forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hipotetički - Green Lantern (poll završen)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 13/03/2012 : 23:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ne zanima me jako Lampaš i općenito supergaćeše pa baš ne bih podržao izdanje. A i 100 kuna nije malo.
Ono, bilo bi to lijepo imati, ali ima hrpetina drugih stripova za koje ću prije potrošiti lovu nego za ovo, a dok bi mi Lampaš došao na red, vjerojatno bi izašlo već 10-ak brojeva (bi li ih uopće bilo toliko?) i onda mi se ne bi dalo sve kupovati..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 13/03/2012 23:14:49
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 13/03/2012 : 23:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Ne, ne bih kupovao.
Superheroji me slabo interesuju, a ovaj nimalo..

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Uzeo bih prvi broj sigurno,za dalje zavisi kako bi mi se svidio.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
A, nisam dobro procitao uvodni post. za 100kn ne bih kupovao "tek tako" ali bi mi bio u samom vrhu liste za kupovinu i osim ako se bas ne desi da mi se mnogo ne svidja uzimao bih redovno. A sama ideja Green Lanterna mi je uvek bila vrhunska, ali od ovoga malo sto sam citao/gledao nekako traljavo iskoriscena. No Boze, ako nista bar odlicna SF-ish razbibriga.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 13/03/2012 : 23:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Ja bih kupovao, ne bih odmah cim bi izaslo, al kad bi uspio skupit pare neke, uzimao bih. No od toga nema nista, jer sigurno nema izdavaca koji bi se isao tako bazirat samo na green lanternu, jer bi sa izdavanjem samo toga odmah propao. Pa vidi se sve po rezultatima ankete do sada (ajde, moze se ovdje dodat jos neki broj ljudi koji mozda ne citaju forum, a kupili bi, ali to je nista).

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29651 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/03/2012 : 23:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne zanimaju me superheroji, ali kupio bih i dao mu priliku ako bi je izdao neki pouzdani izdavač (fibra, algoritam)
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12949 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/03/2012 : 23:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ne bih kupovao.
Ne stignem pročitati ni ovo što imam. barem sam 10 godina u zaostatku.
Nema se vremena a ni novaca, previše je stripova ljudi...

Have mercy
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Ne bih to kupovao. Posebno ne po toj cijeni. Mada svaki dan se pojavljuje neki novi izdavač, sa sve manjim tiražom. Možda neko i ovo odštampa u 50 primjeraka.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
hipotetički NE

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/03/2012 : 01:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
a suditi o stripu prema filmu...?! sta li bi, onda, pomislili o Dilanu Dogu, recimo.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 14/03/2012 : 08:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
ne, nikako, ne interesuju me supergaćaši... svi ti spajdermeni, supremeni, grinlater(n)meni, i ostali govnameni...
ustvari, pravog govnamena bih kupovao, jer bi on sigurno bio jedini supergaćaš bez gaća, što je, s obzirom na njegovu supermoć i razumljivo, verovatno bi mu gaće bile neprijatelj, a supergaće - arheneprijatelj... logično!

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/03/2012 : 09:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by noemis

ne, nikako, ne interesuju me supergaćaši... svi ti spajdermeni, supremeni, grinlater(n)meni, i ostali govnameni...
ustvari, pravog govnamena bih kupovao, jer bi on sigurno bio jedini supergaćaš bez gaća, što je, s obzirom na njegovu supermoć i razumljivo, verovatno bi mu gaće bile neprijatelj, a supergaće - arheneprijatelj... logično!

Stari fekalista
Podsjećaš me na Stana iz South Parka kad u jednoj epizodi počne sve da vidi i čuje kao govno(proseravanje)
E, da, i baš me zanima tvoj ukus za stripove, al' ozbiljno... Pošto sam čitao tvoje postove u kojima pljuješ neke stvari, i to je ok, tvoja stvar, ali nisam nailazio na postove gdje si za neki strip rekao 'ej, ovo je stvarno dobro'...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/03/2012 : 09:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
E, da, kupovao bih Green Lanterna. Jest' da bih popizdio u jednom momentu kad bi počeli odugovlačiti sa izdanjima i potom ih ugasili, a ja onda razbijao glavu kako da nabavim ostatak u originalu (Beli put, anyone?)
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 14/03/2012 : 09:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
ralfe, ne zajebavaj...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/03/2012 : 09:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote

ralfe, ne zajebavaj...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 14/03/2012 : 10:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
btw, ta epizoda je baš tužna... ono razvode mu se roditelji, ortaci ga izbegavaju... a ni muzika mu više nije utočište...

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/03/2012 : 10:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote

btw, ta epizoda je baš tužna... ono razvode mu se roditelji, ortaci ga izbegavaju... a ni muzika mu više nije utočište...

Prejaka scena na kraju kad izlazi iz sobe sa drugarima, pa se vrati, izvadi flašu iz ladice i cugne...
A ono, imaš pravo...prisilno traženje smisla kad ti je sve postalo besmisleno...uz 'kapljicu' pomoći, možda se i uspije
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 14/03/2012 : 10:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by PijaniPatak

Kupovao definitivno. A i red je da na kiosku ima nesto osim bonellijevih stripova, i spidermana sa glavom ko lubenica. Nije da mi je Bonelli dosadio.

Ti opet pises bez da si procitao sta je napisano
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 14/03/2012 : 11:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Kupovao bi kao što sam kupio Spawna i kao što ću kupiti Daredevila i kao što bi kupio najavljene BG marvele premda o stripu ne znam ništa. Cijena mi nije važna, volio bi neko luksuzno izdanje. Superherojski strip je sramotno zapostavljen kod nas.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?

Edited by - Ignus on 14/03/2012 11:09:23
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 13:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nažalost, ne bi kupova jer imam na engleskom. Još uvik ne sve, al dobar dio već imam...
Stvar je u tome da je GL jedan dugački serijal koji još i danas izlazi i ta cila priča se širi i širi i smatran da ako bi se već krenilo s nekim superherojskim stripom, tribalo bi se prvo razmislit o nečemu zaokruženom šta se neće protezat u nedogled.
Primjer ovoga su Fibra i (pokojni?) Beli Put. Fibra će od superherojskih izbacit Millerovog Daredevila šta je okej stvar jer se on sastoji od 5 trejdova i to je to. Swamp Thing je slična stvar, 6 trejdova i amen. Beli Put je isto krenija s ograničenim serijalima, a sad je druga stvar šta su propali...

Nego eto da rezimiram.
Da nemam te stripove na engleskom, kupija bi definitivno. Ovako mi je već puno love otišlo na engleska izdanja da bi sad duplira. Da je to serijal od 5-6 trejdova onda da, kupija bi i hrvatsko izdanje iako imam englesko. Ovako nažalost ne. Eventualno prvi trejd samo.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 14/03/2012 : 13:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
Još jedan moj komentar...također bi razmislio da li bi sve uzimao kada bi znao hoće li izdati makar jednu priču do kraja...iako se to nezna odmah ako bi nekako saznao taj podatak bez razmišljanja bi uzimao.Još jedno moje DA za Green Lanterna :)
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 14/03/2012 : 19:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote

E to ja zovem konceptom.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 19/03/2012 : 20:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Obi-wan

Da li nam je tržište stvarno toliko malo ili ovaj forum ipak nije tolika sila koliko bi mi to voljeli vjerovati, ostaje nerazjašnjeno...

I jedno i drugo.
Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
447 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 20/03/2012 : 09:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message  Reply with Quote
Ja ne videh na vreme poll, ali bih uzimao sigurno.
Pa ako nešto znači 30i glas...
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 20/03/2012 : 11:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je StripOs radio neku anketu svojevremeno o tome koliko ljudi skuplja (jerbo je to primarna motivacija za kupovanje, nije čitanje ) koju vrstu stripa. Tom se zgodom pokazalo da 1% ljudi - daleko najmanje - skuplja Amere. Možda nije apsolutno konkluzivno istraživanje, ali mislim da nije daleko od istine: u ovoj populaciji - 25 na više - amerofili su u manjini. Klinci koji su kupovali Bookglobeova Spidermana nisu na forumu i generalno vjerojatno nisu u stripaškim krugovima. Umjereno relevantniji podatak bi ti bio da vidiš koliko se prodavao Spiderman i onda ocijeniš koliki bi postotak toga uspio GL pribaviti sebi.

Osobno sam glasao protiv: ne volim Jonesa, idu mu na q beskonačne sage s involviranim kontinuitetom i općenito ne mislim da je riječ o naročito dobrom stripu (iako je ona ideja sa 7 prstenova dobra Jones, recimo, nema pojma što jest emocija, a što nije), a još manje o stripu koji bi mogao preokrenuti trend nevoljenih supergaćeša na Balkanu. Ne znam kako mu je film prošao, ali ako nije bar k'o Spajdi onda je pušiona u startu.

Najbolje skenlacije negdje i bildaj publiku za džabe idućih deset godina.

(mcn)

PS Da ne ispadne da mrzim superheroje generalno. Volim (u zadnje vrijeme) Invinciblea, bila mi je draga Slottova She-Hulk, Power Girl dok su je radili Palmiotti/Gray/Conner je bila superzabavna, ovaj Hercules što mi je dekara poslao je potencijalno isto okej, a Empowered je konza. Da, iz priloženoga se vidi da su a) humor, b) dobar crtež i c) samostojne epizode prilično važna stvar u mome uživanju, pa uzmite to ili kao plus ili kao minus.

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 20/03/2012 11:26:32
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000