Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/09/2012 : 17:02:12
|
quote: Originally posted by brni
e jbg sad..dogovorili smo deal sa tetkom..nek ti bude dovoljno da mi je Zvezda draza od Partizana..
Dovoljno mi je to! Sve smo dogovorili! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/09/2012 : 17:04:39
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by okiboki
Evo svi pukose od smeha A opterecen sam Zvezdom isto kao i ti samnom
Ne znam šta želiš da postigneš jednom istom pričom koju forsiraš unazad dve godine.Objasnio si kako se Zvezda ugasila u svim sportovima, objasnio si mnoge stvari vezane za Čovića, ma sve živo si nam objasnio, ali izgleda da to nije dovoljno, nego i dalje forsiraš tu temu. Misliš, kao ono za vreme komunizma, da nam dobro ispereš mozak stalnim ponavljanjem jedne te iste priče...
Kako bre više nisi dosadan samom sebi, neverovatno, stvarno neverovatno, ali ajde, samo ti nastavi... Šta ima novo na SOS-u, šta je rekao Tegeltija, kako se ustvari zovu rukometni, vasterpolo i košarkaški klubovi, da li su članovi sportskog društva? Ajde objasni nam još jednom, nismo dobro shvatili!
To ja cisto tebe da podsetim,da ne zaboravis |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 18/09/2012 : 17:40:37
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Dobro, jeste djansr mator, al' nije izlapeo da mu ponavljaš svaki dan
Ko bre mator, pa vidiš da planiram da ostavim ženu i decu zbog tetke Dalmatinke, a ti meni mator... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 18/09/2012 : 17:44:13
|
quote: Originally posted by Tutta a i to je sto kazes. al ja nikakve uvjete ne postavljam radi navijanja! budi hajdukovac.daj rodicu.
Tetku mi ne diraj, može neka druga rođaka...Inače, biće belaja! |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Posted - 18/09/2012 : 18:17:52
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Dobro, jeste djansr mator, al' nije izlapeo da mu ponavljaš svaki dan
Ko bre mator, pa vidiš da planiram da ostavim ženu i decu zbog tetke Dalmatinke, a ti meni mator...
Ja se izvinjavam, puk'o je skroz
|
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32400 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 18/09/2012 : 19:35:28
|
quote: Originally posted by Tutta a i to je sto kazes. al ja nikakve uvjete ne postavljam radi navijanja! budi hajdukovac.daj rodicu.
Tetku mi ne diraj, može neka druga rođaka...Inače, biće belaja!
ma dogovoreno,nema problema! ja ionako vise ocekujem od rodice. tetka mozda ima 40-50 godina.koji ce mi to vrag,kad imam u kuci takvi jednu. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25265 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32400 Posts
Posted - 18/09/2012 : 20:05:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Živiš sa tetkom? Svašta.
mestre jesil odlucio? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/09/2012 : 20:06:19
|
quote: Originally posted by Tutta
Živiš sa tetkom? Svašta.
mestre jesil odlucio?
ima li sta vridnoga od tih 1500.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25265 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/09/2012 : 20:32:57
|
Živiš sa tetkom? Svašta.
eh ko da ne razumijes.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32400 Posts
Posted - 18/09/2012 : 21:00:16
|
Živiš sa tetkom? Svašta.
mestre jesil odlucio?
ima li sta vridnoga od tih 1500..
ma ima. dok ih ti prolistas,ja prolistam rodicu. i ako tebi ne valjaju stripovi,vratis ih,a ja tebi rodicu,vratim. ja cu ti je i ovako vratiti. casna rijec! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 18/09/2012 : 23:49:45
|
quote: Originally posted by Tutta ...ja ionako vise ocekujem od rodice. tetka mozda ima 40-50 godina...
Eto, to je za mene, šta se onda namećeš, lipo je reka netjak da san mu ja tetak! |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32400 Posts
Posted - 19/09/2012 : 16:02:24
|
quote: Originally posted by Tutta ...ja ionako vise ocekujem od rodice. tetka mozda ima 40-50 godina...
Eto, to je za mene, šta se onda namećeš, lipo je reka netjak da san mu ja tetak!
svaka ti cast!!! kako ono,od biraca nema jebaca. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/09/2012 : 22:35:42
|
+
+ +
=
|
Edited by - srdjandj on 19/09/2012 22:47:12 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/09/2012 : 22:49:16
|
Фудбалски мрак у Србији
Пуна четири месеца љубитељи фудбала у Србији ишчекивали су нови почетак најеминентнијег клупског фудбалског такмичења, Лиге шампиона. Већ првог дана на програму је био фудбалски спектакл, дуел на „Сантијаго Бернабеу“ између шампиона Шпаније и Енглеске, мадридског Реала и Манчестер ситија. Међутим, милиони љубитеља игре на зеленом правоугаонику у нашој земљи остали су ускраћени за несвакидашњи догађај, пошто РТС није преносио наведени сусрет.
Радио-телевизија Србије, или ти Јавни сервис Србије, који се већ годинама дичи крилатицом „Ваше право да знате више“, од лета 2012. године у потпуности је увео фудбалски мрак у Србији. Пре нешто више од два месеца Фудбалски савез Србије је склопио уговор о телевизијским преносима мечева Јелен Супер лиге са телевизијском кућом Аренаспорт која сваког викенда преноси по три сусрета домаћег фудбалског шампионата. Све то не би било ништа необично да канале Аренаспорта може да прати преко својих кабловских дистрибутера свега између 7,5 и 10% укупне популације ове земље. За све остале домаћи фудбал је недоступна категорија. Уколико се томе дода да је током претходне сезоне ФСС преносе мечева Купа Србије такође препустио (продао) Арениспорт, јасно је да просечан љубитељ фудбала у овој земљи више нема могућност да посматра мечеве српског фудбала.
Уколико се став ФСС-а и може разумети, јер је Аренаспорт понудила најбоље услове око реализације преноса домаћег шапионата, поставља се питање како Јавни сервис Србије (РТС) није нашао свој интерес у реализацији истих. И не само интерес, већ и обавезу коју носи као Јавни сервис којом би морали да пропагирају између осталог и домаћи, српски спорт. РТС нас годинама бомбардује сталним репризама домаћих серија, па и не чуди да се у народу овај Јавни сервис све више назива репризном телевизијом Србије. Свестан сам и ја, као и већина грађана ове несрећне земље да млађи нараштаји морају да упознају и ликове Шурде, и Соће, и Гиге Моравца, и Банета бумбара,…, јер сви они представљају културну баштину овог народа, али исти тај Јавни сервис мора прихватити и обавезу да пропагира и репрезентује српски фудбал и спорт уопште. Да ли су господа у ФСС, као и у спортској редакцији РТС-а свесни да ће нове генерације љубитеља фудбала у овој земљи много боље знати саставе и просечних енглеских или шпанских прволигаша, док ће они који носе дресеве наших најбољих клубова остати тотални анонимуси. А ко је крив за све то? Управо ФСС и РТС. Управо су они главни и једини кривци због чега млади нараштаји боље знају играче Евертона, или Осасуне, док са друге стране не могу да наброје ни пет фудбалера Војводине, а камоли Слободе или крагујевачког и нишког Радничког.
На крају, за све оне који би на све ово можда рекли да РТС није пронашао економске разлоге да преноси мечеве ЈСЛ-а и Купа Србије, морам истаћи, а то сви и знају, да РТС не спада у категорију комерцијалних медија. Њима на првом месту не сме бити зарада, већ заштита интереса овог народа, а правовремена информисаност свакако спада у тај домен. А свкако од националног интереса је и пропагирање домаћег, српског спорта, а фудбал као најпопуларнија игра мора имати своје место на каналима Радио-телевизије Србије.
Ипак, целокупну ову причу морам завршити и једним, на жалост јединим светлим примером. Иако сам у даљој и ближој прошлости често био револтиран радом СОС канала и често упућивао отворене критике, овом приликом им морам пружити максималну подршку и упутити честитке. Већ више година, ова спортска телевизија угњетава се од стране државне Републичке радиодифузне агенције која је СОС-у доделила и неисправну френквенцију, али су они једини медиј у овој земљи који до максимума пропагира само и једино домаћи фудбал и спорт уопште. И због тога морају бити подржани у сваком смислу. |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
Topic |
|