Fino,samo nemoj da čekamo po dvije godine za jedan post...
Za one koji ne znaju,ovaj prvi dio stripa je objavljen u Strip reviji br.7(na kioscima je u Hr i u striparnicama),a nastavak stripa slijedi uskoro u broju 8 Strip revije. Ja bih dobrodošlicu uputio stripu,Kordej je ionako bio povremeno prisutan već dvije godine,ali je sramežljiv i nije se javljao.. Šalim se,no dobro je da se malo "pojačamo" u podforumu "domaći strip".
Odista, od 9 reakcija na moj post, 7 očito uopće nije zaintersirano za navedeni strip - nad mojom glavom je veliki virtualni upitnik.... kao, ima li sve to smisla.... Čak i kad je ovdje bilo objavljeno da je TEXAS KID premijerno izašao u STRIP REVIJI, reakcije su bili više nego mlake... Vidim ja, morat ću se zaposliti kod Bonellija ;))
Strip je odličan. Pročitao sam prvi dio koji je izašao u Strip reviji i jedva čekam nastavak. Štoviše, volio bih ga imati kao album. Nadam se da će doživjeti albumsko izdanje. I naslovnica za Strip revije je izvrsna. A nije loša ideja da se nađe gaža kod Bonellija :)
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Cuti, Igore, dobro je. Zasad se jos plase tvog autoriteta. Nece, medjutim, proci dugo, izbezobrazice se i onda ce ti iseci crteze na pasja kola tako da ces zaliti za ovom bonacom
Prvo, nisan ubra kako doći do hrvatskog texta?, onako koliko sam vizualno uspio ispratiti strip ( a može se... ipak:) uvalija me je u priču totalno. Strašno zanimljiva rješenja, kadriranje!!!!? a sto tu reči o najboljem!? 5 tabla zadnji kadar, wow! 11 tabla kompletno prejaka, praktički se smrzneš od zime i atmosfere! 13 tabla uzivanje! 14 drugi kadar, vrhunsko rješenje! 15 zadnji kadar, jbte led!