Author |
Topic  |
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/03/2012 : 17:03:20
|
Od Bonellija glasam za Napoleonea. Prva epizoda u Maverickovom izdanju mi se svidjela, pa bih volio nastaviti. Od ne-Bonellija glas dajem Dalekoj planeti, mom omiljenom stripu iz zabavnika Popaj i Stripoteke. Znam da je ovo nerealno, ponajviše zbog skupoće prava, ali kad već navodimo želje eto. A ako je neki kako kažete "novi a stari" junak, neka budu meni jako dragi Lone Wolf i/li Nepoznati konjanik. Znam da ni od ovog neće biti ništa, ali barem je maštanje besplatno... |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/03/2012 : 18:25:12
|
Ken Parker |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 12/03/2012 : 18:38:42
|
Imajte jednu one shot biblioteku gdje nećete imati ritam izdavanja već kad budete mogli. Francuzi, Ameri, mange... Mislim da je to cool ideja. |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1779 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 12/03/2012 : 20:18:54
|
Uzeh. Pročitah. Postapokaliptične scene sa Roijem deluju vrlo-dobro. Priča ima potencijal, ali za sada i nije nesto specijalno. Kupovaću i dalje. Samo napred. |
 |
|
kingleoric
New Member

229 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 12/03/2012 : 20:46:48
|
Lazarus Ledd!!  |
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King... |
Edited by - kingleoric on 12/03/2012 20:47:33 |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
marinac
Average Member

570 Posts
Member since 13/05/2011 |
|
roland
New Member

Serbia
187 Posts
Member since 09/07/2007 |
Posted - 12/03/2012 : 22:29:56
|
Samo da se i ja umesam i kazem neku znimljivost o jos jednom clanu Malagme.
A to je Attila Juhas - Attila.
Dugo se bavim stripom i sretao sam razne ljude a vece djubre i veci sljam od njega ne sretog za zivota.
Da obrazlozim:
Svi se secate cuvenog Zagora koji je trebao da radi Bane Kerac, na tom topiku sam spomenu da sakupljam pulp i prodiskutovao sa Kercem o Shadowu i Bleack Perlu koji je radio za Amere. Attila se umesao i zadivljen pitao gde to moze da nabavi posto je out of print, i ja posto sam entuzijasta i volim da pomognem svakom kolekcionaru, javim mu da cu to poruciti za njega preko pulp kolekcionara i da bi bilo odlicno da to prevedemo, ja bih napisao tekstic o palpu i tres uticaju u tim stripovima i da okacimo na njegov sajt da se nasi ljudi upoznaju i sa tim Banetovim radom. Stripove sam mu narucio, a dok oni nisu stigli stigla mi je gomila mejlova od njega kako ce on to platiti, kako ce se oduziti...naravno ja nisam zeleo novac posto je cela ideja bila idealisticka i naposletku posle njegovog najavljivanja rekoh mu da ako ikada istampa preveden strip da uradi i meni primerak. Od momenta kada je dobio stripove njemu se gubi svaki trag, ne odgovara na mejlove, na privatne poruke na stripovi com., nista. Tako da od doticnog gospodina nisam dobio ni jedno, jedino Hvala!
Ovo bi mu rekao u lice, ali s oblirom da je covek neuhvatljiv, rekoh da napisem ovde.
Zao mi je ali zbog ove individue necu podrzati Malagma comics, iako je Brendon serijal kome sam se najvise radovao. |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 12/03/2012 : 22:53:03
|
Druže rolande, šta se tu desilo? Ja sam ti odgovorio da sam dobio stripove, I lepo ti se zahvalio za njih. Još uvek planiram da ih zajedno prevedemo, tu nema upšte sumnje. Jedino što sam bio veoma zauzet u poslednje vreme pa nisam imao vremena da ih još dotaknem. No čim nadjem vreme, počinjemo.
Molim te oprosti mi ako sam te sa nečim uvredio, to uopšte nije bila moja namera. Ajd da se dalje dogovorimo preko maila. Ovo nije mesto za to. Poslao sam ti mail.  |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2430 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 12/03/2012 : 22:53:17
|
quote: Originally posted by roland
Samo da se i ja umesam i kazem neku znimljivost o jos jednom clanu Malagme.
A to je Attila Juhas - Attila.
Dugo se bavim stripom i sretao sam razne ljude a vece djubre i veci sljam od njega ne sretog za zivota.
Da obrazlozim:
Svi se secate cuvenog Zagora koji je trebao da radi Bane Kerac, na tom topiku sam spomenu da sakupljam pulp i prodiskutovao sa Kercem o Shadowu i Bleack Perlu koji je radio za Amere. Attila se umesao i zadivljen pitao gde to moze da nabavi posto je out of print, i ja posto sam entuzijasta i volim da pomognem svakom kolekcionaru, javim mu da cu to poruciti za njega preko pulp kolekcionara i da bi bilo odlicno da to prevedemo, ja bih napisao tekstic o palpu i tres uticaju u tim stripovima i da okacimo na njegov sajt da se nasi ljudi upoznaju i sa tim Banetovim radom. Stripove sam mu narucio, a dok oni nisu stigli stigla mi je gomila mejlova od njega kako ce on to platiti, kako ce se oduziti...naravno ja nisam zeleo novac posto je cela ideja bila idealisticka i naposletku posle njegovog najavljivanja rekoh mu da ako ikada istampa preveden strip da uradi i meni primerak. Od momenta kada je dobio stripove njemu se gubi svaki trag, ne odgovara na mejlove, na privatne poruke na stripovi com., nista. Tako da od doticnog gospodina nisam dobio ni jedno, jedino Hvala!
Ovo bi mu rekao u lice, ali s oblirom da je covek neuhvatljiv, rekoh da napisem ovde.
Zao mi je ali zbog ove individue necu podrzati Malagma comics, iako je Brendon serijal kome sam se najvise radovao.
O kakvom gubljenju tragova pričaš? Pa čovek je redovno bio na ovom sajtu bar nedeljno 1-2 puta. Na stripzoni si mogao da ga ''vidiš'' i češće. Zaista bih vas molio da vaše nerazjašnjene račune sređujete negde drugde a ne ovde. Ne vidim razloga za tvoju ovakvu reakciju. Nemoj da kupiš strip, niko te ne tera. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
Edited by - legaz on 12/03/2012 22:55:31 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 12/03/2012 : 23:01:03
|
Stvarno bi bilo lepo da se prekine vise s prepirkama privatne prirode i da se krene s pricom o Brendonu i Malagmi. I ne razumem da neko moze da ne kupi strip kome se radovao zato sto ga nervira Pera, Mika ili Laza iz impresuma. |
 |
|
marinac
Average Member

570 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:07:46
|
Stvarno mi nije jasno zašto neko ovde iznosi privatne razmirice ili šta god već.
Ono što pojedini ljudi imaju da kažu nekome neka otvore novu temu i tamo raspravljaju i ispravljaju svoje nesuglasice.
Attila je stalno prisutan ovde na sajtu i nije mi jasno zašto je baš Malagmin izdavački izlog izabran da se rešavaju neki problemi.
Molio bih moderatore da sklone ove spamove sa naše stranice. |
 |
|
roland
New Member

Serbia
187 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:08:13
|
quote: Originally posted by Attila77
Druže rolande, šta se tu desilo? Ja sam ti odgovorio da sam dobio stripove, I lepo ti se zahvalio za njih. Još uvek planiram da ih zajedno prevedemo, tu nema upšte sumnje. Jedino što sam bio veoma zauzet u poslednje vreme pa nisam imao vremena da ih još dotaknem. No čim nadjem vreme, počinjemo.
Molim te oprosti mi ako sam te sa nečim uvredio, to uopšte nije bila moja namera. Ajd da se dalje dogovorimo preko maila. Ovo nije mesto za to. Poslao sam ti mail. 
Nema dalje nikakvih dogovora, nema smajlija, i nema sada pranja i izvlacenja posle toliko meseci. Nisi me nicim uvredio jednostavno si me pokrao, stripovi ti stigli, ti nestao i nijedno hvala, za mene je to kradja, tim gore sto novac nije bio u pitanju. I nisi mi odgovorio ni na mejl ni na privatne poruke preko stripovi.com. Ovde sam napisao ovaj komentar iz razloga da bi dobio bilo kakav odgovor sa tvoje strane i to je to. Zelim ti ugodno citanje i prevodjenje stripova!
p.s. necu ulaziti sa tobom dalje u rasprave da ne bi trovali topik i ne moj da mi vise saljes mejlove. Obrazlozio sam razlog zbog cega sam napisao to sto sam napisao. |
 |
|
roland
New Member

Serbia
187 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:09:24
|
quote: Originally posted by marinac
Stvarno mi nije jasno zašto neko ovde iznosi privatne razmirice ili šta god već.
Ono što pojedini ljudi imaju da kažu nekome neka otvore novu temu i tamo raspravljaju i ispravljaju svoje nesuglasice.
Attila je stalno prisutan ovde na sajtu i nije mi jasno zašto je baš Malagmin izdavački izlog izabran da se rešavaju neki problemi.
Molio bih moderatore da sklone ove spamove sa naše stranice.
Attila je sada izdavac i deo Malagme. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2430 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:18:20
|
quote: Originally posted by Tex Willer
I sad lepo najavite Lazarusa i Dzudasa da se smire strasti  
I to im neće vrediti.   |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:22:43
|
quote: Originally posted by legaz
I to im neće vrediti.  
Samo vi picite, nema izdavaca po kome se nije pljuvalo, sto da budete izuzetak   S juga puna podrska |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2430 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:25:16
|
quote: Originally posted by legaz
I to im neće vrediti.  
Samo vi picite, nema izdavaca po kome se nije pljuvalo, sto da budete izuzetak   S juga puna podrska
Hvala jug. Svašta danas ima pod Božijom kapom. |
 |
|
marinac
Average Member

570 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:26:35
|
quote: Originally posted by roland
Molio bih moderatore da sklone ove spamove sa naše stranice.
Attila je sada izdavac i deo Malagme.
Da Attila jeste član ekipe, ali to su vaše privatne stvari i to se Malagme ne tiče.
I još nešto, lepo si rekao da si besplatno poslao stripove Attili, a posle kažeš da te pokrao. To ne razumem. |
Edited by - marinac on 12/03/2012 23:31:55 |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 12/03/2012 : 23:53:41
|
I još nešto, lepo si rekao da si besplatno poslao stripove Attili, a posle kažeš da te pokrao. To ne razumem.
To je stvarno besmisleno. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 12/03/2012 : 23:57:10
|
quote:
Nema dalje nikakvih dogovora, nema smajlija, i nema sada pranja i izvlacenja posle toliko meseci. Nisi me nicim uvredio jednostavno si me pokrao, stripovi ti stigli, ti nestao i nijedno hvala, za mene je to kradja, tim gore sto novac nije bio u pitanju. I nisi mi odgovorio ni na mejl ni na privatne poruke preko stripovi.com. Ovde sam napisao ovaj komentar iz razloga da bi dobio bilo kakav odgovor sa tvoje strane i to je to. Zelim ti ugodno citanje i prevodjenje stripova!
|
 |
|
marinac
Average Member

570 Posts
Posted - 12/03/2012 : 23:58:03
|
quote: Originally posted by alexts
I još nešto, lepo si rekao da si besplatno poslao stripove Attili, a posle kažeš da te pokrao. To ne razumem.
To je stvarno besmisleno.
Ili je napisano s' namerom da se diskredituje Malagma Comics.
|
 |
|
Topic  |
|