Mene bode godina u oči. Možeš li malo pomjeriti nogu od ovoga desnog, pa da onda i godinu pomjeriš nadesno, da bude baš u sredini?
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Tek sad sam primetio ovaj topik.. Baš me zanimaju i ostali grbovi. Onaj grb gore je super i meni... Ah,Paka, tek sad vidim tvoj reply...verovatno na onaj red, kojeg sam izbrisao, kad sam rekao nek stavi sve grbove...di mislio sam, da ih stavi NAKON izbora, jasno. Prije nikako. Inače, editirao sam ga zbog Savicevog posta odmah prije moga, kad kaže da će staviti slike....tvoj sam ranije primetio. Ali u pravu si, jasno što sa kačenja slika radi
Nemoj ništa stavljat, bolje da se ne vide tuđi. Samo će neko kopirat ideju jedan od drugoga. Kad se pošalju svi i odabere pobjednik, onda objavi ostale.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Da, sad kad je giant editira svoj post, moj baš i nema smisla
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Uopste ne mora biti u boji.. Birace se najlepsi grb po misljenju ljudi koji vode.. koji se njima svidi... Pitacu se i ja malko, ali necu odlucivati.. :)
Necu stavljati sve grbove pre kraja izbora... Kada se zavrsi, okacicu sve pristigle, u svim verzijama, pa cete imati prilike da vidite ima li ziri ukusa.. :)
Sad mi slijedi odmazda tj ban stoga adio do boljih vremena...
ja sam te zamolio ljudski da me ispostujues i da ne radis takve stvari sa privatnim slikama, ne znam stvarno sta ti je ovo trebalo. Nema bana, ali slijedeci put ce biti sigurno.
Sad mi slijedi odmazda tj ban stoga adio do boljih vremena...
ja sam te zamolio ljudski da me ispostujues i da ne radis takve stvari sa privatnim slikama, ne znam stvarno sta ti je ovo trebalo. Nema bana, ali slijedeci put ce biti sigurno.
To je bila šala,možda malo neumjesna ali ipak šala.Dirnuo sam u jednog od glavešina i odmah brisanje postova,po drugi put.Da li bi ovako reagovao da sam "preuredio" npr Sawitcha?Bi li tad prijetio sa banom?Pa ovdje mnogi,uključujući i mene pišu puno gore stvari i "šale" pa nikom ništa.Aaa,ne,pa ti si vlast,jel da?Ja sada kao obični forumaš očekujem od tebe da se ne šališ nikako na bilo čiji račun jer si pokazao da ne znaš prihvatiti istu na svoj.
To je bila šala,možda malo neumjesna ali ipak šala.Dirnuo sam u jednog od glavešina i odmah brisanje postova,po drugi put.Da li bi ovako reagovao da sam "preuredio" npr Sawitcha?Bi li tad prijetio sa banom?Ja sada kao obični forumaš očekujem od tebe da se ne šališ nikako na bilo čiji račun jer si pokazao da ne znaš prihvatiti istu na svoj.
Nisi u pravu, znam iz osobnog iskustva da ovo nije istina.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Nemamo svi isti prag tolerancije,ja smatram da nisam pretjerao,neko drugi kaže da jesam.Vjerovatno bi bilo drugačije da su neke druge osobe umiješane,ili ne,ko bi znao... U slučaju bana bar bih zamolio da se vrati post,to bi bilo pošteno... Neću više kvariti ovaj topic,izvinite,odoh prvo u autorski izlog pohvaliti thorgala a onda u svaštaru nervirati ojra...
Mislio sam da će pomjeranje noge biti kolateralna šteta, ali ispalo je još bolje.