U velikom zaostatku. Redovno kupujem samo Texa LU i VČ, nekako je gušt kad se nakupi puno da fali, pa se lagano popunjava. Što se tiče HC, ogroman zaostatak, par milja u kešu ne bi to nadomjestilo:D ( od primarnog interesa su mi MV, Tex i MNo )
Onda ja još i dobro stojim. Od svega što kupujem, fale mi samo ta zadnja 4 libellusova MM-a, ovo drugo uglavnom stignem pratiti, ali koliko još dugo...
Nisam u velikom zaostatku posto sam pocetkom godine dopunio proslogodisnji, ali ima vremena, godina je mlada. Zagor KI 17. Mister No KI 3. DD 203. PSDZ 5. Julija 7, 8, 18, 19, 20. Kapetan Miki 4. +planiranje uzimanja LU Texa, recimo 10ak-15 ove godine.
u zaostatku sam s: - Marty Mystere LIBELLUS, stigao sam do br.34 (od 56 izišlih) - MM Almanah br.9, - MM Super Book zadnji - Dylan Dog color br.4 - Vesseli četvrtak DD 20-51
ostalo što čitam kompletirano, uključujući cijeli Alan Ford - baš SVE - 1969.-2012. ________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR uskoro DRVOMORCI
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nikad više Boneli izdanja, pa da vidimo da li i koliko postižemo da ispratimo celu priču. Finanskijski, razume se.
Eventualne zaostatke treba da navedemo po izdavačima, edicijama i junacima samo onih stripova koje pratimo ili su u planu.
Dylan Dog - Veseli četvrtak redovni - imam sve Dylan Dog - Veseli četvrtak Super book - imam sve Dylan Dog - Veseli četvrtak KI - imam sve Dylan Dog - Libbelus Coror Fest - imam sve Dylan Dog - italijanski originali u boji - fali mi broj 100 Dylan Dog - italijanske DD edicije, prvi brojevi - fale mi Gigant, Color Fest, redovna i Special
Zagor - italijanski original redovna serija - imam negde oko polovine serijala Zagor - italijanski original Special - imam sve Zagor - italijanski original Cico - imam 12, fali mi još 15 Zagor - italijanski original Maxi - imam 10, fali mi još 7 Zagor - italijanski original Almanah - imam 5, fali mi još 9 Zagor - italijanski original Gigant - nemam Zagor - Repubblika u koloru - možda krenem i to da kupujem
Tex Willer - Zlatna Serija od broja 800 do 1100 - fale mi desetak Tex Willer - Slobodna Dalmacija - imam sve Tex Willer - Ludens - fale mi poslednja 5 broja Tex Willer - Ludens Maxi - imam sve Tex Willer - Libellus almanah - imam sve Tex Willer - Libellus biblioteka - fale mi desetak knjiga Tex Willer - Veseli četvrtak redovna serija - imam sve Tex Willer - Veseli četvrtak KI - imam oba Tex Willer - Repubblika u koloru - imam prvih 10