote:

Ma covece, nije poenta u prodaji, topik je otvoren kako bi se pricalo i diskutovalo o magnetima sa temom stripova.

Presmiješno

a da promenis avatar recimo u:
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 11:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Mislim da bi taj avatar više tebi odgovarao...Trgovče.

Al evo imam ja na lageru vagon majici sa likovima strip junaka, pa ću ovdje otvorit topik, ne zato jer ih prodajem, nego zato da diskutiramo o majicama...ali ako je neko slučajno zainteresiran nek mi se javi na pm ili mejl..
Presmiješno

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/02/2012 : 11:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kako smarate sa tom navodnom brigom oko piraterije. Postoje ljudi na forumu koji će ga upozoriti ako je pogrešio negde.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/02/2012 : 11:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Nakon konsultovanja sa moderatorima promenio sam najavni post tako da dusebriznici sada mogu da budu bezbrizni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 11:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Kako smarate sa tom navodnom brigom oko piraterije. Postoje ljudi na forumu koji će ga upozoriti ako je pogrešio negde.

Ajde Imrahile, zadnje što želim je tebe da smaram, al nije uopće u pitanju briga oko piraterije, nego izmotavanje oko prodaje što je jaki na početku lijepo objasnio.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/02/2012 : 11:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Rece Vendeta, neustrasivi borac protiv kapitalizma>

Edited by - Cuvam starudije on 05/02/2012 11:34:29
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/02/2012 : 11:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Ajde Imrahile, zadnje što želim je tebe da smaram, al nije uopće u pitanju briga oko piraterije, nego izmotavanje oko prodaje što je jaki na početku lijepo objasnio.

kapiram ja to, ali ne znam šta ste uzeli čoveka na zub. što kaže Obi, pokušava da zaradi nešto, a ako pretera, pa ima ovaj forum moderatore da brinu oko toga
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 12:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Pa ti predstavljaš kapital, samo što naravno apsolutno ništa ne kontaš po tom pitanju

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 12:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

kapiram ja to, ali ne znam šta ste uzeli čoveka na zub. što kaže Obi, pokušava da zaradi nešto, a ako pretera, pa ima ovaj forum moderatore da brinu oko toga

ma niko ga nije uzeo na zub, nego je smiješno kako bi globinjo reko, kako se pravi englez
a šta se moderatora tiče, tu si u pravu, nek se oni s njim bačkaju

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/02/2012 : 12:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

quote:

Pa ti predstavljaš kapital, samo što naravno apsolutno ništa ne kontaš po tom pitanju

Po tvojom razmisljanju i tvoja komsinica koja ti donese u ciniji sveze ubrane jagode iz svoje baste i posluzi te, a usput ti pomene da moze i da ti proda neku, predstavlja kapitalistu.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/02/2012 : 12:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

quote:

ma niko ga nije uzeo na zub, nego je smiješno kako bi globinjo reko, kako se pravi englez
a šta se moderatora tiče, tu si u pravu, nek se oni s njim bačkaju

ako nisi procitao, jos jednom da ti pomenem, sa moderatorima je sve razjasnjeno i objasnjeno i sada mozes mirno da spasavas svet od drugih kapitalista, boreci se za zastitu autorskih prava.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 12:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Po tvojom razmisljanju i tvoja komsinica koja ti donese u ciniji sveze ubrane jagode iz svoje baste i posluzi te, a usput ti pomene da moze i da ti proda neku, predstavlja kapitalistu.

A ti dijeliš ove magnete il šta?
I kad si se već tako tvrdoglavo primio mog avatara i kapitalizma, onda bi ti barem trebalo bit jasno da je lik na avataru anarhista, što znači da ne priznaje bilo kakvu monetarnu trgovinu, jedino trampa dolazi u obzir, ti meni magnete ja tebi majice, i zatim recimo Imrahil meni pive za magnete. To su ti osnove.
A meni kažu da ja smaram

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 12:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
ako nisi procitao, jos jednom da ti pomenem, sa moderatorima je sve razjasnjeno i objasnjeno i sada mozes mirno da spasavas svet od drugih kapitalista, boreci se za zastitu autorskih prava.

A ti možeš mirno da i dalje ˝diskutiraš˝ o magnetima

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/02/2012 : 12:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 05/02/2012 : 12:42:54  Show Profile Show Extended Profile
Za piratstvo odnosno nezakonito distribuiranje (prodaju) potrebne su dvije strane - oni koji prodaju ali i oni koji kupuju, svjesno znajući da je određena stvar koju su kupili nezakonita (neplaćen porez, autorska prava, ukradena roba, neplaćena carina ...).
Vi koji kupujete zapitajte se jeli stvar koju ste kupili spada u gore navedenu kategoriju. Ako se prepoznajete u ikojoj navedenoj kategoriji, spadate pod Kazneni zakon.
Oni koji prodaju / kupuju preko aukcija ipak mogu biti mirni jer se za prodaju plaća određena naknada.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 05/02/2012 : 13:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
Smrt kapitalizmu, sloboda narodu!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/02/2012 : 15:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
covjeka napali, a on nigdje nije ni rekao da prodaje ovo
daj nadjite pametnijeg posla i pustite ljude na miru
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 05/02/2012 : 15:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
daj ne jebite vise mater sa piraterijom
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/02/2012 : 15:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

covjeka napali, a on nigdje nije ni rekao da prodaje ovo
daj nadjite pametnijeg posla i pustite ljude na miru

je reko je, samo što je kasnije promijenio uvodni post.. i daj se smiri..Barca je dobila sinoć, Messi zabio, nema razloga za histeriziranjem..

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 05/02/2012 : 15:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Magneti su do jaja. Da nisu pirati vec zvanicna bonelijeva roba, cena bi bila 3 puta veca i bili bi tesko nabavljivi. da li bi vam se to vise svidjalo korisnice Paro.
Ovako dobijam jeftinu zajebanciju za moj frizider.

Jedino sto bi mi smetalo je da njihovom kupovinom finansiram obucavanje turskih terorista, ali ne mogu sad i o tome da razmisljam.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000