Author |
Topic |
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 01/12/2012 : 22:16:40
|
quote: Originally posted by Elderane84
Da je postenja, ni Zvezda ni Partizan ne bi smjeli biti medju prve 3 ekipe. I Vojvodina i Spartak i Jagodina su bolji, pa cak i OFK Beograd je bolji od njih. Ali dzaba, Partizan ubi namjestajuci, a i Zvezda isto, samo ocigledno manje moze namjestiti. Sramota.
dobro sad,izgubili smo,jebi ga...veceras smo jos i dobro prosli...kakvo je stanje u klubu jos i dobro stojimo na tabeli... Sad je u modi basket |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/12/2012 : 23:07:17
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Da je postenja, ni Zvezda ni Partizan ne bi smjeli biti medju prve 3 ekipe. I Vojvodina i Spartak i Jagodina su bolji, pa cak i OFK Beograd je bolji od njih. Ali dzaba, Partizan ubi namjestajuci, a i Zvezda isto, samo ocigledno manje moze namjestiti. Sramota.
Koju je utakmicu namestio Partizan ili dobio uz pomoc sudije? O cemu pricas, sve smo drali sa gomilom golova, gubili bodove od "filijale" Donjeg Srema+ Toletovog Spartaka... Najveca uvreda za Partizan je stavljanje u isti kos sa zvezdom.
Da se ne bi ponavljao slazem se.Partizan koliko god da je los za ovu ligu je izmislio fudbal.Ne znam kako neko moze i da pomisli na titulu kad je primio 22 gola za polusezonu.Po broju primljenih golova Zvezda je treca od pozadi.Najveci broj primljenih golova u poslednjih 20 godina.Da nije bilo Maje dva puta i jos par sumljivih utakmica,prelaza i sudija realno je da Zvezda bude peta sesta.Treba da pevaju sa ovakvim stanjem tabele. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 02/12/2012 : 01:12:55
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Koju je utakmicu namestio Partizan ili dobio uz pomoc sudije? O cemu pricas, sve smo drali sa gomilom golova, gubili bodove od "filijale" Donjeg Srema+ Toletovog Spartaka... Najveca uvreda za Partizan je stavljanje u isti kos sa zvezdom.
Sa ostrascenim navijacem dzaba razgovarati, moj starudijo. Ti ne bi vidio namjestaljku sve da Djuric pred tobom gura nekome pare u dzep. Ali, ako je tebi lakse tako, ti vjeruj. Silni ste, i to stalno dokazujete protiv Nefcija i slicnih. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16954 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 02/12/2012 : 09:07:40
|
Ovo je juče vjerovatno i namjerno, Janković je shvatio da je dostojanstvenije da sam ode nego da ga tjeraju. Ovako sam ima razlog. Ipak, smatram da je zaista glupo smjenjivati Jankovića. |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Posted - 02/12/2012 : 12:03:14
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Ovom timu ni Murinjo ne bi pomogao...
Slazem se sa tobom ali mislim da u ovom trenutku treba i novi autoritativniji, iskusniji trener i novi tim... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Posted - 02/12/2012 : 12:05:30
|
quote: Originally posted by delboj
Ovo je juče vjerovatno i namjerno, Janković je shvatio da je dostojanstvenije da sam ode nego da ga tjeraju. Ovako sam ima razlog. Ipak, smatram da je zaista glupo smjenjivati Jankovića.
a sta je u zvezdi zadnjih godina uradjeno pametno...gledam juce vicu, menjaj Jankovicu nesto...verovatno se i on pitao kako da zamenim svih 11 na terenu kada nemam sa cim |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25265 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/12/2012 : 12:09:09
|
Timu ne fali ama baš ništa, umeju oni da igraju. Problemi su mnogo veći i na drugoj strani. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/12/2012 : 12:16:18
|
Не знам, ја сам имао утисак као да играчи бојкотују тренера и управу. Једноставно није било жеље и борбе коју Звезда увек има. Не кажем да би победили да су играли стварно, али у већем делу сусрета се Воша дословно спрдала са играчима. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Posted - 02/12/2012 : 12:34:54
|
quote: Originally posted by Caleb
Не знам, ја сам имао утисак као да играчи бојкотују тренера и управу. Једноставно није било жеље и борбе коју Звезда увек има. Не кажем да би победили да су играли стварно, али у већем делу сусрета се Воша дословно спрдала са играчима.
Sprdali smo se i mi na kraju sa nasim igracima...nikakve energije nije bilo u njihovoj igri i ne postoji opravdanje... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Posted - 02/12/2012 : 12:35:45
|
quote: Originally posted by manhunter
Timu ne fali ama baš ništa, umeju oni da igraju. Problemi su mnogo veći i na drugoj strani.
Sve stoji ali neki igraci zaista nisu za Zvezdu |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 02/12/2012 : 12:35:58
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Не знам, ја сам имао утисак као да играчи бојкотују тренера и управу. Једноставно није било жеље и борбе коју Звезда увек има. Не кажем да би победили да су играли стварно, али у већем делу сусрета се Воша дословно спрдала са играчима.
Sprdali smo se i mi na kraju sa nasim igracima...nikakve energije nije bilo u njihovoj igri i ne postoji opravdanje...
Олееееее!! А, оправдање постоји. Једноставно не знају. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Posted - 02/12/2012 : 13:03:03
|
Sprdali smo se i mi na kraju sa nasim igracima...nikakve energije nije bilo u njihovoj igri i ne postoji opravdanje...
Олееееее!! А, оправдање постоји. Једноставно не знају.
Kao sto rekoh, ZVEZDA GUBI DRUGACIJE OD DRUGIH ps. Hvala za kokice |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 02/12/2012 : 13:10:38
|
Пфф, далеко је север А и питање је да л бих ја изашао жив одатле? Ови моји Звездаши поре мене су попиздели, а ја сам некако баш уживао у мечу, не знам зашто |
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4802 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 02/12/2012 : 13:23:57
|
jebemu mater opet smo gazili 200 kilometara da nas ovi pajseri zezaju... a najjaci je bio dragoslav koji na kraju pita je li kako cemo na prolece hahahaha... kompletna ludnica oko kluba danas svi u pionir paljevina totalna... 27. februara ja sam na istom mestu protiv javora... i u sreci i u tuzi sever ce s tobom biti... a u medjuvremenu bice malo basketa siroki radnicki split zadar groblje... i malo evropice cajasol i ovi sto nas cekaju... |
sangue navajo |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5395 Posts
Posted - 03/12/2012 : 12:19:40
|
quote: Originally posted by Combatrock
jebemu mater opet smo gazili 200 kilometara da nas ovi pajseri zezaju... a najjaci je bio dragoslav koji na kraju pita je li kako cemo na prolece hahahaha... kompletna ludnica oko kluba danas svi u pionir paljevina totalna... 27. februara ja sam na istom mestu protiv javora... i u sreci i u tuzi sever ce s tobom biti... a u medjuvremenu bice malo basketa siroki radnicki split zadar groblje... i malo evropice cajasol i ovi sto nas cekaju...
Onda se vidimo protiv Javora...ja cu opet voditi Caleba, jbg. svidelo mu se |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/12/2012 : 11:09:57
|
DŽAJIĆ KONAČNO PRELOMIO: Naterali su me da budem predsednik
Legenda Crvene zvezde kaže da nije imao kud i da je morao da prihvati povratak u fotelju. Zvanična potvrda u petak
Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić konačno je prelomio i prihvatio da bude kandidat za predsednika najvećeg srpskog kluba! On je za beogradski list Informer rekao da nije planirao da se vraća u predsedniču fotelju, ali da je praktično bio primoran.
Džajić će kandidaturu podneti u petak, za kada je zakazan sastanak Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju kluba i Upravnog odbora .
"Klub nema upravu i to mora da se reši narednih dana. Najavio sam da ću do kraja nedelje doneti konačnu odluku, ali izgleda da nemam kud, svi me guraju u fotelju i moraću da prihvatim", rekao je najbolji srpski fudbaler svih vremena za Informer.
Džajić kaže da se ne plaši obaveza koje ga očekuju, ali poručuje da ne želi da obećava i prognozira unapred.
"Ni kada sam kao fudbaler igrao protiv mnogo slabijih od sebe nisam voleo da predviđam rezultat, tako neću ni sada ništa unapred da govorim. Da prvo podnesem kandidaturu..."
Ovakav ishod za jednog od članova Radne grupe Nebojšu Čovića nije iznenađenje. On je potvrdio da je Džajić rekao famozno "DA" i da će mnoge stvari na Marakani uskoro početi da se rešavaju.
"Šta je drugo moglo da se očekuje? To će sve biti u redu", kratko je za Večernje novosti poručio Čović. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 05/12/2012 : 12:43:58
|
Naterali ga metodom, ili ces da se cimas ili ces da robijas, a verujem da je na isti nacin superministar za sve i sef svih drzavnih sluzbi i podsluzbi pregovarao i sa gosn Cokijem. Ovaj drugi verovatno mora da da i deo svog prljavog novca jer mu je vise dela nego Dzaji visilo nad glavom. |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4802 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 05/12/2012 : 19:33:53
|
[quote]Originally posted by Combatrock
jebemu mater opet smo gazili 200 kilometara da nas ovi pajseri zezaju... a najjaci je bio dragoslav koji na kraju pita je li kako cemo na prolece hahahaha... kompletna ludnica oko kluba danas svi u pionir paljevina totalna... 27. februara ja sam na istom mestu protiv javora... i u sreci i u tuzi sever ce s tobom biti... a u medjuvremenu bice malo basketa siroki radnicki split zadar groblje... i malo evropice cajasol i ovi sto nas cekaju...
Onda se vidimo protiv Javora...ja cu opet voditi Caleba, jbg. svidelo mu se [/quote
ja sam tamo... vidimo se ziv bio... do tada imamo malo basketice... nije ni to lose... eh kako sam nekada pevao ef em pe jebem te a sad ne pevam ef em pe jebem te... hahaha... |
sangue navajo |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 07/12/2012 : 16:48:29
|
Čović o titulama, Evroligi, Miličiću, finansijama...
Nebojša Čović odgovarao je na pitnja navijača Crvene zvezde a najinteresantnija su bila ona koja su se ticala planova za budućnost, borbe za trofeje, dovođenja pojačanja, učešćau Evroligi...
Predsednik Crvene zvezde Diva Nebojša Čović rekao je danas da će taj košarkaški klub svake godine probati da ide stepenik više, ali da nijedna titula ne vredi više od stabilnosti kluba.
"Svake godine ćemo probati da idemo stepenik više, ali isključivo u skladu sa realnim mogućnostima. Nijedna titula ne vredi više od stabilnosti kluba. Između titule i deblokiranog računa uvek biram ovo drugo jer samo tako možemo da dođemo i do trofeja", rekao je Čović, koji je na klupskom sajtu odgovarao na pitanja navijača.
Čović je kazao da jačanje košarkaškog kluba Crvena zvezda nije lak posao, ali da je to za njega privilegija i zadovoljstvo.
"Svi treba da budemo svesni da je lako kad se pobeđuje, a teško kad se gubi. Silna podrška za mene predstavlja veliku čast, ali i dodatnu obavezu da sa svojim saradnicima radim još više na jačanju KK Crvena zvezda. To nije nimalo lak posao, ali je za mene to privilegija i veliko zadovoljstvo", kazao je Čović.
Kada bi mogao da bira koji bi poželeo od četiri moguća trofeja ove sezone, Čović je rekao da je za njega najveći plasman u Evroligu.
Na pitanje da li postoji mogućnost da doskorašnji centar Bostona Darko Miličić pređe u Zvezdu, Čović je kazao da ljudi u klubu prvo "moraju da čuju Darkove planove i želje".
Čović je rekao da dovođenje pojačanja zavisi isključivo od trenera Vlade Vukoičića, a da je najplaćeniji igrač u Zvezdi kapiten Igor Rakočević.
"Rakočević svojim kvalitetom i renomeom koji ima u Evropi to i zaslužuje. Međutim, Igor igra u Zvezdi sa upola manjim ugovorom nego što bi mogao da dobije u bilo kom klubu u Evropi. Povratak u Zvezdu je bila njegova velika želja", kazao je Čović.
Na pitanje da li će objaviti imena ljudi koji su napravili dug u košarkaškom klubu Crvena zvezda i da li će oni biti krivično gonjeni, predsednik kluba je rekao da "njegov posao nije da vodi istragu o tome šta se događalo, nego da utvrdi tačno stanje od koga je počeo, kao i kako da stabilizuje klub".
"Poslovima istrage i odgovornosti se bave neki drugi ljudi kojima je to posao", dodao je on.
Navijače je zanimalo da li će Zvezda drugi krug Evrokupa igrati u beogradskoj Areni, na šta je Čović odgovorio: "To zavisi od ekonomsko-finansijskih pokazatelja sa jedne, a sa druge strane od izbora stručnog štaba u smislu u kojoj hali možemo da ostvarimo veći uticaj navijača i njihove prisnosti sa događajima".
Predsednik Zvezde je kazao da su dugovanja tog košarkaškog kluba 300 hiljada evra i da će on biti izmiren do 2017. godine.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 07/12/2012 : 16:55:42
|
Janković ostaje, odbijena ostavka
Aleksandar Janković ostaje trener Crvene zvezde, pošto je Radna grupa na sednici odbila njegovu ostavku.
Janković je ostavku ponudio u subotu uveče, posle debakla Zvezde protiv Vojvodine, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva.
Predlog da ostavka Jankovića bude odbijena izneo je Dragan Džajić, i to je jednosglasno prihvaćeno, saznaje B92. Sednica Radne grupe je još u toku, a na njoj se donosi odluka i o raspisivanju izbora u klubu. Kraj sednice očekuje se posle 17 časova.
Kako je B92 već pisao u četvrtak, posle celonedeljne neizvesnosti, tokom koje se u javnosti pojavilo desetak imena kandidata za zvezdinu klupu, čelnici kluba odlučili su da Jankoviću pruže priliku da prvi put samostalno odradi prelazni rok i pripreme. |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 08/12/2012 : 12:51:25
|
Нек се Маракани врате славни дани, кад си Звездо била изнад свих, нек победе твоје нашу душу лече, нек те СЕВЕР поведе у њих! Цео живот у свом срцу, носим боје те, град Београд, земљу своју, Звездо Волим те!Нек нам Бог да среће да се врате дани,славни дани наше прошлости, да и деца наша на Маракани радују се светској титули!
|
Edited by - srdjandj on 08/12/2012 12:59:22 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Posted - 13/12/2012 : 08:24:12
|