Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 10/02/2013 : 22:48:28
|
Јбш амбијент, ако можеш да настрадаш- Није м и јасно зашто не избаце идиоте и испразне трибину. Никад нећемо научити и стати на пут дивљацима. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 22:50:46
|
quote: Originally posted by Caleb
Јбш амбијент, ако можеш да настрадаш- Није м и јасно зашто не избаце идиоте и испразне трибину. Никад нећемо научити и стати на пут дивљацима.
To ce samo kratkorocno prominit stvari..kako vi stojite sa zakonom..zabrane i to..tribalo bi uvest jbg stroze mjere..sve je u zakonu i kako se provodi..ali nekome ovo odgovara ne boj se.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 10/02/2013 : 22:52:52
|
Немам појма. Много се толерише, а када избије срање, сви лају како ће се коначно нешто предутети и то траје пар дана и ником ништа. КАд навијачи уносе читаве арсенале на трибину, ништа не чуди. Само строг закон, али нема ко да га донесе. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 10/02/2013 22:53:29 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 22:57:45
|
Немам појма. Много се толерише, а када избије срање, сви лају како ће се коначно нешто предутети и то траје пар дана и ником ништа. КАд навијачи уносе читаве арсенале на трибину, ништа не чуди. Само строг закон, али нема кода га донесе.
Pa da, to je bit svega..ali stvar je u tome sta taj ultra pokret jednostavno evoluira, pronalazi nacine kako bi prezivia unatoc svim nastojanima i mjerama..najbolje rijesenje zasad je u edukacijskim projektima od najranijih dana..a to iziskuje ogromne napore i lovu..no ni to ti ne garantira nista (primjer Engleska)..s druge strane imas najdrasticnije represivne mjere ali mislim kako su one pogubne za drustvo u cijelini..uglavnom treba to suzbijati kombinacijom svega..ali nemojmo se zavaravati..krenilo je 60-tih i tesko cemo se toga risiti.. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 10/02/2013 : 23:02:46
|
quote: Originally posted by brni
Јбш амбијент, ако можеш да настрадаш- Није м и јасно зашто не избаце идиоте и испразне трибину. Никад нећемо научити и стати на пут дивљацима.
To ce samo kratkorocno prominit stvari..kako vi stojite sa zakonom..zabrane i to..tribalo bi uvest jbg stroze mjere..sve je u zakonu i kako se provodi..ali nekome ovo odgovara ne boj se..
Zakon o nasilju na sportskim desavanjima koji imamo je jedan od najrigoroznijih takvih zakona u svetu. Znam ljude koji su dobijali od 15 do 30 dana za samo pokusaj unosenja baklje na stadion, po godinu i vise dana za obicnu tucu van stadiona pre ili posle utakmice.... ali i pored toga navijaci u Srbiji se ne plase ni policije ni zakona, pa svaki derbi gori po 100-200 baklji, tuce su po celom gradu... Znaci nije da policija ne hapsi vec je to ipak previse ljudi zarazenih navijastvom da bi iko iskonstrolisao. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:04:20
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Zakon o nasilju na sportskim desavanjima koji imamo je jedan od najrigoroznijih takvih zakona u svetu. Znam ljude koji su dobijali od 15 do 30 dana za samo pokusaj unosenja baklje na stadion, po godinu i vise dana za obicnu tucu van stadiona pre ili posle utakmice.... ali i pored toga navijaci u Srbiji se ne plase ni policije ni zakona, pa svaki derbi gori po 100-200 baklji, tuce su po celom gradu... Znaci nije da policija ne hapsi vec je to ipak previse ljudi zarazenih navijastvom da bi iko iskonstrolisao.
Da, kao sto rekoh evoluira i prilagodava se sistemu u kojem egzistira..tnx na ovom infu.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:13:32
|
quote: Originally posted by dosada
vid divljak, vid vid seljaka!
a vid kralja.. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 10/02/2013 : 23:16:43
|
Nema na cemu. Malo mediji krive sliku i lupetaju da se niko od navijaca ne hapsi, da se niko ne osudjuje a samo u ovom trenutku je pola vodja navijaca Partizana u zatvoru ili u bekstvu. Napravise famu oko unosenja pirotehnike i vecito se pitaju ko je uneo, a baklje najcesce nemaju ni 15cm i unese ih ko hoce. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:18:26
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Nema na cemu. Malo mediji krive sliku i lupetaju da se niko od navijaca ne hapsi, da se niko ne osudjuje a samo u ovom trenutku je pola vodja navijaca Partizana u zatvoru ili u bekstvu. Napravise famu oko unosenja pirotehnike i vecito se pitaju ko je uneo, a baklje najcesce nemaju ni 15cm i unese ih ko hoce.
One koje sam ja zna unit imale bi i po 10cm..kucna radinost jbg..uzges je i odma bacis..u protivnom ti izgori ruka.. |
Edited by - brni on 10/02/2013 23:19:07 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:27:40
|
sutra, ali jos ne znaju kad.... ma cekam listic cijelu vecer i sad naprave prekid...a tko ce cekat do sutra!?
Meni je Partizan u par navrata donija dobre pare..da sam stavlja stavlja bi na njih samo zbog nostalgije za tim vremenima..neman pojma kako sad stoje.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:30:26
|
ja sam ipak zvezdin simpatizer ;)
A znam..ma nisam ja simpatizer Partizana, inace u kosarci navijam samo za Bullse ali ovaj Partizan me stvarno zna spasit za vrime studija..i sicam se jednu sezonu bija je dobar kof. na njih u gostima a gazili sve odreda.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:31:57
|
ali na listiću sam neutralan, to je ipak najbolji koef!
To svakako!! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:36:26
|
A znam..ma nisam ja simpatizer Partizana, inace u kosarci navijam samo za Bullse ali ovaj Partizan me stvarno zna spasit za vrime studija..i sicam se jednu sezonu bija je dobar kof. na njih u gostima a gazili sve odreda..
Брни, Партизановче стари |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 23:40:17
|
A znam..ma nisam ja simpatizer Partizana, inace u kosarci navijam samo za Bullse ali ovaj Partizan me stvarno zna spasit za vrime studija..i sicam se jednu sezonu bija je dobar kof. na njih u gostima a gazili sve odreda..
Брни, Партизановче стари
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/02/2013 : 23:55:19
|
SAMOUBILAČKA (kratka poema iskusnog ljubitelja košarke)
Sedoh ja da gledam košarku jer volim igrao sam nekad kada mlad sam bio... ...sada starac jesam i nevidjen mrdjan jer u vipu sede Djiki, Ćoki, Dule i Djoković Srdjan... Zvezdo, Partizane... ja idem natenane dosta mi je basketa odoh s ovog sveta...
hor: I NIJE NEKA ŠTETA! |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 11/02/2013 : 08:26:09
|
na svu sreću, mi u košarci nemamo tih problema u finalu kupa.
na jednoj strani je teta elza, a na drugoj strani 4 zaposlenika atlantic grupe. |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 11/02/2013 : 08:36:44
|
inače, samo kratki komentar na pizdarije.
zna se točno koja je to stoka koja radi pizdarije. ta ista stoka je u kompi sa klubom(ne bitno, zvezda ili partizan) jer im oni rade "atmosferu" i to se tolerira. naravno, i delije i grobari su odavno povezani sa određenim miljeima i svak vidi svoj interes.
jedino rješenje ovog je da klub stane na kraj govnima, makar ispali cibona i igrali pred kazališnom publikom,al barem svaki ljubitelj košarke može odvesti dijete na derbi uz saznanje da se nebu niš desilo.
i gledam snimke, ovi pale baklje, stolice lete... a kornjače stoje. ček samo malo, u kojem to normalnom svijetu se tolerira uništavanje javne imovine osim na sportskim priredbama(ne bitno jel zvezda-partizan,dinamo-hajduk)?
sa b92: "U policiji navode "da pre, u toku i posle utakmice u gradu nije bilo incidenata", kao i da su nešto posle ponoći svi navijači ispraćeni iz Kragujevca. " - znači, nisu to bili grobari i cigani domesticus vulgaris iz kragujevca, već organizirani iz beograda, pa jebo ih ja sve blesave, zakaj su dopustili govnima da dojdu na tekmu? |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 11/02/2013 : 10:08:10
|
Potpis na djuletov komentar. To je izvodljivo kad bi postojala politicka volja. Vlazni snovi su da se Covic posalje na robiju, a da se Vujosevicu izda dozivotna zabrana bavljenja kosarkom. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Topic |
|