Finalmente ci siamo. Il 10 febbraio 2012 Il Piccolo Ranger tornerà in tutte le edicole dopo un’assenza di ben vent’anni. È infatti nel maggio del 1992 che uscì il numero speciale de Il Piccolo Ranger come supplemento a Tutto Mister No n. 36, dopo che sette anni prima, nel febbraio del 1985 era stato pubblicato il n. 255, ultimo della serie inaugurata il 15 giugno del 1958 dalle Edizioni Audace di Tea e Sergio Bonelli.
Izdaje Van Gogh... Ali mislio sam , posto je ovo ifedizioni, a Ludens 'od njih' izdaje reprint Marka i Bleka,a od nedavno i Mikija, zašto ne bi i Kita... Bar bi bilo brze, i prije bi se doslo do boljih i nekih odličnih epizoda. Naravno ne zelim da VG prestane s izdavanjem, ne kupujem, ali koliko znam/vidim/cujem, sve je to relativno sporo, mijenjala se naklada, pa onaj reprint prvih 9 brojeva, pa iscekivanje kad ce sljedeca tura... Ne znam... Od Mark-Blek-Miki, kupujem samo Marka, vjerojatno bih i Kita...
Hmm. Ja do sada imam sve Van Goghove epizode koje su odlicno odradjene. Problem: uzasan ritam izlazenja, a nije ni jeftin zbog malog tiraza. Ne bih kupovao eventualno novo izdanje cak ni kada bi VG obustavio svoje, jer mi je pun q.... ovih zapocetih krezavih kolekcija.
Hmm. Ja do sada imam sve Van Goghove epizode koje su odlicno odradjene. Problem: uzasan ritam izlazenja, a nije ni jeftin zbog malog tiraza. Ne bih kupovao eventualno novo izdanje cak ni kada bi VG obustavio svoje, jer mi je pun q.... ovih zapocetih krezavih kolekcija.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
možda bii ja usporedno sa VG uzimao i Tellera na kiosku ali ove grozne Mastertuonove naslovnice su užas i tuga naspram odličnih Donatelijevih...nisu životno važne ali su meni malo iz nostalgije i navike a malo zbog onog retro stila iz početka 50-60 tih nenadjebljive...ne zamišljam Tajanstveni zamak, Krstarenje, Jastreba,Kubaj kana,Klu klux klana bez Donateli/Gamba omota... a za kiosk na način Markk/Blek/Miki, zašto ne...nek ide...kad ima Zagor 8 reprinz zašto nebi imao i Mali Rendžer i društvo.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nakon više od dvadeset godina izbivanja vraća na kioscima Kit Teller. Nastala iz mašte Andrea Lavezzolo i četke Francesco gamba, Mali Ranger već je dugo sretan spoj avanture i humora. Predstavljen u uobičajenim maxi role, neustrašivi dječak Zapada i dalje doživjeti svoje avanture s "The Little Ranger", debitantski epizoda sage na stranicama Cowboy Albi, objavio Edizioni Audace od prosinca 1963. Od tog broja to ponovno izdavanje također nudi reprodukciju boja izvornog naslovnici potpisuje Franco Donatelli.Knjiga je dopunjena "Bijela Indijanac", drugi epizoda od sage do u kojima kit ide na tragu svog oca, nepravedno optužio kao bjegunac i pljačkaš - iz uvodnika Gabriele Ferrero i pokriti neobjavljeno Massimo Rotundo.
najava za prvi broj...znači idu prve dvije epizode od po 130 stranica..negdje sam pročitao da je ovaj broj na 272 stranice,znači,ostalih 15-ak stranica otpada na uvodne tekstove... sa ovim brojem stranica,mislim da bi cijena bila nešto veća od marka,bleka i mikija,koji su 25 kuna...vjerovatno bi bila oko 30 kuna...naravno pod uslovom da prava koštaju isto,a i da tiraž bude isti.. čitam od dosta forumaša koji imaju želju vidjeti zagora u luksuznom izdanju od strane libellusa,ali i tvrdnje da im ludens ne bi nikad to dozvolio...tako sam ubjeđen da ni Van gogh ne bi kit tellera prepustio ludensu...
Pa zar Van gogh ne izdaje od prvog??? Vec je netko napisao to,ali bar ima originalne naslovnice,kad bi bio ovaj Rotondo ili Mastantuna ne bi valjalo jer su preruzne. Sinoc sam poceo citati "Miki" no.1 i samo naslovna ne valja...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"