Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
Posted - 25/07/2023 : 16:03:59
|
Terzic mi vise deluje kao tip za ove evre, ne verujem da ga zanimaju i trofeji. Ali realno, treba podici ambicije na visi nivo - ovo sa duplim krunama svake godine postaje monotono. Evo pre neki dan smo igrali protiv drugog najjaceg tima u ligi i izdominirali bez da smo se iscimali. Dakle potrebni su nam veci izazovi i jaci protivnici, inace padamo u letargiju. A takvi uspavani lako mozemo da ostanemo i bez domacih trofeja - pocece da ih osvajaju neki trecerazredni klubovi :) |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 25/07/2023 : 16:11:51
|
quote: Originally posted by sawitch
Kakve ja veze imam sa Miroticem i Jokicem? Kako si to povezao? Ja ako mrzim zvezdu ne znaci da mrzim igrace i da cu da pretim i pravim neki cirkus. Niko normalan ne moze a da ne mrzi to sranje od sportskog drustva ne zato sto mu drzava daje sve i forsira vec zato sto se pored svega toga bahati i napada zgariste koje je ostalo od rivala.
Pa kako nema, dok ima takvih koji razmisljaju kao ti sa jedne i druge strane bice i slucaja "Mirotic" i "Jokic"...Ako ne razumes sta sam hteo da kazem onda sorry bat jebi ga... Zgariste...kako sad ne valja tako nije valjalo ni kad smo mi bili na dnu. Kad budemo kao drustvo evoluirali, da se jedan ne unizi da bi se drugi uzdigao onda nece biti ni mesta mrznji. Samo je pitanje hocemo li docekati
|
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 25/07/2023 : 16:17:14
|
quote: Originally posted by Lukeruk
Stigao i Degenek. ... Lepo bi legao i neki evropski trofej u nekoj od narednih nekoliko sezona. Usati je zasad nedostizan, ali njega vec imamo, treba razmisljati o ligi evrope ili ove konferencije. Pazljivo da se gradi tim i da se postave visoki dugorocni ciljevi.
Nemam prevelika ocekivanja od njega, ali verujem Baharu, ako je on insistirao na njegovom dolasku postujem Kad bi dosegnuli kvalitet Lige Evrope niko srecniji od mene...da se vrate slavni dani nase proslosti |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22372 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26039 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dovlajoe
Junior Member

.JPG)
Serbia
415 Posts
Member since 11/01/2019 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Posted - 27/07/2023 : 00:35:46
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Stigao i Degenek. ... Lepo bi legao i neki evropski trofej u nekoj od narednih nekoliko sezona. Usati je zasad nedostizan, ali njega vec imamo, treba razmisljati o ligi evrope ili ove konferencije. Pazljivo da se gradi tim i da se postave visoki dugorocni ciljevi.
Nemam prevelika ocekivanja od njega, ali verujem Baharu, ako je on insistirao na njegovom dolasku postujem Kad bi dosegnuli kvalitet Lige Evrope niko srecniji od mene...da se vrate slavni dani nase proslosti
Zvezda duguje taj jedan trofej UEFA sto nam ga oteli Simonsen i Jurisic 79. Krajnje je vreme da se to refundira sad :)
....
Ovo veceras... cutim, da ne ureknem :) |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 27/07/2023 : 06:27:19
|
[quote]Originally posted by Lukeruk
Nemam prevelika ocekivanja od njega, ali verujem Baharu, ako je on insistirao na njegovom dolasku postujem Kad bi dosegnuli kvalitet Lige Evrope niko srecniji od mene...da se vrate slavni dani nase proslosti
Zvezda duguje taj jedan trofej UEFA sto nam ga oteli Simonsen i Jurisic 79. Krajnje je vreme da se to refundira sad :)

|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17695 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 27/07/2023 : 09:57:57
|
quote: Originally posted by dovlajoe
Jesu ove pokupili sa plaža, ali Zvezda igra ekstra izvanredno izvrsno. Da li je moguće da trener znači toliko?
Danci 1992. su s plaža osvojili EP. Nije baš to opravdanje. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Posted - 27/07/2023 : 10:38:05
|
Kakve ja veze imam sa Miroticem i Jokicem? Kako si to povezao? Ja ako mrzim zvezdu ne znaci da mrzim igrace i da cu da pretim i pravim neki cirkus. Niko normalan ne moze a da ne mrzi to sranje od sportskog drustva ne zato sto mu drzava daje sve i forsira vec zato sto se pored svega toga bahati i napada zgariste koje je ostalo od rivala.
Pa kako nema, dok ima takvih koji razmisljaju kao ti sa jedne i druge strane bice i slucaja "Mirotic" i "Jokic"...Ako ne razumes sta sam hteo da kazem onda sorry bat jebi ga... Zgariste...kako sad ne valja tako nije valjalo ni kad smo mi bili na dnu. Kad budemo kao drustvo evoluirali, da se jedan ne unizi da bi se drugi uzdigao onda nece biti ni mesta mrznji. Samo je pitanje hocemo li docekati
Ti ne kapiras da ja ako mrzim zvezdu ne znaci da hocu da je unistim ili da pretim njenim igracima ili pojacanjima. Ovakva razlika kao danas nikada nije pravljena, nikad ove metode nisu koriscene. Bar ste imali cigane u upravi i borili su se kako su mogli. Mi imamo cigane na nasoj tribini, u nasoj upravi, okupirani smo. Prvi put u istoriji nemamo predstavnika u Nionu na zrebu jer su nam svi racuni blokirani a ova govna nisu izvadila 500 EUR iz dzepa da odu. Nemamo struju vec mesec dana, agregati rade. SD se ne zna ko vodi. Dakle, bas zgariste.
|
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Posted - 27/07/2023 : 11:50:14
|
Pa dobro, bice vam bolje sad kad krene liga, pasce neka kinta od ulaznica. A ni nama nije lako - sinoc nasi igraci morali da trce svih 90 minuta. |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 27/07/2023 : 16:04:45
|
Ti ne kapiras da ja ako mrzim zvezdu ne znaci da hocu da je unistim ili da pretim njenim igracima ili pojacanjima. Ovakva razlika kao danas nikada nije pravljena, nikad ove metode nisu koriscene. Bar ste imali cigane u upravi i borili su se kako su mogli. Mi imamo cigane na nasoj tribini, u nasoj upravi, okupirani smo. Prvi put u istoriji nemamo predstavnika u Nionu na zrebu jer su nam svi racuni blokirani a ova govna nisu izvadila 500 EUR iz dzepa da odu. Nemamo struju vec mesec dana, agregati rade. SD se ne zna ko vodi. Dakle, bas zgariste.
Borite se, sta da vam kazem, skinite govna |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 27/07/2023 : 16:06:23
|
Pa dobro, bice vam bolje sad kad krene liga, pasce neka kinta od ulaznica. A ni nama nije lako - sinoc nasi igraci morali da trce svih 90 minuta.
Trcimo kao bundes ligasi |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Posted - 27/07/2023 : 16:55:16
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis Borite se, sta da vam kazem, skinite govna
Dok ne padne smrad i dalje cemo gledati srpski Bajern i slabu ligu. |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 27/07/2023 : 19:28:23
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis Borite se, sta da vam kazem, skinite govna
Dok ne padne smrad i dalje cemo gledati srpski Bajern i slabu ligu.
I njih cemo da cepamo  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 31/07/2023 : 09:22:29
|
Kangwa je spor u pregledu igre i odigravanju kada primi loptu.U LS to se ne prasta... Bukari malo vise solira za moj ukus, mora to brze i konkretnije, sa ovim Krasoom je milina igrati, sve vidi |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17695 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 31/07/2023 : 09:45:53
|
Očekivan rezultat sinoć. Ma lako je to, odmah se svira penal, onda i crveni karton, nema tu da se nešto prepušta slučaju
Šalu na stranu, vidljivo je da je drugačije u zvaničnoj utakmici i protiv bunkera. Očito fali centarfor razbijač, ne znam kako misle u LŠ ovako bez klasičnog centarfora na klupi. A ne bi bio loš ni još jedan zadnji vezni koji bi istisnuo Kangvu iz prve postave.
A ovi sawitchevi što kukaju nisu usklađeni - ne može Severina da otpjeva "Dok čekaš sabah sa šejtanom" - zato sad sviraju nekom određenom organu... |
Edited by - delboj on 31/07/2023 09:46:31 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22372 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Posted - 31/07/2023 : 14:20:11
|
I ja vise preferiram koncept bez centarfora. Olanjinka slabo sutirao sinoc, ali se u par navrata izborio za poziciju da dodje u sansu. Drazi mi je takav tip igraca nego onaj sto moras na nogu/glavu da mu serviras loptu. Ali svakako je centarfor potreban timu, po mogucnosti neki dobar - imalo bi se vise taktickih opcija, veca mogucnost kombinovanja, ulazaka sa klupe...
Kangwa je spor u pregledu igre i odigravanju kada primi loptu.U LS to se ne prasta... Bukari malo vise solira za moj ukus, mora to brze i konkretnije, sa ovim Krasoom je milina igrati, sve vidi
Eh, Bukarija sam celu utakmicu prozivao zbog iste stvari, dok mi onim golom nije zapusio usta :) Lucic odlican, borben. Stamenic puno obecava.
U stvari nezahvalna utakmica za neku ozbiljniju analizu igraca, jer Zvezda nesto i nije grizla kao sto je to radila na pripremama. Kad krene Evropa znacemo na cemu smo. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Posted - 31/07/2023 : 15:26:56
|
Vrh je citati ovo pravljenje analize utakmice gde igraci suprotne ekipe ostaju kod kuce i dolaze sa rezervnim sastavom i sluze kao cunjevi :D Sad videh gol nekog crnca koji tu rola a ovi svi stoje i golman se baca nakon sto ga lopta prodje. Sto kaze vlasnik klipa "ovo nema u trecoj ligi Nikaragve" :D
Gori ste od Arkanovog Obilica dok je, gle cuda nasa ogromna pomoc Mirko Marjanovic bio premijer Jugoslavije.
E da, predsednik vam oslobodjen tuzbe za Baneta Ivanovica. Izgleda posten covek.. Zrtva prethodnog rezima. |
 |
|
Topic  |
|