Kreće dugoočekivani niz brojeva koje SD nije objavila... super... _________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRDRVOMORCI na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Istina, ali Slobodna Dalmacija nije. Naravno, ove sledece su objavljene u Systerm Comics, Horus i Vanini-ju, ali zato sto su se ta izdanja ugasila, mi to ovdje ne brojimo.
Znaci vi ne brojite nista od ugasenih? Pa ni SD u kompletu sa svim junacima i ludensov MM i MN i ostalo,kao ni cijeli Dnevnik? Ili samo neke izdavace..neravnopravan princip
Jebote, prosle je 10 godine od cuvene Vanini najave za Poslednjeg coveka na zemlji koja je sa sobom nosila 116 strana izenadjenja . Kakva je to sprdnja bila, samo kad se setim .
zamolio danas tetu s kioska, ona se digla na stolicu da ga dohvati jer ga je postavila na izlog skroz visoko, i... paf! ode teta niz vazduh u 3pm, stropostala se brzinom svjetlosti na pod. nisam ni shvatio kako je brzo aterirala, samo cujem "jaooo" ko u zikinoj dinastiji, prvo jedna ruka, pa druga koja jos drzi strip, pa glava... srecom, nije joj nista, samo se malo natukla. da je bila neka starija, nema sanse da bi se docekala na ruke (tj. na ruku i po). eto bih postao ubojica.
a meni sve vrijeme u glavi: "hm, valjda strip nije ostecen, samo je jedan primjerak..."
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
zamolio danas tetu s kioska, ona se digla na stolicu da ga dohvati jer ga je postavila na izlog skroz visoko, i... paf! ode teta niz vazduh u 3pm, stropostala se brzinom svjetlosti na pod. nisam ni shvatio kako je brzo aterirala, samo cujem "jaooo" ko u zikinoj dinastiji, prvo jedna ruka, pa druga koja jos drzi strip, pa glava... srecom, nije joj nista, samo se malo natukla. da je bila neka starija, nema sanse da bi se docekala na ruke (tj. na ruku i po). eto bih postao ubojica.
a meni sve vrijeme u glavi: "hm, valjda strip nije ostecen, samo je jedan primjerak..."
Pa jasta, tetu ce da zamene a sta ti da radis s jedinim ostecenim primerkom
Znaci vi ne brojite nista od ugasenih? Pa ni SD u kompletu sa svim junacima i ludensov MM i MN i ostalo,kao ni cijeli Dnevnik? Ili samo neke izdavace..neravnopravan princip
a gle, ja ih zovem "para-izdanja"... krenula i stala.. krenula pa stala... i napravila zbrku da je reagirao i SD pa preskakao... mislim, to nam ne treba... Uvijek su poželjniji jači igrači, poput Ludensa, Veselog Četvrtka, Libellusa
sada će sve doći na svoje, za 2 mj. konačno stiže i LU DD EX 77 POSLJEDNJI ČOVJEK NA ZEMLJI _____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRDAN OSVETE već za 19 dana
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Pa jasta, tetu ce da zamene a sta ti da radis s jedinim ostecenim primerkom
da se to barem kod mene dogodi, heh... krezuba babuskara škilji iza pepeljara na nosu kroz prozorčić i gužva/baca stripove... kazna za neprimjereno vladanje bi kad-tad trebala doći