Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
night
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1699 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 15/02/2025 : 23:07:29
|
Samo sam ispratio drugo poluvreme, ali sve u svemu dobra utakmica. Zvezda je ovo dobila na iskustvo i više raspoloženih igrača, kao i na stvarno neverovatne greške Partizana. Ovaj Karlik za malo je sam dobio utakmicu. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 16/02/2025 : 01:10:26
|
Druze, znam da ovi rezimski novinari ne naglasavaju neke stvari ali mozes li stvarno gledati utakmicu a da ne vidis ovo:
https://x.com/vstojanovic28/status/1890908990806147373?s=46&t=El0p8mBu3MXBpy4c-LhHhA
Plus jos lakat u glavu Kalinica i tri puta koraci Partizanu za prvi korak a nijednom Mekintajeru i Kenanu. Da ne govorim ono bacanje Karlika od strane Kalinica na kraju i nista, pa milion kontakata nad njik pri ulazima i nijedan faul..
I onda treba da ukinemo ABA i napravimo nasu ligu pod ovom diktaturom? |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
40619 Posts
|
night
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1699 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 16/02/2025 : 09:01:09
|
Ne mogu da budem objektivan.
Da li je bilo faulova nad Karlikom koji nisu suđeni kad je ulazio - jeste, da li je ono bio faul za namernu Petruševa, mislim da je nije postojala namera da ga udari u glavu. Da li je trebalo da se ponovi slobodno - verovatno jeste, ali je i na Nedovića u zadnjem derbiju letelo sve i svašta kad je izvodio ona tri slobodna. Tehnička Teodosiću zbog priče - trebala je, ali i klupa Partizana je više puta mogla da je dobije. Naravno, Željko je autoritet, baš ga volim i cenim, i ne treba da mu se sudi sve što i drugima. Meni je bilo čudno kad je nad Kalini sviran faul u napadu kad je dao onaj koš, nisam siguran da on nije fauliran. Partizan je lako mogao da dobije, ali nije bilo bar još jednog raspoloženog igrača koji bi napravio razliku. I taj famozni aut, ne mogu da verujem da onaj pajser baca u ruke protivničkom igraču loptu. Nadam se da ćete proći dalje u EL, to je jedino bitno sad. |
Edited by - night on 16/02/2025 09:26:02 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5486 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5486 Posts
Posted - 16/02/2025 : 12:18:09
|
quote: Originally posted by Combatrock
Cestike Zvezdi, cestitke i Partizanu. Zasluzena pobeda, sve vreme egal.
Nekoliko gresaka Partizana - bas teskih gresaka u produzetku.
Sferopulos odlican trener.
Volim Sferopulosa,gospodin ali jos ne mogu da dobesem sud koliko je dobar trener |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
Posted - 16/02/2025 : 14:02:24
|
Sto? Pa ima 10:1 sa Zeljkom ili koliko vec? Verovatno je najbolji u istoriji. To nemaju ni Ataman ni Laso ni Mateo, Barcokas itd. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5486 Posts
Posted - 16/02/2025 : 20:18:08
|
quote: Originally posted by sawitch
Sto? Pa ima 10:1 sa Zeljkom ili koliko vec? Verovatno je najbolji u istoriji. To nemaju ni Ataman ni Laso ni Mateo, Barcokas itd.
Ne merim ja to prema Zeljku, vise neko peto culo...ima nesto sto mi ne uliva poverenje oko izbora "postave" na terenu... valjda necu biti u pravu... |
|
Caleb
Advanced Member
![](AvatarUpload/looney-toons-bugs-bunny-100x100(1).jpg)
Greece
16503 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/02/2025 : 20:37:08
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
quote: Originally posted by sawitch
Sto? Pa ima 10:1 sa Zeljkom ili koliko vec? Verovatno je najbolji u istoriji. To nemaju ni Ataman ni Laso ni Mateo, Barcokas itd.
Ne merim ja to prema Zeljku, vise neko peto culo...ima nesto sto mi ne uliva poverenje oko izbora "postave" na terenu... valjda necu biti u pravu...
Brate, ide vam super
![](icon_smile_approve.gif) |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|