mda, bilo bi lepo kad bi februar imao sedmicu više... Tako bi (jedva) ispoštovali datum na koricama a ovako kasnimo koji dan ili 5... tjah...
Enihu: ZZCP#24 iliti Đoletov pitch za epizodu Losta koji je nakon toga preradio u predlog za epizodu Doktor Whoa koji je nakon toga nacrtan kao epizoda Zabave, napokon u prodaji(u Darkwoodu i Dekarinoj Gajbi. AF i Klub Crna Ovca do kraja sedmice).
Kreditz: Scenario u znoju lica svog ispisao: Vladimir Mofatović Scenario junački iztambnejlovao: John-Doe Laramie Scenario iscrtao i urednička bičevanja stoički izdržao: Maximilijan Šimiecku
Privjua nema ali eve zato lepog, šarenog, animiranog gifa koji svojom dužinom(i potkrepljen dodatno izgledom finalnodštampanog produkta) pojašnjava zašto Naš Dragi Izdavač sve češće i predanije razmišlja o tome da nadalje ZZCP naslovnice budu crno-bele:
Hvala, Night - Drago mi je da ti se svidela epizoda. Deers - Trenutno nikakve opcije za šverc pa se čeka naredna tura izvoza, koja po rečima izvozera, još uvek nije datumovana:/
Hvala, Night - Drago mi je da ti se svidela epizoda.
Hvala vama.Naravno da imam sve brojeve i ovo što radite je fenomenalno.Entuzijazam mora da je ogroman, a ja svojom skromnom participacijom (ipak se radi o leku ) činim koliko mogu.Još kad bi se nadali nekoj novoj Karmi...
To SAMO SKAB69aši znaju - traženi primerci za izvoz su isporučeni distributeru na vreme:/
edit: Nakon razgovora s distributerom saznali da su jedine dve HR striparnice koje su poručile ZZCP - Babylon i Palach, tako da se, nažalost, novi brojevi Zabave trenutno ne mogu pazariti u Zagrebu. Verovatno u pitanju najobičniji previd ali, pošto nikako ne možemo uticati na to da li i koliko HR Striparnice poručuju naših izdanja, jedino rešenje za ubuduće je da Vašoj Omiljenoj (Striparnici:) unapred napomenete da ste zainteresovani za kupovinu neke od LaBirintarija. Tako ćete svoj primerak osigurati a time i dodatno motivisati Striparnice da nas lakše lociraju i teže zaborave međ' gomilom novih izdanja i taze izdavača s ove strane. Hvala na razumevanju i podršci.
@Shuckey - primerci #25 stižu k McNovom Qutku tek krajem meseca pa ako ti se ne da čekati do tada slobodno pazari (naj)željeni kaver-primerak pri Libellusteroidu 69 te će isti ljubazno osoblje Trešnjevačke Strip Imperije da eli-miniše iz prednaručenog kompleta kod njih. @Deers - Išao je redovni izvoz/uvoz? Ubeđeni bili da je samo Asteribellus uspeo da izlakta par komada privatnim kanalima. Nebitno. Možemo (krajem meseca) proslediti komplet za tebe na MaFest ili k McNovom Qutku, gdegod ti (i ako tako) odgovara.
Bio je uvoz pred mjesec dana samo što se rasprodalo dok sam ja našao vremena da dođem do Rijeke. Naručio sad kad sam bio kod njih i #24 i komplet 25-ca tako da sada samo trebam čekat uvoz, al hvala na ponudi
Edit:
Kukanje je bilo izazvano stripom Kako se kalio ZZCP iz Kiše #3 (uzeo zadnji primjerak iz Palacha ) koji je genijalan i nabrijavajući pa je čekanje učinio još težim.
Uh kako ovaj broj liječi dušu. Natrpan referencama da boli glava (nisam siguran da sam sve ni polovio) ali ipak svaka izaziva osmjeh na licu i cerekanje koje smeta ukućane. Plus ponovno vukodlaci a nitko ne crta vukodlake kao Maxim!
Lavirintaški topici imaju ružnu tradiciju da im zadnji post bude moj, zar je stvarno moguće da do mene najkasnije stižu Lavirintovi stripovi?