forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Kolekcija stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 11/03/2012 : 16:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima,

nov sam ovdje a nedavno sam naletio na pun ormar stripova (nekim čudom ih spasio od loženja :P) i čega sve ne. Uglavnom ima tu svega ZS, LMS, Alan Ford, Stripoteka i to hrpa! Stanje stripova je različito ima ih u savršenom stanju, a ima ih sa istrganim zadnjim stranicama. Količina stripova je po nekoj procjeni oko 600 a možda i više danas sam razvrstao nekih 350 komada.
Shvačam da ove u ok stanju mogu stavit na aukciju ali ove sa istrganim stražnjim koricama što s njima da ih zapalim kao što im je bila namjena?
Uglavnom nisam poznavatelj stripova samo sam vidio da su izdanja 1984 pa dalje i onako mojom procjenom stripovi su čitljivi samo im nedostaje stražnja korica. Pomozite mi malo bio bih zahvalan.

Pozdrav još jednom

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 11/03/2012 : 17:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Nikako!!!

Stavi na aukciju ,pocetna cena 1kn pa ako nekome trebaju uzece ih
samo nemoj bacati.Ili pokloni nekom

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/03/2012 : 18:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HoRader

Pozdrav svima,

nov sam ovdje a nedavno sam naletio na pun ormar stripova (nekim čudom ih spasio od loženja :P) i čega sve ne. Uglavnom ima tu svega ZS, LMS, Alan Ford, Stripoteka i to hrpa! Stanje stripova je različito ima ih u savršenom stanju, a ima ih sa istrganim zadnjim stranicama. Količina stripova je po nekoj procjeni oko 600 a možda i više danas sam razvrstao nekih 350 komada.
Shvačam da ove u ok stanju mogu stavit na aukciju ali ove sa istrganim stražnjim koricama što s njima da ih zapalim kao što im je bila namjena?
Uglavnom nisam poznavatelj stripova samo sam vidio da su izdanja 1984 pa dalje i onako mojom procjenom stripovi su čitljivi samo im nedostaje stražnja korica. Pomozite mi malo bio bih zahvalan.

Pozdrav još jednom

Ako ti se ne da razvrstavati te pokidane, uslikaj sve zajedno i stavi po nekoj niskoj početnoj cijeni sve zajedno. Nešto ćeš sigurno izvući, bolje nego da baciš.
Ili što reče elfak pokloni...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 11/03/2012 : 18:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Kojeg li grijeha paliti stripove danas kad bi nekome jako dobro došli.

Ove dobre postavi pojedinačno, a te loše stavi u neke lotove po pristupačnim cijenama, budi siguran da će ih netko već primijetiti i uzeti.
Go to Top of Page

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 11/03/2012 : 18:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
Znam da je grijeh zato sam ih i spasio jer ih ima stvarno u odličnom stanju a i poslušat ću savjete pa ću nešto iskombinirat sa ovim pokidanim :)
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 11/03/2012 : 19:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
Kao što ljudi kažu ove dobre pogledaj koliko koji vrijedi(nemoj precijeniti) i stavi ih zasebno na aukcije a ovo s pokidanim koricama stavi kao neki lot...možeš i više lotova :)
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 12/03/2012 : 03:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
ja sam se prije mjesec dana rjesavao lose ocuvanih stripova i stavio sam stripove na aukcije po pocetnoj cijeni od 3 kn (280 komada) i rasprodao sam vecinu toga, ostalo mi tek 30 neprodanih stripova. Neki stripovi su otisli za 3 kn neki su postigli i sasvim solidnu cijenu (LMS 21 bez prve i zadnje naslovne za 123,22 kn). Prodaj to, pokloni nekome, samo nemoj da bacas/palis stripove, to ti je veca nesreca nego da si razbio ogledalo :)

vjerujem da nisu losije ocuvani od ovih:

http://www.stripovi.com/aukcije/lms-936-planina-lobanja/4668952/

http://www.stripovi.com/aukcije/lms-169-tetovirana-sifra/4673743/

http://www.stripovi.com/aukcije/lms-381-imperator-vulkane/4673473/

http://www.stripovi.com/aukcije/lms-21-akt-nasilja/4673908/

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 12/03/2012 : 15:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
A nisu baš u tom stanju :P naslovnice su ok samo im fali zadnja stranica ili pola zadnje stranice :)
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1750 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 13/03/2012 : 18:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Javi kad ćeš postaviti aukcije.
mene npr. zanimaju stripoteke...

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 13/03/2012 : 21:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
Već sam počeo stavljat ali za sada su stripovi, stripoteke moram pregledat jer njih ima najviše uz eks koji je koliko sam uspio vidit sačuvan savršeno jer je bio dobro zapakiran.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2012 : 21:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam tvoje aukcije, imaš dosta lepo očuvanih stripova.Prava šteta je što oni Zagori nemaju zadnju koricu, a veoma lepo su očuvani. Eto, malo reklame nije na odmet.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 00:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
jel imaš nešto od KITA TELERA?
Go to Top of Page

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 14/03/2012 : 09:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ima i kita telera u cijeloj toj kolekciji i to čak solidno očuvanih.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 12:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
pa stavi na aukcije i stavi link ovdje da ne tražim ili me kontaktiraj na Pm sa spiskom.
Inače meni očuvanost nije važna, ja tražim jeftine stripove za čitanje a Kit Teler mi je najomiljeni, možeš mi čak poslati stripove da pročitam, ja ti nešto platim i dodam još čokoladu, i stripove ti vratim nazad, koje možeš kasnije još jednom prodati.
A mogu ih naravno i samo kupiti, šta god...
E i pogledaj mi i jel imaš one stripove od Zagora od 700-800 gdje je onaj serijal NEPOZNATI SVIJET, to bi isto tako volio još jednom da pročitam cijelu priču.
Očuvanost nije važna!
Go to Top of Page

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 14/03/2012 : 14:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
Napravit ću spisak stavit ću ga na forum, i stavit ću sve na aukciju samo mi treba malo vremena ne vodi brigu :) pošto mi je sve ovo na dvije lokacije tek sam prebacia jedan dio od 300-tinjak stripova po ostatak ću kroz par dana i nadam se počet sređivat :)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 17:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HoRader

Napravit ću spisak stavit ću ga na forum, i stavit ću sve na aukciju samo mi treba malo vremena ne vodi brigu :) pošto mi je sve ovo na dvije lokacije tek sam prebacia jedan dio od 300-tinjak stripova po ostatak ću kroz par dana i nadam se počet sređivat :)

ok samo hrabro, lijepo napravi spisak po junacima, znači Zagor i onda spisak, pa Kit teler i spisak,...i onda stavi i neke linkove do aukcija pa čemo iči pogledati svi koji smo zainteresirani.
Ako ti se ne da prodavati pojedinačno stripove, možeš napraviti i lotove...
Go to Top of Page

HoRader
Starting Member

15 Posts

Member since 10/03/2012

Posted - 14/03/2012 : 21:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit HoRader's Homepage  Send HoRader a Private Message  Reply with Quote
Evo uspia sam sastavit kakav takav popis za sada ima tu još ali to kroz par dana.

Link za popis:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41644
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 16/03/2012 : 15:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
manhunter je bio nemilosrdan

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000