Meni su Bertolini i Furno najbolji za naslovnice. Furno za tradicionalne Bonelli naslovnica, dok je Bertolini naslovnicar van Bonelli okvira s jednim stilom koji je ocito avangarda za Bonelli pa dobiva mrvice (zasto su zaustavili NN granderistampa, smrc)
Samo izdanje je odlicno uradjeno za vrlo dobru cijenu dobivamo 3 epizode s orginalnim naslovnicama u boji i uvodnim tekstovima. Otisak odlican, prijevod vrlo dobar. Sto se tice samoga stripa, meni nikako nije sjeo. Po zanru rekao bih nesto izmedju Teks Vilera i Nick Raidera samo puno dosadnije od oba. Crtez u prvoj epizodi vrlo dobar a u druge dvije osredanj. Nazalost necu nastaviti s ovim stripom, tri epizode su bile vise nego dovoljne da se uvjerim. Jedino cu uzeti jos onu epizodu gdje se pojavljuje Mister No.
Samo izdanje je odlicno uradjeno za vrlo dobru cijenu dobivamo 3 epizode s orginalnim naslovnicama u boji i uvodnim tekstovima. Otisak odlican, prijevod vrlo dobar. Sto se tice samoga stripa, meni nikako nije sjeo. Po zanru rekao bih nesto izmedju Teks Vilera i Nick Raidera samo puno dosadnije od oba. Crtez u prvoj epizodi vrlo dobar a u druge dvije osredanj. Nazalost necu nastaviti s ovim stripom, tri epizode su bile vise nego dovoljne da se uvjerim. Jedino cu uzeti jos onu epizodu gdje se pojavljuje Mister No.
Nije mi poznato da se Mister NO pojavljuje u Saguaru? Otkud to?
Nije mi poznato da se Mister NO pojavljuje u Saguaru? Otkud to?
Saguaro and Nastas Begay: blood brothers, linked by fate!
SAGUARO 35 Frequency: monthly OLTRE L'ORIZZONTE (BEYOND THE HORIZON) Release: 25/03/2015 Plot: Bruno Enna Script: Bruno Enna Artwork: Luigi Siniscalchi Cover: Davide Furnò
"The spirits talked, and the true is unveiled now. For Saguaro, it’s reckoning time. It is clear now that his fate is closely linked to Nastas Begay. And the turning of events forces the two “blood brothers” to cross path, for the last time."
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Previše su forsirali Siniscalchija na serijalu, ovo mu je 8. epizoda koju je radio a kada se tome pridodaju 4 od Barlette možda je to jedan od razloga slabe prodaje i skorog gašenja. Kada ti trećinu epizoda rade takvi crtači to je ipak previše i ne možeš očekivati pozitivne rezultate.
Previše su forsirali Siniscalchija na serijalu, ovo mu je 8. epizoda koju je radio a kada se tome pridodaju 4 od Barlette možda je to jedan od razloga slabe prodaje i skorog gašenja. Kada ti trećinu epizoda rade takvi crtači to je ipak previše i ne možeš očekivati pozitivne rezultate.
Slazem se za Siniscalchija ni meni on nije omiljen crtac. Barletta mi je u redu ali nisu trebali da daju toliko posla Siniscalchiju.
Sta kazu Italijani, jel citao neko kraj Saguara, kakav im je?
Stavite Spoiler ako ćete o radnji .
Ne interesuje me radnja i spolieri i ja pratim Pheonixovo izdanje, nego me interesuje ovako da li valja ista ili je razocaravajuc kao i ostatak serijala?
Kad sam napisao razocaravajuc, mislio sam na reakcije Italijanske publike. Meni je serijal vrlo dobar, treca epizoda mi je odlicna, ali vidim da se kod Italijana nije primilo.