Pozivamo Vas na otvorenje izložbe Igora Kordeja u Svijetu Stripa, Kačićeva 6a, Zagreb, 14.03.12. od 19:30 sati. Igor Kordej i Biblioteka i galerija Svijet stripa odabrali su za ovu izložbu radove iz slijedečih albuma: KELTOS 2, L'IDOLE, VAM, METRO, TARAS BULJBA 2, MARTA, TAJNA POVIJEST, BORIS VALDET i SRCE BITAKA. Marta i Boris Valdet nisu objavljeni te će Zagrebačka publika moći premijerno vidjeti table i iz tih izdanja. Na otvaranju izložbe biti će i sam autor Igor Kordej.
Edited by - flash svijet stripa on 12/03/2012 11:04:57
Pa izložba traje 2 tjedna a jedan dio će ostati u stalnom postavu tako da i ljudi van zg imaju mogućnost vidjeti izložbu. Otvaranje je 14-og jer tada Kordej može :)
Malo bumpanje topica, a i upit da li tko s foruma dolazi?
Pojavit ću se ja, ako mi kašalj barem malo popusti do sutra
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Bio sam jučer na izložbi, i mogu reći da je vrlo obimna, a prostor je super, jučer sam prvi put bio tamo i zbilja mi se sviđa. Uglavnom, preporučam ljudima da je svakako odu pogledati. Jedina zamjerka koju imam je da nije bilo tabli iz smokea, i mozda poneka iz tarzana. No jako lijepa izložba. Jedina stvar koja me malo razočarala je što nije bilo baš previše forumaša. Možda se varam, no jedini koje sam vidio su bili Spiderman, degman i veber.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Sviđa mi se način razmišljanja, a to grupno bi mogli i snimati. Svakako dođem.
dosadan si i naporan
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
dosadan si i naporan
Mogao bi se spustiti na tvoj nivo ali neću. Ipak, hvala.
Još uvijek
dosadan si i naporan
Mogao bi se spustiti na tvoj nivo ali neću. Ipak, hvala.
Još uvijek
Možemo ovako do jaja ako treba. Ja spamujem tebe na kojem god topicu pa ti mene i tako u krug. A možemo i na pivo jer vidim da smo u blizini jedan drugog. Ako ne, lijepo te molim da me se okaneš. Lijepi pozdrav.